2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim karnımın tam ortasında duruyo sanki başı yukarıda ne tarafa yatsam oradan tepik yiyorum

Bebeğinin ismini asil mi koyacaksın ?

benim bebeğim bugün inanılmaz derecede hareketli hiç durmuyor böyle olmamıştı daha önce. doğum belirtisi olabilir mi sizce?

drygs evet canım yalancı sancıymış geçti şimdi iyiyim ama cok kalkmadım dinleniyorum baya yorulmusum

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor adetde ağrıdığı gibi belimde ağrıyordu şuan yan yatıyorum azaldı baya kasığımamı karnımamı arada sancı giriyor bide baskı oluyor baya arada yatmama rağmen..
hiç olmamıştı böyle ntsde sancım çıkmasına rağmen hiç hissetmiyordum nedir bu doğum mu başlıyor

benim bebeğim bugün inanılmaz derecede hareketli hiç durmuyor böyle olmamıştı daha önce. doğum belirtisi olabilir mi sizce?
Ben de hareketlerini çok asagida hissediyorum ve azıcık sancı var gibi. İlk doğum olacağı için bilmiyorum. Benim hareketleri fazla değil ama.

Benimki de 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz hareketli. Birde alt tarafta hareket ettikçe basınç ve değişik bir sızı hissediyorum arada bir. Acaba kanala mı girmeye çalışıyor?

Benimki de 3 gündür özellikle akşamları inanılmaz hareketli. Birde alt tarafta hareket ettikçe basınç ve değişik bir sızı hissediyorum arada bir. Acaba kanala mı girmeye çalışıyor?
Ben de bugün inceden bir sizi hissettim ara ara oluyor. Normal doğumu mu bekliyorsun?

Herkese merhaba, perşembe günü sezeryan olacağım. 3-4 gündür akşamları alt tarafta basınç ve değişik bir sızı hissediyorum. Acaba kanala girmeye çalışıyor olabilir mi?

Ben de bugün inceden bir sizi hissettim ara ara oluyor. Normal doğumu mu bekliyorsun?
Hayır perşembe günü sezeryan olacağım. Ama bu sızı akşamları korkutuyor beni acaba erken mi gelecek diye. Diğer taraftan bebek kanala girse sancıdan duramazsın diyorlar. Hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.

ben normal doğum yapacağım aksilik olmazsa. bgn hareketin yanında hafif sancı da hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi bilemiyorum ilk olacağı için. nişan gelmeden doğum sancıları başlar mı acaba? nişan şart değil mi?

Benim son aksamimda bebek acayip hareketliydi.annem esim ben gulerek izlemistik hareketlerini hatta annem show yapiyor bu gece diye dalga geciordu :) esimde hadi kizim bu aksam gel yarin cok isim var dogarsan yetisemem diye seviordu karnimi.ama bende ne agri ne sizi vardi.o gece sabah karsi suyum geldi ve dogdu :)

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de yarın sezaryan olacağım umarım bizim de herşey yolunda gider.

Sağol canım. Seninde doğumun olmuştur sanırım şimdiye:) Umarım herşey yolunda gitmiştir sağlıkla büyüt bebeğini inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…