benim karnımın tam ortasında duruyo sanki başı yukarıda ne tarafa yatsam oradan tepik yiyorumSelam arkadaslar
En gerinizden ben geliyorum galiba ne guzel herkes bebeklerini kucagına alıyor bir bir darısı benim başıma olsun dualarım hepinizle. Bu ara sanki bebek yan taraftan yol bulup cıkacak gibi aşırı bir baskı yapıyor son zamanlarda böyle mi oluyor ki
Bebeğinin ismini asil mi koyacaksın ?Herkese merhaba .. bugün 1 saate yakın yol yürüdüm normalde ağrılarım fazla oldugundan yol yürüyemiyordum ablamlara yemege gıttık ve duramadım eve geldık ve bel arası bı yerım dıyım nasıl anlatacagımı bılemedım ama agrı gırıyo sureklı bı saplantı gıbı dakıka tuttuk bazen dakıka bası bazen yarım saatte bır . Dogum sancısı belden dıyorlar esıme gosterıyorum agrı gıren bolgeyı belin orası dıyor bana da acıdan herhalde sırtıma kadar vuruyo gıbı gelıyo agrı . Ne yapacagımı bılemedım suan yazarkende sureklı sancım var bugun doktor kontrolum vardı sancı falan cıkmadı o zaman gayet ıyıydım yol yuruyup yoruldugum ıcın mı oldu acaba ?
İkisinde de belden anestezik madde veriliyor ama epiduralde etkisi bittikçe vermek için Bişey konuluyo gerektikçe veriliyor başağrısı daha az oluyo galiba.. Bence aralarında çok büyük fark yok gibispinal ve epidural farkı ne ki
Asil benim eşimin adı ...Bebeğinin ismini asil mi koyacaksın ?
Sizinki de mi dönmedi dahabenim karnımın tam ortasında duruyo sanki başı yukarıda ne tarafa yatsam oradan tepik yiyorum
Ben de hareketlerini çok asagida hissediyorum ve azıcık sancı var gibi. İlk doğum olacağı için bilmiyorum. Benim hareketleri fazla değil ama.benim bebeğim bugün inanılmaz derecede hareketli hiç durmuyor böyle olmamıştı daha önce. doğum belirtisi olabilir mi sizce?
Öyle mi kusura bakma ben asil koyucam da kimse de Duymamoştım o yüzd n sordumAsil benim eşimin adı ...
Benimki de 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz hareketli. Birde alt tarafta hareket ettikçe basınç ve değişik bir sızı hissediyorum arada bir. Acaba kanala mı girmeye çalışıyor?benim bebeğim bugün inanılmaz derecede hareketli hiç durmuyor böyle olmamıştı daha önce. doğum belirtisi olabilir mi sizce?
Ben de bugün inceden bir sizi hissettim ara ara oluyor. Normal doğumu mu bekliyorsun?Benimki de 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz hareketli. Birde alt tarafta hareket ettikçe basınç ve değişik bir sızı hissediyorum arada bir. Acaba kanala mı girmeye çalışıyor?
Hayır perşembe günü sezeryan olacağım. Ama bu sızı akşamları korkutuyor beni acaba erken mi gelecek diye. Diğer taraftan bebek kanala girse sancıdan duramazsın diyorlar. Hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.Ben de bugün inceden bir sizi hissettim ara ara oluyor. Normal doğumu mu bekliyorsun?
Benim son aksamimda bebek acayip hareketliydi.annem esim ben gulerek izlemistik hareketlerini hatta annem show yapiyor bu gece diye dalga geciordu :) esimde hadi kizim bu aksam gel yarin cok isim var dogarsan yetisemem diye seviordu karnimi.ama bende ne agri ne sizi vardi.o gece sabah karsi suyum geldi ve dogdu :)ben normal doğum yapacağım aksilik olmazsa. bgn hareketin yanında hafif sancı da hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi bilemiyorum ilk olacağı için. nişan gelmeden doğum sancıları başlar mı acaba? nişan şart değil mi?
Gözünaydn canm Allah analı babalı büyütsün.normal dogum mu yaptn canm?
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de yarın sezaryan olacağım umarım bizim de herşey yolunda gider.
canım sancılar kac dakıkada gelıyo duzenlımı,sıddetlımı uzanınca gecıyosa eger aceleetme.dus almayı deneAyağa kalkamıyorum resmen geliyormu bebeğim sizce Dr gidiyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?