geldiğim gibi yazarım canımDoktordan donunce bizede haber ver canim
Canim alis sen artik o tekmelere buyudugu icin kuvvetlendi daha can yakici olmaya baslamistir benimkiside oyle bir kac haftadir merak etme kotu bisey olmaz korkudanMerhaba anneler. Sizi ara ara sessizce takip ediyorum. Doğum yapanlarınıza sağlıklı huzurlu bebiş büyütmeler diliyorum. Darısı hayırlısıyla vakti zamanı gelince biz doğum yapmayanlara olsun inşaallah. Ben de size bi şey danışmak istiyorum. 37. haftamdayım. Dün bana whats upptan bi gruptan bi mesaj geldi. Masum bi şey gibi görünüyordu ama sonra ortaya bi mahluk çıktı ve çok korktum. İlk defa sancım oldu. Ve ara ara devam ediyor. Sabah da zaten belim ağrıyordu. Belki yalancı sancım başlamıştır diyorum. Bu sancı için doktora gitmedim ama bi yandan da korkuyorum. Bi de öyle çok hareketli bi bebek değil ama çok hareketlenmeye başladı. Hiç yaşadınız mı bilmiyorum. Tekme attığı zaman ayağı karnımdan çıkmış gibi oluyor. Resmen o minnak ayağını elimle hissediyorum. Çok değişik bi duygu. Bu tekme varlığını yüreğimde çok daha belirgin hale getiriyor. Tabi tüm bunların yanında doğuma yaklaşıyor muyum ya da tehlikeli bi durum meydana gelmiş mi diye de korkuyorum. Bu korkum yersiz mi sizce? Karnınızda bebeğinizin ayağını tutma hissini hiç yaşadınız mı? Korkmak doğumu tetikler mi?
AMİN CANIM İNŞALLAH DARISI SİZLERE 1 GÜN ÖNCESİ YÜRÜYÜŞÜM DEĞİŞMİŞTİ ZORLANMIŞTIM, BİR DE SUYUM MU İDRARIM MI EMİN OLAMADIĞIM ŞEKİLDE KONTROLSÜZ SIVI AKIŞIM OLMUŞTU, DOKTORA GİDİNCE TESTTE SU DEĞİL DEDİLER ELLE KONTROLDE AÇIKLIKTA YOK DEDİLER, O GÜNÜN GECESİ BAYA SIVI GELDİ HEMEN AKABİNDE KIVAMLI BEYAZIMSI BİR AKINTIDA KIRMIZI LEKE VARDI, NİŞANMIŞ MEĞERSE O :) HASTANEYE GİTTİK GECE YARISI GÜNDÜZ MUAYENE EDEN EBE ÇOK ŞAŞIRDI AÇILMA VAR SAATLER ÖNCE HİÇ BELİRTİ YOKTU DEDİ. BİRDE BENDE ÖDEM ŞİŞLİK PEK YOKTU AMA DOĞUMA YAKIN YÜZ ŞİŞERMİŞ ÖYLE DUYMUŞTUM.Allah bebegine uzun saglikli omur versin canim ve insalla bol sutun olur yaa bisi sorucam dohumdan onceki gun nasil dehisiklikler vardi sende neler hisettin vaktin olunca anlatirmisin bizede ve diger anneler sizde anlatirmisiz rica etsem :-*
Canim alis sen artik o tekmelere buyudugu icin kuvvetlendi daha can yakici olmaya baslamistir benimkiside oyle bir kac haftadir merak etme kotu bisey olmaz korkudan
Merhaba kızlar. Gün gevmiyor ki kafamı karıştıracak bir doktor yorumu gelmesin. Yenimle bıktım artık. Cok yoruldum. Düşünmekten cok sıkıldım. Bugün renkli görelim dşye Bi başka doktora gittik. Suyumun fazla oldupunu söyledi doktor. Böyle bi sıkıntı yasayan var mı. Neden olmus olabilir ki anlamadım
Bugün böbreği büyük derler. Bi gün Bebek beslenemiyır derler. Üçlü taramada sıkıntı cıkar.
Ya Bi insan hiç mi Mutlu geçiremez bu hamileliği. Resmen zindan ettim hayatı kendime. Yoruldum artık. Bebeğim Bi sağ salim gelse idi artık.
