Kızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..