Canim bizim doktor haftada iki kez geleceksin artik dedi.. Bi nst bi ultrason diye sizde durum nasilBu arada dün ben de kontrole gittim, aslinda cmt gidecektim ama kocam isten erken gelince gidelim dedik, 5gunde birsey degismemis, nst de yine sanci var ama orda sancı diye çıkan şey her zamanki gibi karnımın taş gibi kasılmasıydı, bu kez tavan yaptı kasılma ve bi daha da düşmedi, kilo ayni 3.5, boy ayni 52-53 cm, alttan muayene de aynı yumuşama var açılma yok, pelvis kemiğim çok öndeymiş ama arkası genişmiş, bi de kendimi kasıyomuşum farkında olmadan, 3800e kadar normal dogurabilirmişim, öyle işte, düne kadar geldi geliyo gelmek üzere diyen, 4ü bulur bu bebek diyen şaşkın dr.um bu sefer gününde de 3600-3800 doğabilir demeye başladı, tahminleri pek tutmuyo yani bi hafta öyle bi hafta böyle diyo şaşkoloz kadın, neyse Allah sonumu hayır etsin :)))
Bu arada nst odasında 2 minnak bebiş vardı bikaç günlük sarilık kontrolüne gelmişler, nasıl miniiikk, anneleri uğraşıyodu falan çok tatlılardıııanneler birbirine tavsiyelerde bulunuyodu, biri diğerine aptamilin bilmem ne mamasını ver ki sarılık olmasın, bak ben vermedim benimki oldu falan diyo Allah ım herkes bi uzman doktor olmuş konusmalar çok komikti bakalım biz ne kadar komik görünücez
haftada bir gidiyorum, her gittiğimde hem nst hem ultrason kontrolü var, nst de sancı çıktığı için de alttan muayene oluyo, herşey var yani :))Canim bizim doktor haftada iki kez geleceksin artik dedi.. Bi nst bi ultrason diye sizde durum nasil
ayy sana da hayırlı cumalarr, miss gibi olmuştur şimdi pamuukk, seninki ne kadarlık oldu şimdi?Hayırlı cumalar herkese bebeğimi yıkadık emzirdim uyuttum allah herkese nasip etsin inşallah evlat çok farklı bi şeymiş tarifi yok ağlarken içim bi tuhaf oluyor :) hamileliğin tadıda farklıydı allahım hepinize hayırlı doğum yapmayı nasip etsin inşallah
ohh size de maşallahh, gazınız da azalsın inşallah, herşey yolundaysa süper :)15 günlük olduk teyzeleri herşey yolunda arada gaz problemi yasioz ama normal
Migros ve şoklarda varBirde Nerede satilir bu depend ? Market eczane?
yaaa izmirde oturan bayağı vardır herhalde sen hangi hastaneye gidiyorsunCanım bende izmirdenim
evet canım almanyadan bızede hedıyeler geldı ama cok kokoş ve yenıdogan boyutunda.onu mınıcık bebege nasıl gıydırcenkı ezıyet olur.benımkıne zaten sıgmaz oburıksım gelıyor çunkuAynen canım bende 5 li aldım battaniyeleri ayrı aldım , bide almanyadan çok güzel bebek kıyafetleri hediye göndermişler ama küçüçük ve kısa kolllu.Martta doğacağından giydirimicem ,52 CM üstelik ama çok kaliteli .
cok sevındım canım kordonmu dolanmıstı bebegıne ben kacırmısım sanırım o kısmını.allah saglıkla kavustursunKizlar kontrolden geliyorum simdi 2977 gr 51 cm boyu oğlumun suyu herşeyi normal ayin 14u randevu verdi tekrar 22 23une kadar bekleriz o zamana kadar gelmezse suni sancı veririz dedi normal doğuma kordonu engel değil dedi ay sevindim biraz daha büyüsün küçük erkekim
bende sızın yorumları okuyunca bı an once dogurmak ıstıyorum yaa.normalde mart sonu sunı sancı ıle dogumum olacaktı sımdı doktorum nısanıda bekleyebılırz dedı gelmezsseHayirli cumalar arkadaslar. Kac gundur asiri halsizlik var ustumde hele bugun gozumu acacak halim yok. Evimin Temizligi bitti cantam hazir sayilir. Kafam rahatladi bazen artik dogsun diyorum. Sonrada biraz daha buyusun diyorum. Her gece ruyamda bebegimi dogurdugumu gordukce heyecanlaniyorum bir an once kucagima almak istiyorum
maasallah ne guzel haberler.heyecanlı bekleyıslere devamMerhaba herkese bizde kontrolden geliyoruz.. 37+6 olduk 51 cm 3150 gr gorunuyor normal dogum icin hersey uygun ve bekliyoruz.. Daha dogum kanalina girmemis bizim ki.. Insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize o guzel evlat kokusu.. Cok heyecanliyim kizlarrr
ay canım her hafta alttan muayne derken elle mı yapıyo muayneyı.eger oyleyse sen normal yapmalısın baya alısmıssındır cunku.hayırlısı olsun tabıı yınedehaftada bir gidiyorum, her gittiğimde hem nst hem ultrason kontrolü var, nst de sancı çıktığı için de alttan muayene oluyo, herşey var yani :))
ayy sana da hayırlı cumalarr, miss gibi olmuştur şimdi pamuukk, seninki ne kadarlık oldu şimdi?
