- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
grubun linkini buraya kopyalar mısınGünaydın kızlar en erken ne zaman doktora gitmeliyim 4+larda bişey gözükmez dimi salı gidecektim ama bişey gözükmüyorsa bekleyeyim diyorum bu arada fcbk ta 2016 mayıs annelerine bekliyorum sizi
günaydın...kese ve kalp atışları beta kaç olduğunda görünüyordu
Kese 5+larda kalp atisi 7+larda goruluyo canim erken gitmene gerek yok
Canm benimde karnim hep garul gürül gaz var dusunuyorum. Folik asit yapmiyordur bence. Boyle oluyordur belki de :) ayagima çorap bu havada ceket gidiyorum ama yinede gazliyim :)Ben bişey sormak istiyorum Bana folic1 verdi folik asit olarak. Akşam yatmadan içiyorum çünkü midemi şişirdiğini düşünüyodum. Ama akşamları da içsem ya gün içinde karnım taş gibi oluyor. Hiç gaz sancısı çekmedim hayatımda sanırım gaz sancısı bu ama niye oluyo?? :)
Ilk zamanlar pek bisey anlasilmiyo :)Bi heyecan bekliyorum zaman geçsin die yatın kan tahlili yaptırayım bari bi hareket olsun
Aynı durumdayız canım. Son durumun ne nasılsın şimdi?Arkadaşlar merhaba :) hayırlı olsun bebişleriniz. Ben sat'a göre nisan annesi görünüyorum ama kese 5 haftalık dedi dr. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Bir yandan da kanamam varBakalım ne olacak. Eğer bebeğim tutunursa mayıs annesiyim muhtemelen
Gecmis olsun, insallah sorun olmadan atlatirsiniz. Herhangi bir belirti var miydi, kanama vs...gibi?[/QUOTE]="balliceviz, post: 42482842, member: 703270"]biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dediProgestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum
Canim kimyasal gebelik olabilir. Keşke bi kan testi yaptirsaydinBende adetm tarihime 4 gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cikti amack bugun sabah tekrar yaptm o negatif su anda ne oldugunu anlamayamdim hamile veya degil bilemedim
Ama henuz adet gunum bile gelemdi ben dedim sanrm testte yanlsiklik var asilama oldum ben canim asilamada kimyasal gebelikten pek suphe etmiyolr daha once dusun yaptm.doktor ole soledi pazar sie bir daha testte alamadimCanim kimyasal gebelik olabilir. Keşke bi kan testi yaptirsaydin
Kanda da belli olmaz ki gunu birlik kan vermek lazim kimyasalda deger artmyorsa kimyasal teshisi konur ole degil mi yoksa kan versem deger 0 ciksa zaten ne konysal nede normal gebelikten suphe edilir sanirm boleCanim kimyasal gebelik olabilir. Keşke bi kan testi yaptirsaydin
Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım.
cuma kan verdim 220 çıktı bugün tekrar yaptırdım 513,9 çıktı. adet tarihim yarın. inşallah bi aksilik yaşamayız. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?