- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
aşılamada çatlatma iğnesi kullanılıyor onun etkisinden pozitif çıkmıştırKanda da belli olmaz ki gunu birlik kan vermek lazim kimyasalda deger artmyorsa kimyasal teshisi konur ole degil mi yoksa kan versem deger 0 ciksa zaten ne konysal nede normal gebelikten suphe edilir sanirm bole
Evet olabilir onun etkisi 7 gunden sonra kalmiyor deniliyor bende ole dusundum ama 9.gun aksami yapmstm testiaşılamada çatlatma iğnesi kullanılıyor onun etkisinden pozitif çıkmıştır
Canım bende aşılama yaptırdığımda dr.testi 12. Gün yap öncesinde yanlış sonuç verebilir demiştiEvet olabilir onun etkisi 7 gunden sonra kalmiyor deniliyor bende ole dusundum ama 9.gun aksami yapmstm testi
Biliyorum da icimden bir ses yap dedi dayanamdim.normalde aset gununa kadar beklerm aslinda iste baska bir forumdan arkdasimizinda ole olmus 9.gunu yapmis poztif 10.gunu negatif ama kand vermis hamile sonra hamilelegi sonlandi ama duzgun gtmedi yani benim durumum muamma oladabikir olmayadabilirCanım bende aşılama yaptırdığımda dr.testi 12. Gün yap öncesinde yanlış sonuç verebilir demişti
hayırlısı olsun canım umarım pozitiftir.Biliyorum da icimden bir ses yap dedi dayanamdim.normalde aset gununa kadar beklerm aslinda iste baska bir forumdan arkdasimizinda ole olmus 9.gunu yapmis poztif 10.gunu negatif ama kand vermis hamile sonra hamilelegi sonlandi ama duzgun gtmedi yani benim durumum muamma oladabikir olmayadabilir
Canım tebrik ederimm doğal yoldan mı oldu?Hanimlar merhaba,
Daha taze anne olarak burda aldim soluğu. Nasip olursa bende mayis annesi olucam ins
Evet canim. En son doktor 6 ay daha devam demisti. Gecen ay ben hsg cektirdim. Esimede evicap ve keciboynuzu özü kullandirdim. Muhtemelen bunlarinda etkisi vardirCanım tebrik ederimm doğal yoldan mı oldu?
Oncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))iyi geceler arkadaşlar. öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah bizim gibi isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin. bende yarın sabah gebelik testi yapacağım , aslında çok korkuyorum yine olumsuz sonuç almaktan ama ilk kez belirtiler yaşıyorum. adetim 2 gün gecikti, üstelik sürekli adet olur gibi kasıklarım ve belim ağrıyor , gögüs uçlarım acıyor. üstelik ayın 17sinde rahim filmi çekildim , çok şükür tüplerim açık çıktı ama 17 sinden sonra hamile kaldıysam da bu kadar kısa sürede belirti verir mi onu bilmiyorum. bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde
Benim de kası
Merhaba canım
benim de kasık ağrım oluyor ama çok uzun sürmüyor ara ara 5 dk kadar zaten bu ağrıların normal olduğunu dr um da söyledi. Lekelenme için aklına hemen kötü şeyler getirme yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu duymuştum daha önce yine de dr gitmekte fayda var :*
test yaptım negatifOncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))
Bat ne zamandi senin canimtest yaptım negatifama gene de bir şüphe var içimde biraz daha bekleyip kan testi yaptırsam mı acaba ?
canm aşılama olduysan ve erken yaptıysan oyuzden senı yanılttmıştır. 12. gune kadar beklenılmesı gerektıgını bılıyorumAma henuz adet gunum bile gelemdi ben dedim sanrm testte yanlsiklik var asilama oldum ben canim asilamada kimyasal gebelikten pek suphe etmiyolr daha once dusun yaptm.doktor ole soledi pazar sie bir daha testte alamadim
canm bence git kan testı yaptır. bu şekılde kendıne stres yaparsıniyi geceler arkadaşlar. öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, rabbim bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah bizim gibi isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin. bende yarın sabah gebelik testi yapacağım , aslında çok korkuyorum yine olumsuz sonuç almaktan ama ilk kez belirtiler yaşıyorum. adetim 2 gün gecikti, üstelik sürekli adet olur gibi kasıklarım ve belim ağrıyor , gögüs uçlarım acıyor. üstelik ayın 17sinde rahim filmi çekildim , çok şükür tüplerim açık çıktı ama 17 sinden sonra hamile kaldıysam da bu kadar kısa sürede belirti verir mi onu bilmiyorum. bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
ınşl :) bize haber et :) sat neydı.gunaydın kızlar :) bende bugun doktora gidiyorum insaallah keseyi görürüz..
canım çok sewındım. 6 yıl uzun bı sure allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın :)mrb arkadaşlar bende bugun evde test yaptım cok koyu ıkı çızgıyı gördum cok sukur sat 06-08 bat 04-09 yanı 3 gun gecmıstı 6 yıllık evlıyım ılk bebegım olacak ıns cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?