- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
Canm eşim çok yoğun çalışıyo konya kadın doğum hastanesine gittik 9buçukta randevu alıp yok önce yaşlılar çocuklular falan derken bizim muayene 10buçuğu buldu e haliyle işler aksadı doktor birşey açıklamadı baştan savma bi muayene oldu.. bizde medicana da karar kıldık zaten önceden de gitmiştik öyle oldu yani..Orda dogum yapmak bize gore pahali olur canim ya ben bu ay selcukluya gittim ama geleck ay buyuksehire gitcm
kese dolumuymus peki canım?
Nasil yani ikiz mi?
cok guzellll allah hayirlisuyla.kucahgina almayi nasip etsin klomen kullandinmi canim peki sen
Normal yolla kalmadim ben asilamayla kaldim ilk asilamam buBen iki defa yaşadım birinde senin gibi oldu ikincisinde iki kat arttı birden kanama başlayıp yarıya düştü. Ne kadar zamanda kaldın hamile? Bu üçüncüsü benim inşallah bu sefer iyi olur o nedenle biraz tedirginim.allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla bir an önce versin canım
Sagol canim hayirlidir rabbimden gelen hercekten icim rahatladi kafayi yiyecektim ilk hastaneden ciktigimizdaCanım beta hcg iyi senin benim sat 13 haziran u daha 895 hcgbenim görünmedi kesme vajinal baktı 8mm gördü gibi oldu ayrıca 1000 hyde çekmiyor 10 gun sonra görürsün hayırlı olsun
2. Tam bir surpriz yumurta oldu desene canim...ewt cnm ıkısınınde kalp atısını duyduk cok sukur..darısı sızın başınıza inş.
ewt cnm ikiz
sağol cnm hepımız saglıklı sekılde kucaklarız bebeklerımızı ınsallah..cnm benım tüp bebek 2 tane trnsfer olmuştu ama geçen hafta tek kese tek kalp atışı duymuştuk bu hafta ıkıye cıktı :)
Ikizlerin annesini tebrik ederim ne güzel bir duygudur
2. Tam bir surpriz yumurta oldu desene canim...
Saglicakla al kucagina ins. ♥
gercekten evlat gibi oluyorlar evcil hayvani olmayan bizi anlayamaz hem hayvanlarla buyuyen bebeklerin psikolojileri ve iclerindeki insan hayvan sevgisi daha iyi oluyor buna tamamen inaniyorum annem bana hamileyken ve dogdugumda da annemin kopegi varmis ustelik kangal :) @gibigibiyim
Selam canim hosgeldin o kadar iyi anliyorum ki seni kendimde degil fakat yengemde 6 yil cok yakinen yasadim.. Gozun aydin canim allah saglikla kucagimiza alacagimiz gunleride gostersin
Masallaaahh canim hayirli ugurlu olsun gozun aydin hic oyle seyler okuma insanin kafasini karistiriyor supheye dusuyor ben ne aklima getiriyorum ne arastiriyorumru ne olursa olsun Allah tan.. Allah saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri gostersin.. Tebrik ederim
Yok canim bende devleti hic dusunmuyorum hele o kadi dogum hastanesini uzak olsun ozel istiyorum buyuksehire iyi diyolar ama gidip bakcm artik muayene ucreti ne kadar canim orda bi de daha erken ama dogum fiyatlarini biliyo musunCanm eşim çok yoğun çalışıyo konya kadın doğum hastanesine gittik 9buçukta randevu alıp yok önce yaşlılar çocuklular falan derken bizim muayene 10buçuğu buldu e haliyle işler aksadı doktor birşey açıklamadı baştan savma bi muayene oldu.. bizde medicana da karar kıldık zaten önceden de gitmiştik öyle oldu yani..
Ben biraz okudum bence eglenceli okumaya devam edicemkardeşim almış ben de okuyum o zaman :)
Hayirli olsun insallahewt cnm ıkısınınde kalp atısını duyduk cok sukur..darısı sızın başınıza inş.
ewt cnm ikiz
sağol cnm hepımız saglıklı sekılde kucaklarız bebeklerımızı ınsallah..cnm benım tüp bebek 2 tane trnsfer olmuştu ama geçen hafta tek kese tek kalp atışı duymuştuk bu hafta ıkıye cıktı :)
Gec dollenme olmus olabilir canim ikimiz ayniyiz bende bugun gordum normalde 6-3 ken ultrasonda 7-5 cikti bende bi hafta once gorememistim sende haftaya gorursun ins uzulme takma kafana sakinArkadaslar dr geliyorum 6+6 dedi kalp atisini duyamadik kese icinde yolk var dedi haftaya carsamba gel duymamiz gerekir dedi kalp atisi duyulmamasi bu haftada normal mi arkadaslar
Arkadaslar dr geliyorum 6+6 dedi kalp atisini duyamadik kese icinde yolk var dedi haftaya carsamba gel duymamiz gerekir dedi kalp atisi duyulmamasi bu haftada normal mi arkadaslar[
canım bende pzt gittim bende de aynı bebek var kalp atısı yok bi hafta daha bekliyelım dedi dr gecen hafta 6+0 dı pzt gittiğimde 6+1 günlüktü
Güzel haberler alırız ınş canım üzme kendini kimi kalp atısları 7 veya 8 hafta da belli olur mus kendini de strese sokma bebeişini üzme
Masaallah canim darisi bizim basimiza ins.Iyi aksamlar kizlar ikizlerimiz cogalmis hayirli olsun :) bende bugun pit pitlarimizi gorduk sukur iyiymis kuzum darisi herkesin basina
Canim 8 haftaya kadar duymasan normal bnde duymadim 6+2 de haftaya yine gidicemArkadaslar dr geliyorum 6+6 dedi kalp atisini duyamadik kese icinde yolk var dedi haftaya carsamba gel duymamiz gerekir dedi kalp atisi duyulmamasi bu haftada normal mi arkadaslar
Oy kuzum ya gorursun canim hersey bi anda degisiyor allahim en guzelini bilir ters giden birsey yok ki olsa doktor derdi haftaya duyarsin insCok saolun arkadaslar kiyamam kizimda 3 bucuk yasinda dr yaninda ekrana bakiyo bebek nerde dedi oda cok hevesli kuzum yaa rabbim herkesin hakkinda hayirlisini nasip eylesun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?