- 9 Temmuz 2015
- 182
- 143
- 103
- 36
Ben 67 kiloydum medium aldim rahat oldu. E bebekten almistim ama buyuk marketlerde de var sanirim.Anladım aliyim ondan o zaman peki Kilo olarak sıkıntı cikiyormu ben alt taraftan kiloluyum
Mubarek cuma gununde Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin RabbimGünaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
Haftaya cuma inşallah bende seninle aynı duyguları yaşıyor olacağım:)Allah kolaylıklar versin...iyi haberlerini bekliyoruz ...Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
bence sezaryan ıcın cok erken karar vermıs doktorun.komsumun bebegı 40.haftada dondu sezaryen olmaya gıttı bebek donunce doktoru sezaryen yapmadı bı hafta daha bekledı normal olarak gelırse dıye.Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi
lansinoh manuel almıstuım ama ıhtıyacım olmadı.bence ıhtıyac duyarsan alKızlar göğüs pompası olarak ne aldınız ben karar veremedim bi türlü ben
56 cm lik hastane çıkışı var, bizimki geçen hafta 50 cm di. Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama patikli alt ve tulumlar olmaz sadece. Diğerlerini yine giyerArkadaşlar birsey sorcam bu hastane çıkışı bebek için kıyafetler var ya. Onların bedeni 50 yazıyor. Bebek 55cm fln doğsa olmaz mı o takımlar
Benimde bebis 34+4 de 49 cm.di kara kara düşünüyorum. Bnde ki takımlar 50 cm56 cm lik hastane çıkışı var, bizimki geçen hafta 50 cm di. Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama patikli alt ve tulumlar olmaz sadece. Diğerlerini yine giyer
gözü üz aydın Allah analı babalı büyütsünÇarşamba akşamı 7 de kavuştuk kızımıza uykusuz gecelereÇok şükür. Mesajları takip edemedim iki gündür inşallah güzel haberler doludur.
Güzel haberlerini bekleriz canımSelam kizlar sabaha kontrol var heyecandan uyuyamadim kii ayy neler olacak acababenim de hersey netleşse artık oy oy hayırlı haberler aliriz inşallah
benim kinin kafa aşağıda ama sağ göbeğüme poposını dayanmayı çok seviyor arada bu tepecik mideme doğru çıkıyorBebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??
Hayır canım. Bu yeni gittiğim sağlık ocağı yapmış ölçüm ve cokdusuk cikinca kendi dpktorum damla verdi. daha önce gittiğim yer hiç yapmamisti kendi doktorumda hiç bahsetmişti çok geç farkedildi anlayacağınÖlçüm yapmadan verdi bna D vitaminini
Canım benim bebeğim ters değil ama hep sola toplanıyor doktor poposunu sola yasliyor demişti bir kereBebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??
ben hatane cıkısı almadım 0-3 aylık 5lı takım aldım.ıclerıne ıc zıbın aldım.boylarıda 56 cm yazıyo.buyuk gelıyo ılk gıydıklerınde ama kısa surede boy ve kılo artısı oldugu ıcın yenıdoganları ıkı kere gıyebılıyo bebısler oyuzden 56 cm almanızı tavsıye ederımArkadaşlar birsey sorcam bu hastane çıkışı bebek için kıyafetler var ya. Onların bedeni 50 yazıyor. Bebek 55cm fln doğsa olmaz mı o takımlar
Aynen canım bende 5 li aldım battaniyeleri ayrı aldım , bide almanyadan çok güzel bebek kıyafetleri hediye göndermişler ama küçüçük ve kısa kolllu.Martta doğacağından giydirimicem ,52 CM üstelik ama çok kaliteli .ben hatane cıkısı almadım 0-3 aylık 5lı takım aldım.ıclerıne ıc zıbın aldım.boylarıda 56 cm yazıyo.buyuk gelıyo ılk gıydıklerınde ama kısa surede boy ve kılo artısı oldugu ıcın yenıdoganları ıkı kere gıyebılıyo bebısler oyuzden 56 cm almanızı tavsıye ederım
Benimkide sağcıCanım benim bebeğim ters değil ama hep sola toplanıyor doktor poposunu sola yasliyor demişti bir kere
90 kiloyum şuanda ben xl anca paklar beni:)Ben 67 kiloydum medium aldim rahat oldu. E bebekten almistim ama buyuk marketlerde de var sanirim.
Ben 37yi bitirdim benimki de tarif ettiğin gibi duruyor dr normal dedi yavaş yavaş yürüyüşlere başla kanala girer dedi canını sıkma benceMerhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi
Gözün aydın cnmÇarşamba akşamı 7 de kavuştuk kızımıza uykusuz gecelereÇok şükür. Mesajları takip edemedim iki gündür inşallah güzel haberler doludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?