2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, suyun mu geldi ve gittin hastaneye? 5 cm açılman da varmış zaten maşallah, yakışıklı oğlunu öperimm:)
Hayır suyum gelmedi hicbirseyim yoktu açılman olmuş sancim olmamasına rağmen. Kendi sancimi bekledik ama gelmedi. Suni verdiler

maşalllah tebrikler canım. allah analı babbalı büyütssün. rüzgar bebek kanala inmişmiydi peki benimki inmemiş daha bizde 40 a kadar beklicez gelmezse suni sancı veririz dedi doktor ama bebek inmemiş olursa da verir mi acaba diye merak içindeyim

Günaydın kızlar , afedrsiniz lavoboda bir peteçe dolusu jel kıvamında birşey geldi nedir bu nişan değil .Doğum başlıyor mu yoksa bende tık yok.
nişan olabilir gibi geldi bana bi doktoruna sor istersen canım hadi hayırlısı

daha da zamanın varmış canım takvimini gördüm de. allah hayırlısını versin

Cnm bence sefa çok güzel aklını karıştırma derim.. Cansefa küçükken şirin gelebilir ama büyüdüğünde hitap edildiğini düşündüğünde sefa hoş
Hamileliğini zindan etmenin bi faydası yok cnm tabi söylemesi kolay ama elden ne gelir bol bol dua et güvendiğin tek bir doktora git.. Sağlıkla gelsin yavrun inş.
Ben bugün bisi duydum. Manda sütü yoğurdu peyniri kaymagi filan yiyince hamilelik uzuyormuş filan diye var mi ki böyle birsey
Ayy onu ben de duydum doğru mu acaba

bebeğim sarılık oldu degeri 15,3 çok mu. değer kaç olunca ışın tedavisine alıyorlar?

Herkese hayirli aksamlar. İnternet paketim bittiği için giremiyorum iki gündür .eşimin hattini taktim simdi. Dogum yspsn arkadaslarin gozu aydin. Allah nasip ederse bende Pazartesi kizima kavusucam. Gün netleşince bir garip oldum. Ne hissedeceğimi sasirdim resmen. Biraz korku biraz heyecan biraz stres...

bebeğim sarılık oldu degeri 15,3 çok mu. değer kaç olunca ışın tedavisine alıyorlar?
Canim gecmis olsun..
Bizde 5 gunluk iken degerimiz 13.5 idi...
O degerde yatirmamiz lazim aslinda dedi doktor....
Fakat benim oglumun masaallah emmesi hareketleri gayet iyiydi diye yatirmadi....
Bebegini gozlemle canim cok uyursa emmezse hic vakit kaybetmeden git...
Ilk oglum sarilik nedeniyle hic emmezdi hemen yatirmislardi...
10 gunlugu gectiginde bebeklerin beynine zarar vermezmis bu hastalik....

Günümüz aynı bende bu cumartesi sezeryan olacağım aynı stres endişe heyecan bende de var
Allah yardımcımız olsun aminnn

SiremimS .!.:
Günümüz aynı bende bu cumartesi sezeryan olacağım aynı stres endişe heyecan bende de var
Allah yardımcımız olsun aminnn
Aminnn canim . cidden ya bizim sat gunleride ayniymis :) cumartesi güzel haberlerini bekliycem inşallah agrisiz sizisiz güzel bir doğumun olur . benide cesaretlendirirsin :)

Bebeklerine kavusan herkese hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. ben de 38+4teyim henuz acilmam yokmus bebek 3450gr cikti usgde, gelsin istiyorum artik her gun pilates topunda oturuyorum

Ben hala dogurmadim. Bugün 13 00 de randevum var bakalım ne olacak. Çok stresliyim artık normal olmayacagina inanmaya başladım ve sezeryandan çok korkuyorum

Günaydın kızlar bişey merak ediyorum suni sanci verilirse doğum kanalina girer mi bebek ya da doğum kanalinda degilse suni sanciya gerek yok sezeryan mi olmali kafamda deli sorular doğuma son 5 beklemek çok zor

Aminnn canim . cidden ya bizim sat gunleride ayniymis :) cumartesi güzel haberlerini bekliycem inşallah agrisiz sizisiz güzel bir doğumun olur . benide cesaretlendirirsin :)

Ay Can'ım 2.olmasına rağmen çok tırsıyorum inşallah Can'ım cmtsi kendime gelince yazarım genel anestezi ile olacam sezeryan

SiremimS .!.:
Ay Can'ım 2.olmasına rağmen çok tırsıyorum inşallah Can'ım cmtsi kendime gelince yazarım genel anestezi ile olacam sezeryan

Benimde 2. Ama ilki normaldi. Sen neden genel oluyorsunuz herkes spinal iyi diyor. Allah yardimcin olsun. İnşallah saglikla sihhatle kucagimiza aliriz miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…