bir başka doktorlara da gidin Hayırlısı olsun canımKizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
Aranizda betasi dusen varmi bizim ilk betamiz 57.9 du 2 gun sonra yani bugun 51.58 oldu doktorum tutunmiyor bebek diyor dinlen kanaman olmazsa 4 gun sonr tekrar yaptiricaz betayi dedi knman olursada bebek dusmustur dedi cildiricm simdi aglamaktan gozlerim cikicak yokmu bunun caresi hic basina boyle birsey gelen vrmi bi yardim edermisiniz bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Peki ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldiniz sat dan sonra kacinci gununuzde dustu bebekbir başka doktorlara da gidin Hayırlısı olsun canım
Ilk gebeliğim kimyasal gebelik di.betam gün be gün düşüp adet kanamasıyla sonlanmıştı aslında hiç üzülmeyin diyecem olmayacak çünkü Döllenme sağlıksız olduğu için düşüyormuş değer aynı zamanda kimyasal gebelik geçiren bir rahim birdahaki hamileliğe kendini Çok güzel yenilermiş
canım üzülme güçlü ol birini kurtarmak elinizde en azından öyle düşün, Allah yardımcınız olsun. hayırlısı nasılsa öyle olsun de canım dualarım sizinle...Kizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
arkadaşım üzülme vardır herşey de bi hayır, üzülmek daha kötü etkiler unutma.Aranizda betasi dusen varmi bizim ilk betamiz 57.9 du 2 gun sonra yani bugun 51.58 oldu doktorum tutunmiyor bebek diyor dinlen kanaman olmazsa 4 gun sonr tekrar yaptiricaz betayi dedi knman olursada bebek dusmustur dedi cildiricm simdi aglamaktan gozlerim cikicak yokmu bunun caresi hic basina boyle birsey gelen vrmi bi yardim edermisiniz bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Toparladim baya kendimi daha iyiyim tesekkur ederimarkadaşım üzülme vardır herşey de bi hayır, üzülmek daha kötü etkiler unutma.
Medicanaya gidiyorum canım Seçil hanıma.. Tüp bebek doktoru aslında ama normal gebeliklerede bakıyormuş tavsiye ederimCanim bende konyaliyim hangi doktora gidiyosun
Bulantı da kusma da var canım sende varmıselam kizlar nasilsinizzzz...nasil bulantilariniz varmi bakalim ?
selam arkadaşlar,
inanamıyorumm bende bu forumdayım. hep imredim hamilelerin forumlarına :) 3 yıl tedaviler git geller çaresizlik ümitsizlik vs. Allahım yüzüme güldü ve 6 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. çok şükür kalp atışını da duyduk. ve bende inş.. mart annesiyimm..
Arkadaşlar merhaba,
Ben de mart annesi olacağım bir aksilik olmazsa :) 5 haftalık hamileyim internetten hesapladığıma göre. ( sat 14 haz)
Adetime 3 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Üzüldüm tabi. Adetim çok düzenlidir 2 gün gecikince tekrar ümitlenip test yaptım. Pozitif çıktı. İnanamadım 2 tane daha test yaptım :) yine pozitif çıktı. 14 temmuzda doktoruma gidip kan tahlili yaptırdım. Hatta çok küçük olmasına rağmen kesesini bile gördük. Haftaya salı günü tekrar gideceğim :)
Başka kan tahlili yaptırmadığım için artış oldu mu olmadı mı bilmiyorum tabi. İlk testte b-hcg 1439 çıkmıştı. Boş gebelik diye bir şey okudum biraz endişelendim....
Peki ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldiniz sat dan sonra kacinci gununuzde dustu bebek[/QUOTE
Adet günümün gelmesinden sonra 1hafta içinde düştü kanama ile.. 3ay beklememizi istedi doktor rahim kendini toparlasın dedi akabinde de 3.ayımda kalmıştım kızıma hamile
Canım beta hcg iyi senin benim sat 13 haziran u daha 895 hcgMart anneleri bir cevap verin sat 23 haziran 30günde bir olurum bugün bhgc 1000 çıktı kese gözükmedi doktor on gün sonra gel dedi gözükmemesi normal değil mi ya 4+1 sonuçta
Orda dogum yapmak bize gore pahali olur canim ya ben bu ay selcukluya gittim ama geleck ay buyuksehire gitcmMedicanaya gidiyorum canım Seçil hanıma.. Tüp bebek doktoru aslında ama normal gebeliklerede bakıyormuş tavsiye ederim
Hamile kaldıgından ayrıca yorgunluk oluyor canım , o tatlı yorgunlugumuza yapacak bir sey yok :) ama fitil olarak kulllanabilir miyim diye sor bakalım...yaaa sorayım bakalım canım yoksa sabahları bırakmak bile istiyorum çalışmakta zorlanıyorum pc ye bakamıyorum :)
Tabi ki normal benim sat da 18 Haziran bu Yüzden daha gitmedim doktora 1haffa daha geçsin istiyorum öyle gidecem kızımda öğrenir öğrenmez gitmiştim hamileliğimi doktora kese oluşmuş daha kalp atmıyordu tekrar gel Demişti o Yüzden baya stres olmuştum bu sefer çok merak erdemde beklemeyi tercih ediyorumMart anneleri bir cevap verin sat 23 haziran 30günde bir olurum bugün bhgc 1000 çıktı kese gözükmedi doktor on gün sonra gel dedi gözükmemesi normal değil mi ya 4+1 sonuçta
Ben 6. Haftamda gormustum canımMart anneleri bir cevap verin sat 23 haziran 30günde bir olurum bugün bhgc 1000 çıktı kese gözükmedi doktor on gün sonra gel dedi gözükmemesi normal değil mi ya 4+1 sonuçta
Ben iki defa yaşadım birinde senin gibi oldu ikincisinde iki kat arttı birden kanama başlayıp yarıya düştü. Ne kadar zamanda kaldın hamile? Bu üçüncüsü benim inşallah bu sefer iyi olur o nedenle biraz tedirginim.allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla bir an önce versin canımToparladim baya kendimi daha iyiyim tesekkur ederim
Teşekkür ederim iki kimyasal olunca endişelendim inşallah hep beraber mart 2016 annesi oluruzBen 6. Haftamda gormustum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?