• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aynen canim mutlaka ondandir hem daha doner yorgan yerine battaniyeyi ikiye katla ser bence daha iyi ben bi sure iyle yaptim fakat simdi durmuyor iniyor ustunden
Benimki de önce minderde gömülüyodu dönemiyodu şimdi minderde de engel tanımıyor :))
Yerim onları bennnnn, maşallah :KK36:
Yarın sert zeminde deneyeyim ben de :) çok tatlı oldular ya, her geçen gün birlikte vakit geçirmek daha keyifli.. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, isteyenlere de nasip etsin inş.

Yerim onları bennnnn, maşallah :KK36:
Yarın sert zeminde deneyeyim ben de :) çok tatlı oldular ya, her geçen gün birlikte vakit geçirmek daha keyifli.. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, isteyenlere de nasip etsin inş.
Aynen canım çok âmin :dua: baya arkadaş olduk biz de oyunlar kıkırdamalar filan :))

Ek gıdaya geçenler bir şey soracağım. yoğurt veriyorum diyenler olmuş. yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz? bir arkadaşım bana pastörize sütten hergün ayrı ayrı mayalayıp vermen lazım dedi de size sorayım dedim.
Doğru canım en fazla 2 günlük olabilirmiş yoğurt ve günlük sütten mayalanmalıymış

Mayalanınca yapısı değiştiği için sıkıntı yok. Eğer güvendiğiniz sütçünüz varsa ondan alın yoksa pastörize günlük sütlerden yapın. Ama 2 gün olayından emin değilim

ErKen daha canım döner merak etme bende yazmıştım bir ara buraya bu çocuk niyetli dönmüyor sizinkiler dönmüş diye sonra iki gün geçmeden donuverdi anlayacağın hepsinin vakti zamani var
Sağol canım bugün öğlen çok çalıştık akşam dönmeye başladı aslında bir yönden de kötü oldu yalnız bırakamayacağım

Iyi akşamlar bayanlar benim kızımda 7 Mayıs doğumlu boy 65 cm kilo 7580 di geçtiğimiz ay bu ay henüz ölçmedik :KK16: kızımın hareketlerine gelince sırt üstü koyduğum an hemen taklaci güvercin gibi ters dönüyo bi anda :KK53: gün içinde de oyun halisina koydugumda önce sırt üstünden yüz üstüne dönüyo sonra da halida sürüne sürüne sağa sola ileri geri gidiyo..tam olarak emekleyemiyo ama kendini çekip ayağıyla itiyo..Ek gıda konusunda ise artık az az veriyorum çünkü kızım ne zaman tabak görse ağzını şapirdatiyo :KK48::KK48: bende az az meyve olur yada yemek suyu olur veriyorum :KK51: uyku konusunda ise bi Maşallahinizi alırım uykumuz çok şükür çok iyi gece benimle yatar sabah 10 yada 10.30da kalkar sadece 7 gibi bi kere uyanır onda da hemen emziririm uyur tekrar gün içinde de bir yada bir buçuk saat sürer bi uykusuHoppa ben bunu suna bağlıyorum (nacizane kendi fikrim ) ben kızım doğduğundan beri hep yanımda yatırdım çok nadir besiginde yattı şimdi bile eşimle ortamızda yatar ve kızım hep benim kokum ve benim sicakligim ile bana temas ederek uyu... uyaninca bakar gözüm açıksa oda hemen uyanır ama kapalıyken bi kaç dk kendi kendine oynar sonra oda yatar uyur :KK6::KK6: işte bizde durumlar böyle çok Şükur:KK37::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Elie_Wang Elie_Wang maşallah uykuyu seviyormuş bebeğin bence bu bebeğe bağlı seviyorsa uyuyor sevmiyorsa uyumuyor sen çok şanslısın :)) ben orta şanslıyım sadece gece memnunum onda da 2 saatte bir uyanır ama en azından 2 saat deliksiz uyuyabiliyorm gece uyumayanlara göre şanslıyım ;)
yesilcan86 yesilcan86 canm buradayım ama buralar pek ıssız..
S sevim1991 benimkini şuan babası uyuttu çok mutluyum :süslü:

Back