2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm Allah yardmcnz olsun.ins kolaylıkla atlatrsn.

kızlar en alt tarfımda pıt pıt dıye rıtmık vuruslar oluyo.tekme degıl kalp atısı gıbı.bende huckırık oldugunu dusunuyorum.eger oyleyse benım bebıs dogum kanalına gırmıs olabılır mı....yarın ılk nst me gırecem kontrol var bebegım cok kılo almamıstır umarım dogumda benı zorlamaz ınsallah

canım ben de bir haftadır öyle hisseidyorum ki hıçkırıklarını çok netti aşağıda pıt pıt benim bebek girmiş doğum kanalına ama senin için çok erken sanki

inşallah sağ salim kurtulmuşsunuzdur canım

Evet canim bi tur kordon var dra sordum normal doguma engel degil gebeligin yuzde 70 inde görülüyor bu durum bu sekilde dogum oluyor dedi bende cok sevindim ins sezeryan olmak zorunda kalmicam Allahin izniyle

Selam kizlar ben subat annelerinden :)).. 29 subat dogum yapan oldumu merak ettim :)

Kızlar sezeryan tarihini doktor ultrason ölçümüne göre mi veriyo acaba yoksa sat göre mi bizimki ultrason ölçümine göre verdi tarihi ama benim bebek çok öndede çıkmıyo şuan ultrasonda 40+2de almamız gerek diyo

Benim de öyle oldugu zaman hıçkırık diye düşünüyorum zıplaması bazen kasıklarda bazen göbek te hissediliyor ama benimki kanala girmedi sanırım doktor bisey demedi girmiş diye.

Kiz sen hala dogurmadin mi doğurdu biliyorum senii

Ben doktoruma sormustum. 1 hafta onden gidiyodu bir ara bebegim tarihi neye gore ayarlayacagiz demistim. Ultrasonda onde de ciksa sata gore sezeryan olacak demisti bana.
Siz sezeryan olacaksaniz eger zaten zamaniniz gelmis takviminize gore genelde 39. Haftada aliyorlar cunku

canım ben de bir haftadır öyle hisseidyorum ki hıçkırıklarını çok netti aşağıda pıt pıt benim bebek girmiş doğum kanalına ama senin için çok erken sanki
hımm anladım canım neyse yarın sorayım bakalım kanala gırmedıysede kafası asagıdadır heralde, en azından ,galıba,insallah

Evet canim bi tur kordon var dra sordum normal doguma engel degil gebeligin yuzde 70 inde görülüyor bu durum bu sekilde dogum oluyor dedi bende cok sevindim ins sezeryan olmak zorunda kalmicam Allahin izniyle
insallah canııımm cok kolay bı dogumun olur hayırlısıyla

Selam kizlar ben subat annelerinden :)).. 29 subat dogum yapan oldumu merak ettim :)
bır kısı vardı canım 29 subat-1mart tarıhlı yazılarımızı okursan gorebılırsın bende nıckını unuttum
Kizlar hic acilma yokken suni sanci bverirler mi
verılebılır ama anneye ezıyet edılmıs oluyomus canım.acılman yoksa sunı kabul etme.doktorum demıstı.
Benim de öyle oldugu zaman hıçkırık diye düşünüyorum zıplaması bazen kasıklarda bazen göbek te hissediliyor ama benimki kanala girmedi sanırım doktor bisey demedi girmiş diye.
ay anne olmak cok zor gercekten cennet kolay kolay kazanılmıyo ıste

Canm benm de kilo sorunum var.su anda 98 kiloyum ama uzun boyluyum ben de büyük beden alacam.bi paket alrm.hastanede kullanmak icin iyi olur.ilerleyen zamanlarda bebek bezi de kullanilabilir.
İlk bir hafta çok yoğun oluyormuş sanırım sonrasında orkid gece de yeterli olur heralde en kötü ihtimalle paket daha alırım acaba enfeksiyon yapıyormu dikislerde apse filan tetiklemesin bide ondan cekmeyelim gerçi bakalım normal mi olacak sezeryan mi

Ben sezeryan istemiyorum aslında ama doğum olmazsa normal yollarla başlamazsa başlatalım diyo doktr suni sancıyla bilemiyorum daha fazla beklemem sakıncalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…