- 25 Kasım 2015
- 138
- 116
- 53
- 36
Çok belirsiz dksı bazen 2 dk bi bazen 10dk da bi oluyor geçti gibi biraz bacaklarım ağrımaya devam ediyor..canım sancılar kac dakıkada gelıyo duzenlımı,sıddetlımı uzanınca gecıyosa eger aceleetme.dus almayı dene
Canım şiddetlenme olursa ve düzenli aralıklar ile olursa doktorunu ara bu yorgunluktan ve yalancı doğum sancısı ise şiddetlenmeden sönüp gidiyor.Ayağa kalkamıyorum resmen geliyormu bebeğim sizce Dr gidiyim mi
yattığında geçiyosa, hafifliyosa veya düzenli değilse doğum sancısı değil, en fazla hazırlık olabilir, bel sırt bacak kasık ağrılarını ben 10gündür günün belli saatlerinde yaşıyorum malesef, hele gün içinde yürüyüş yaptıysam veya yorulduysam o günüm korkunç geçiyo ama gece dinlenince işte geçiyoKızlar bacaklarım çok ağrıyor adetde ağrıdığı gibi belimde ağrıyordu şuan yan yatıyorum azaldı baya kasığımamı karnımamı arada sancı giriyor bide baskı oluyor baya arada yatmama rağmen..
hiç olmamıştı böyle ntsde sancım çıkmasına rağmen hiç hissetmiyordum nedir bu doğum mu başlıyor
benim sıpam uzun zamandır aşağı çok baskı yapıyo ve alt tarafıma bıçak batırıyo sanki, dr.um hep normaldir aşağı inip yerleşiyodur olur diyo, ama bahsettiğim şey ben de haftalardır oluyo zaten..Herkese merhaba, perşembe günü sezeryan olacağım. 3-4 gündür akşamları alt tarafta basınç ve değişik bir sızı hissediyorum. Acaba kanala girmeye çalışıyor olabilir mi?
Herkes de nisan gelmiyor diye biliyorum.ben normal doğum yapacağım aksilik olmazsa. bgn hareketin yanında hafif sancı da hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi bilemiyorum ilk olacağı için. nişan gelmeden doğum sancıları başlar mı acaba? nişan şart değil mi?
Yok sorun değil instagram da da bi bayanla tanıştım ismi seda o da asil Korucak oğlunun ismini bi tanıdığımda var oğlunun adı asil :) eskiden kimsede yokmuş eşimin yaşıtlarında ama şimdi şimdi çok duyuyorumÖyle mi kusura bakma ben asil koyucam da kimse de Duymamoştım o yüzd n sordum
Evet anlamlı ve hoş tınılı inşallah ismi gibi olur oğlumYok sorun değil instagram da da bi bayanla tanıştım ismi seda o da asil Korucak oğlunun ismini bi tanıdığımda var oğlunun adı asil :) eskiden kimsede yokmuş eşimin yaşıtlarında ama şimdi şimdi çok duyuyorum
inşallah gönlünüze göre olsun :)Evet anlamlı ve hoş tınılı inşallah ismi gibi olur oğlum
Selam canim gunlerimiz ayni bende sali gunu sezaryen oluyorum kismetse. Ayy cok heyecanli yaa ama benim bebek donmedigi icin olucak dolayisiyla alt tarafta basinc hissedemiyorum ancak tekme. Hayirlisi olsunn guzel haberler verelim insHerkese merhaba, perşembe günü sezeryan olacağım. 3-4 gündür akşamları alt tarafta basınç ve değişik bir sızı hissediyorum. Acaba kanala girmeye çalışıyor olabilir mi?
Bende bazen asagıda agırlık hıssedıyorum ama tık yokHerkese merhaba, perşembe günü sezeryan olacağım. 3-4 gündür akşamları alt tarafta basınç ve değişik bir sızı hissediyorum. Acaba kanala girmeye çalışıyor olabilir mi?
Canım şiddetlenme olursa ve düzenli aralıklar ile olursa doktorunu ara bu yorgunluktan ve yalancı doğum sancısı ise şiddetlenmeden sönüp gidiyor.
Evet bende sizin gibi biliyorum inş nişan gelir ama bende diye dua ediyorum sancılarım şimdi de olduğu için anlayamaya bilirim çünküHerkes de nisan gelmiyor diye biliyorum.
Canim ya gozunaydin kavusmussun oglusuna ne guzel.Normal dogumu cok istedigini bende biliyordum .ama kismetimizde ne varsa onu yasiycaz otesi yok.Allah saglikli dogumlar nasip etsin sonucu guzel olsun da dogumun seklini bosver takma kafana.eminim sen elinden geleni yapmissindir.Sen kurtuldun sukur simdi sira bizde benim de son 11 gunum kaldi.Bakalim bizim kismetimizde neler var.Can'ım benim spinal sezeryan oldu, çok çok aşağıda tam bikini bölgesininde 10 cm lik enine kesik atıldı, ilk günden beri emziriyorum şükür oğlumu, sorun yaşamadık ama hastaneden çıkana kadar ağrı kesici serum yapıldı eve gelince de Ağrı'lar oldu tabi yine o yüzden parol alıyorum ağrı kesici şimdilik belki Bi kaç güne geçer tamamen ..
Oturma kalkma aynı hamilelikteki gibi valla bacakları kırarak oturup kalkıyorum yine ben zorlanmıyorum aşırı ama ilk gün zordu fazlasıyla, ikinci gün azaldı, bugün baya baya azaldı, evin içinde rahat hareket edebiliyorum oğlumun altını değiştirebiliyorum, Bi iki güne toparlanırım inşallah ..
Tek sorun ayak ve bacaklarımda ödem oluştu davul gibi şişti, dr 10 güne geçer Dedi, karnımda şiş, yavaş yavaş iniyo sanki ama, 6 aylık hamile gibi göbek duruyo bakalım zamanla belli olur kilo olayı ..
Evet bende sizin gibi biliyorum inş nişan gelir ama bende diye dua ediyorum sancılarım şimdi de olduğu için anlayamaya bilirim çünkü[/QUOTE
Doktorum gerçek doğum sancısı başladığında zaten hastaneye gelirsin merak etme demişti. Demek ki bir hayli şiddetli. Ben de çok merak ediyorum. Ara ara anılarım oluyor
Canm nişan sart değil.normal dogum belirtileriben normal doğum yapacağım aksilik olmazsa. bgn hareketin yanında hafif sancı da hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi bilemiyorum ilk olacağı için. nişan gelmeden doğum sancıları başlar mı acaba? nişan şart değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?