İnşallah dediğiniz gibidir.Burada bi hanımın suyu da fazla çıkmıştı. Korkulacak bi şey yok aslında. Şekerden kaynaklanabileceğini söylemişti. Tabi hanımın şeker testi önceden yapılmamıştı. Devlet hastanesi yeterli gelmediği için fakülteye sevk ettiler. Ama ordaki doktor suyunun o kadar da fazla olmadığını söyledi. bir iki ay sonra da sağlıklı bi şekilde doğum yaptı. İnşaallah sizinki de doktorun ihtiyatlı davranmasından ibarettir. Hani zaten kontrol altındasınız, içinizi ferah tutun.
Canım korkma sakın. Beni de kotkutmuşlardı. Suyun fazla demişlerdi. Şekerde çıkmamıştı. Sonra düzelmişti. Doktora sorsan riskliydi. Böyle amniyon sıvısında artışlar oluyor belli haftalarda. Takma kafana sakın. Bende çok takmıştım ama boşunaymış. Oğlum sağlıkla kollarımda çok şükür. Sen de sağlıkla alacaksın yavrunu kucağınaMerhaba kızlar. Gün gevmiyor ki kafamı karıştıracak bir doktor yorumu gelmesin. Yenimle bıktım artık. Cok yoruldum. Düşünmekten cok sıkıldım. Bugün renkli görelim dşye Bi başka doktora gittik. Suyumun fazla oldupunu söyledi doktor. Böyle bi sıkıntı yasayan var mı. Neden olmus olabilir ki anlamadım
Bugün böbreği büyük derler. Bi gün Bebek beslenemiyır derler. Üçlü taramada sıkıntı cıkar.
Ya Bi insan hiç mi Mutlu geçiremez bu hamileliği. Resmen zindan ettim hayatı kendime. Yoruldum artık. Bebeğim Bi sağ salim gelse idi artık.
Ben her gittiğimde bir sıkıntı dile getiriyorlar o yüzden cok darlandım artık. Bi de bebeğin omuriliğinin acık olma durumu falan da var. Üçlü taramada tisk cıkmıstı. Resmen son bes ay işkence gibi geçti.Canım korkma sakın. Beni de kotkutmuşlardı. Suyun fazla demişlerdi. Şekerde çıkmamıştı. Sonra düzelmişti. Doktora sorsan riskliydi. Böyle amniyon sıvısında artışlar oluyor belli haftalarda. Takma kafana sakın. Bende çok takmıştım ama boşunaymış. Oğlum sağlıkla kollarımda çok şükür. Sen de sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına
Sevindim canim ben bu aksamda takip edicem bakalim hep boylemi olucak hareketler belki artik gelir ben oyle bisilerde okumustum acilma olunca bebek harelet etmiomus fazla insalla oyledir insalla artik gelir bebisimgittim geldim hastaneye ultrasonda uzun sure bekledık 2 kere cok yavas harket ettı doktor suyumda vs bı sorun olmadıgını soyledı nst de uzun sure kalmamı ıstedı sorun olursa hemen alması gerektıgını belırttı cok sukur sorun cıkmadı nst 40 dakıka falan kaldım doktorum evde takıbını yapmamı yavaslamanın dısında harketınde azalma olursa hemen gel dedı hastaneye evım cok yakın bı sorun olursa gıdıcem
doktorum alttan muayene etmedı sancım ve kalp atısında sorun olmayınca cuma gunu kontrolum var zaten gıdıcem bu gece nöbetci oldugunu bi sorun olursa mutlaka gıtmemı soyledı nst de sorun olsaydı hemen almamız gerek bebegı deyınce baya panık oldum ama cok sukur bı sorun yokSevindim canim ben bu aksamda takip edicem bakalim hep boylemi olucak hareketler belki artik gelir ben oyle bisilerde okumustum acilma olunca bebek harelet etmiomus fazla insalla oyledir insalla artik gelir bebisim
Benimkide ayni cok az hareket etti bugün hatta son bikac gündür Yarin sabah kontrolum var Ben yerinin daralmasina yormustum ama insallah bi sorun yokturdoktorum alttan muayene etmedı sancım ve kalp atısında sorun olmayınca cuma gunu kontrolum var zaten gıdıcem bu gece nöbetci oldugunu bi sorun olursa mutlaka gıtmemı soyledı nst de sorun olsaydı hemen almamız gerek bebegı deyınce baya panık oldum ama cok sukur bı sorun yok
inşallah yoktur canım Allah yardımcımız olsunBenimkide ayni cok az hareket etti bugün hatta son bikac gündür Yarin sabah kontrolum var Ben yerinin daralmasina yormustum ama insallah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?