İnşallah. Ben de sizin gibi sağ salim kavuşurum bebişimeGünaydın ancak toparlayabildim kendimi bebeğim ve ben çok iyiyiz spinal çok kolaymış sonrası biraz zor tabi ama her geçen saat iyiyim senin okudukların sanırım çocukta bi anormallik var ve çocuk o yüzden makat geliş diyorsan ben çok okudum çok ağladım ki biz 35.haftada döndük ondan önce baş gelişti hayır hiçbir şey yok ameliyatta ve sonrasında bi sıkıntı yok yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.
kesinlikle bir daha hamilelik nasip olursa 1 hafta 2 hafta erken soylicem gunumu kimse bilmesin 40+3 teyiz hala bekliyoruz hersey normal yolunda gittigi surece. gunde 150 tane telefon mesaj hala dogurmadin mi o kadar bunaldim ki hamileligi hep cok sevdim kilo almak agri sanci bulanti hic sinirlerimi bozmadi ama su 2 haftadir milletin cenesi yordu beni, bekledigim icin felaket senaryolari yazanlar bilmem kiminki soyle olmus boyle olmuslar bitmiyor bir de karsilastigin insanlar var ki seni gordugu haldee aaaa hala dogurmadin mi diye, yok dogurdum da karnima yastik koydum oyle geziyorum diyesim var neysem ya sabir elbet gecicek, lohusalik da bitecek biz normal hayatlarimiza kuzularimizla donucez insallahkızlar size de herkes "hala doğurmadın mı?" diye soruyo mu? ben kafaya takmam diye düşünüyodum ama bunalmaya başladım. sanki benim elimde... iyi güzel ama daha günüm bile dolmadı. herkes haftalardır neden doğmadı, ay amma sürdü modunda. keşke nisanda doğurucam deseydim diyorum artık :)
kesinlikle bir daha hamilelik nasip olursa 1 hafta 2 hafta erken soylicem gunumu kimse bilmesin 40+3 teyiz hala bekliyoruz hersey normal yolunda gittigi surece. gunde 150 tane telefon mesaj hala dogurmadin mi o kadar bunaldim ki hamileligi hep cok sevdim kilo almak agri sanci bulanti hic sinirlerimi bozmadi ama su 2 haftadir milletin cenesi yordu beni, bekledigim icin felaket senaryolari yazanlar bilmem kiminki soyle olmus boyle olmuslar bitmiyor bir de karsilastigin insanlar var ki seni gordugu haldee aaaa hala dogurmadin mi diye, yok dogurdum da karnima yastik koydum oyle geziyorum diyesim var neysem ya sabir elbet gecicek, lohusalik da bitecek biz normal hayatlarimiza kuzularimizla donucez insallah
Canim iki kızımda da Spinal anestezi ile Sezeryan oldum. Çok şükür çok rahat geçti hiç korkmayın bence. Ağrı ilk günler biraz oluyor evet; ama hamilelikteki ağrılardan veya adet sancılarından fazla değil, ben 2-3 günde toparlandım çok şükür.Herkesin bebeği hayırlı olsun bizde sezeryan olucaz herhaldr böyle olursa bebeğim gelmem diye diretiyo nedense sezeryan olanlar dikişler nasıl oluyo o kızarıklık ne kadar sürede geçiyo acaba ve oturmak sıkıntı oluyo mu dikişlerden dolayı meraktayım beni bi bilgilendirin kızlar ya
kendini yormuşundur ya da yalancı doğum sancısıdır canım eğer sahici olsaydı kontrolde çıkardı. o da güzel doğuma hazırlık var demek ki. e artık son haftalara dayandık normal.Herkese merhaba .. bugün 1 saate yakın yol yürüdüm normalde ağrılarım fazla oldugundan yol yürüyemiyordum ablamlara yemege gıttık ve duramadım eve geldık ve bel arası bı yerım dıyım nasıl anlatacagımı bılemedım ama agrı gırıyo sureklı bı saplantı gıbı dakıka tuttuk bazen dakıka bası bazen yarım saatte bır . Dogum sancısı belden dıyorlar esıme gosterıyorum agrı gıren bolgeyı belin orası dıyor bana da acıdan herhalde sırtıma kadar vuruyo gıbı gelıyo agrı . Ne yapacagımı bılemedım suan yazarkende sureklı sancım var bugun doktor kontrolum vardı sancı falan cıkmadı o zaman gayet ıyıydım yol yuruyup yoruldugum ıcın mı oldu acaba ?
canım evet söyledikleri gibi aç kalmaktn olabilir. stres heyecandan olabilir. üşütmüş olabilirsin. ya da idrar yolu enfeksiyonu da yaparmmış sen en iyisi bol su iç.Gunaydin kizlar ben hala dogurmadim ama cok rahatsizim o yuzden bakamadim brbislerini kucagina alanlari tebrik ediyorum allah uzun saglikli omurler versin bebislere. Ben bugun biraz mide bulantisi yasiyoorum butun gece nerdeyse uyuyamadim cok rahatsizdim sabah 6 gibi uyandim uyuyamadim yaptim bi kahve kendime sona basladi mide bulantisi kusmadim ama cok kotu kalkti midemsebebini bilen varmi
çok az kalmış güzelim sağlıkla inşallahDoğuranları kiskaniyorum valla artik.. Bana çok uzak gibi gelmeye başladı
Çoğu kişi bebeklerini kucağına almış bizede nasip olur inş.
Dün kontrolüm vardı bebek kanala inmiş heran gelebilir dedi dr.eğer 40.haftaya kadar gelmezse ayın 23.de suni sancıyla epidural olucam haftaya annem geliyor annem gelmeden gelmesin oğlumda
Ay allahtan benim karnım küçücükte millet anlamıyo copunluğada mart demiştim zaten tam soylemeden :) allah sabır versin kuzum . Birazda psikolojimziin çökmüş olmasıyla alakalı sanırımkızlar size de herkes "hala doğurmadın mı?" diye soruyo mu? ben kafaya takmam diye düşünüyodum ama bunalmaya başladım. sanki benim elimde... iyi güzel ama daha günüm bile dolmadı. herkes haftalardır neden doğmadı, ay amma sürdü modunda. keşke nisanda doğurucam deseydim diyorum artık :)
aynen bende cuma günü sezeyan olacağım , epidural düşünüyorum bendeSezaryen de ya genel anestezi ya ağzınla olur epidural normal doğumun ağrısız yani anestezili versiyonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?