2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 cm acilmam var cnm pazartesi tekrar bakilacak umarim ilerleme vardır ondan sonrasi Allaha kaldi umarim normal olur

sana özelden yazdım tatlım.

Canim haretlrri yavassa dr. Git benimde oyledi yatısa aldilar kontrol altinda tutuyolar risk tasidigi icin bence gitmelisin ben bir gun yattim baktilar hareketleri bebek buyudugu icin azalmis dedi son haftalarda oldugumuz icin dikkat etmem gerektigi soylendi Ama bazi bebekle dogum kanalina girdigi icin yavas haretlerin sebebi dogmasi gerektirdigini gosteriyo sonucda son haftalarindasin gitmende fayda var

Sağol Can'ım, okunması gerek 2 cüzle ilgili arkadaşlar dönemedi bir türlü, okudularsa ve haber vermedilerse sen de tekrar okusan olur mu Nasıl olur hiç bilmiyorum ki, basaktanesi belki fikir verir bize..

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuk, sütün bol gazınız sıfır olsun inşallah :)

Günaydın kızlar , afedrsiniz lavoboda bir peteçe dolusu jel kıvamında birşey geldi nedir bu nişan değil .Doğum başlıyor mu yoksa bende tık yok.
Nişan diyen de var ama, renksiz olduğu için nişandan bir önce gelen bişey varmış unuttum adını, belki odur, nişansa da diğeriyse de en azından işaretler gelmeye başlamış, hayırlısıyla gelsin bebiş :))

Benim doktorum her kontrolümde hareketleri Nasıl diye soruyor gayet iyi dediğim Zaman süper diyor
Dediğin gibi ciddi derecede azalmışsa doktoruna gitmelisin bence suyuna vs bakması adına malum son günler riske atmamak lazım

eşimi bekliyorum gelsin gidicem cok cok yavas harketlerı eskısı gucu yok sankı yorgun gıbı ınsallah bı sorun yoktur ...

Allah analı babalı büyütsün

Ya benimkide bugun cok fazla hareket etmio bende napsam bilemedim

Allah bebegine uzun saglikli omur versin canim ve insalla bol sutun olur yaa bisi sorucam dohumdan onceki gun nasil dehisiklikler vardi sende neler hisettin vaktin olunca anlatirmisin bizede ve diger anneler sizde anlatirmisiz rica etsem :-*

Maşallah Allah bağışlasın

Kızlar ya ben artık sabırsızlıktan ölüyorum gelsin artık bebiş diye Ağrılarım hat safhada.Karnım,belim,bacaklarım.Ama düzenli değil işte.Erken gelecek diye umutlanıyordum.Ama yarın 39.haftaya gireceğiz bu gidişle erken gelmeyecek.Hiç iş yapacak halim kalmadı. Allah'tan annem yardımcı oluyor artık bana.Yürüyüş yaptım 2 gün öldüm ama Bana yürümek yaramıyor.Gece boyunca ağrıdan duramadım.Ayaklarımın altı bile çok kötü Hurma yiyorum günlük 5-6 tane.Bebişin başı kanaldaydı ama hala gelesi yok.Neyse cuma kontrolde ne diyecek acaba

Kizlar bebegim daha ortalarda yokken ismi hazirdi. Erkek olursa esim Sefa istiyordu bende begendigim icin 9 ay kafam rahatti. Hic isim konusunu takmadim hep sefa diye sevdim oglusumu. Ama gecenlerde Cansefa ismini duydum cok daha hosuma gitti. Kafam allak bullak oldu. 9 ay kafama takmadigim konu doguma 5 gun kala aklimdan cikmaz oldu esime soyledim Sefa guzel diyor ama Cansefaya da soguk bakmiyor gibi biraz israr etsem kabul edecek ama biyanda da diyorum bunca zaman sefa diye sevdik bebegimizi simdi degistirmesek mi ? Esimde diyo hele bi dogsun o zaman karar veririz ne kadar rahat ya bu erkek milleti

bence sefa tek başına daha asil duruyor canım,son zaman değiştirme boşver

Bebislerini kucagina alanlara hayirli olsun.bekleyen annelere bol sabir.suan hic gecmeyen vakit bebis gelince oyle bi geciyor ki.bizim 21.gunumuz gecti bile.bebekli hayat guzel ama bi okadar zor.geceler gunduzler karisti artik.ozellikle anneler cekilip bebekle basbasa kalinca anlasiliyor hersey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…