arada gelip haberdar ediyosun bizi, süpersin valla :)
amin bu arada inşallahh :)
ohh size de maşallahh, gazınız da azalsın inşallah, herşey yolundaysa süper :)
canım bende aventın emzık bıberon yenı dogan setı var onu almıstım .cok sukur sutum yeterlı geldı hıc kullanmadım 4 tane bıberon oylece kaldı.kardesımın oglusları faydalandı.lansınoh manuel sagma makınesı almıstım onada gerek kalmadı.K Kubis45001teztez janjakrusso merabalar kızlar hangi modellerini kullanıyorsunuz karar veremedim emzik biberonunu felan avent aldım buda avent olsun dedim ama memnunsanız onlardan biride olabilir
ayy mart sonuna kalan bırı var sevındım kendı adıma.tabı yınede bellı olmaz kımın ne olacagı.Rabbım saglıkla kavustursunMerhabaaa
Bugün kontrolüm vardı.çatı muayenesi oldum. Ultrasona girdim. Daha doğurmuyorum şükür herşey yolunda:) bebişimin yeri rahatmış. Çatımda müsaitmiş normal doğum için. Çatı muayenesi korkulcak bişey değilmiş 1 haftadır stres yapmışım kendime boşu boşuna.kısacık sürüyor. Ben daha çok o çatala oturup bacaklarımı açtığım için stres oluyorum aslında. Acısında ağrısında değilimnormal doğum da beni bu yüzden korkutuyor ama yapacak bişey yok.muayene de Azcık kasmış olabilirim kendimi ama yine de kısa sürdü. Daha 3 hafta daha gelmez bebek dedik bakalım tabii yine de belli olmaz.
4 haftada 3 kez baktı alttan, parmakla yapıyo :))) alıştım sayılır artık evet hayırlısı hepimiz için..evet canım almanyadan bızede hedıyeler geldı ama cok kokoş ve yenıdogan boyutunda.onu mınıcık bebege nasıl gıydırcenkı ezıyet olur.benımkıne zaten sıgmaz oburıksım gelıyor çunku
cok sevındım canım kordonmu dolanmıstı bebegıne ben kacırmısım sanırım o kısmını.allah saglıkla kavustursun
bende sızın yorumları okuyunca bı an once dogurmak ıstıyorum yaa.normalde mart sonu sunı sancı ıle dogumum olacaktı sımdı doktorum nısanıda bekleyebılırz dedı gelmezsse
maasallah ne guzel haberler.heyecanlı bekleyıslere devam
ay canım her hafta alttan muayne derken elle mı yapıyo muayneyı.eger oyleyse sen normal yapmalısın baya alısmıssındır cunku.hayırlısı olsun tabıı yınede
canım bende aventın emzık bıberon yenı dogan setı var onu almıstım .cok sukur sutum yeterlı geldı hıc kullanmadım 4 tane bıberon oylece kaldı.kardesımın oglusları faydalandı.lansınoh manuel sagma makınesı almıstım onada gerek kalmadı.
ayrıca sut sagıp dolapda saklayıp soradan vermenın dogru olmadıgıyla ılgılı yazılar okudum.çunku bebek anneyı emınce goğsun kahverengı kısmı bebek vucudunu tararmıs,neye ıhtıyacı varsa bıdaha kı sutu ona gore hazırlarmıs.Rabbımın mucızesi gercekten cok ılgınc.Oyuzden o sagılan sut bebegın o ankı ıhtıyacı ıcın uretılmıs sonra vermek sadece karnını doyurmak demekmıs bı faydası olmazmıs.
ayy mart sonuna kalan bırı var sevındım kendı adıma.tabı yınede bellı olmaz kımın ne olacagı.Rabbım saglıkla kavustursun
Gecen bı arkadas yazmıstı spınal sezeryan oldum bas agrım hala gecmedı ne yapabılırım dıye bende doktorumla konustum tansıyon dusuyo cok su ıcmen gerekır demıstı ılk dogumum genel anestezı oldu rahattım odaya gelırgelmz uyandım ıkıncıyıde genel olucam sende bı doktorunla konus ıstersenSelam kızlar benimde yarın sez olucak. İnşallah oğluma kavuşacağım. Ama hala karar veremedim spinal anestezi mi alayım epidural mi? Bana yardımcı olun.
Canm ben de almayı düşünüyorum.ve nerde satıldığını bilmiyordum.gecen gün şok markette gördüm deepland icinde 10 tane vardı fiyatı da 20 lira civarydi.bi de bedenleri vardı.sanrm 3 boy var.Birde Nerede satilir bu depend ? Market eczane?
Canm benm de kilo sorunum var.su anda 98 kiloyum ama uzun boyluyum ben de büyük beden alacam.bi paket alrm.hastanede kullanmak icin iyi olur.ilerleyen zamanlarda bebek bezi de kullanilabilir.90 kiloyum şuanda ben xl anca paklar beni:)
inşallah artar canım :) hayır erken gelirse kuzum belki standart altı olur ama varsın sağlıklı olsun napalımCanim boy ve kiloya fazla takilma bence...
Iki haftada 46 cm den 52 ye cikti oglum...
1 aylik kontrollerinde normal standartlara gelecegimize inaniyorum :)
Hayırlı olsun canım darısı başımızaDoğum normal oldu Allah nasip etti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?