2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size de herkes "hala doğurmadın mı?" diye soruyo mu? ben kafaya takmam diye düşünüyodum ama bunalmaya başladım. sanki benim elimde... iyi güzel ama daha günüm bile dolmadı. herkes haftalardır neden doğmadı, ay amma sürdü modunda. keşke nisanda doğurucam deseydim diyorum artık :)

İnşallah. Ben de sizin gibi sağ salim kavuşurum bebişime

kesinlikle bir daha hamilelik nasip olursa 1 hafta 2 hafta erken soylicem gunumu kimse bilmesin 40+3 teyiz hala bekliyoruz hersey normal yolunda gittigi surece. gunde 150 tane telefon mesaj hala dogurmadin mi o kadar bunaldim ki hamileligi hep cok sevdim kilo almak agri sanci bulanti hic sinirlerimi bozmadi ama su 2 haftadir milletin cenesi yordu beni, bekledigim icin felaket senaryolari yazanlar bilmem kiminki soyle olmus boyle olmuslar bitmiyor bir de karsilastigin insanlar var ki seni gordugu haldee aaaa hala dogurmadin mi diye, yok dogurdum da karnima yastik koydum oyle geziyorum diyesim var neysem ya sabir elbet gecicek, lohusalik da bitecek biz normal hayatlarimiza kuzularimizla donucez insallah

Ben de sendenim bugun 40+5 olduk.

Canim iki kızımda da Spinal anestezi ile Sezeryan oldum. Çok şükür çok rahat geçti hiç korkmayın bence. Ağrı ilk günler biraz oluyor evet; ama hamilelikteki ağrılardan veya adet sancılarından fazla değil, ben 2-3 günde toparlandım çok şükür.

kendini yormuşundur ya da yalancı doğum sancısıdır canım eğer sahici olsaydı kontrolde çıkardı. o da güzel doğuma hazırlık var demek ki. e artık son haftalara dayandık normal.

canım evet söyledikleri gibi aç kalmaktn olabilir. stres heyecandan olabilir. üşütmüş olabilirsin. ya da idrar yolu enfeksiyonu da yaparmmış sen en iyisi bol su iç.

senle de mi günümüz aynıymış. hadi gözn aydın bebek doğum yolunda sanırım bnim ki girmedi ben hissetmiyorum doktor da söylemedi girmiş diye. benim annemler de haftaya geliyor evet mümkünse onlar gelmeden doğmasın. benim normal yapıp yapamayacağım da belli değil bebeğin kilosuna göre bakıcaz sanırım çatım orta imiş 4 kilo olursa zorlarmış hakkımızda hayırlısı inşallah

Daha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum var ; sancılar olmaya başladığında ne kadar uzunlukta oluyor ?

Canlar nasılsınız? İnternet kıtlığı çekiyorum şu günlerde uzundur bakamadım bebişini kucağına alanlara sağlıklı sıhhatli yavrularla uzun bir hayat diliyorum..
Ay ben cok korkuyorum annişlerim düşündükçe kalbim falan pat pat atıyo devlette doğum yapıcam gecen hafta sancım cıkmadı doktor herşey normal dedi . Önümüzdeki cuma tekrar gidicem hafif kasılmalarım bel ve karın ağrılarım başladı. Ağrılarım oldukça Oturup ağlayasım var öyle korkuyorum dua edin bana nolur allahım şu korkularımı aldın hergün rüyalarımda yavrumu kucağıma alıyorum pek mutluyum ama içimi rahatlatmıyo işte

Nebilim ya canim ama sabah cok kotuydum simdi biraz daha iyiyim nette daha once okumustum doumdan oncede olabilir mide bulantisi die ama benimki doum belirtisi deilmis neyse beklemeye devammm

Ay allahtan benim karnım küçücükte millet anlamıyo copunluğada mart demiştim zaten tam soylemeden :) allah sabır versin kuzum . Birazda psikolojimziin çökmüş olmasıyla alakalı sanırım

Selam arkadaslar
En gerinizden ben geliyorum galiba ne guzel herkes bebeklerini kucagına alıyor bir bir darısı benim başıma olsun dualarım hepinizle. Bu ara sanki bebek yan taraftan yol bulup cıkacak gibi aşırı bir baskı yapıyor son zamanlarda böyle mi oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…