- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Canm Allah yardmcnz olsun.ins kolaylıkla atlatrsn.Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
canım ben de bir haftadır öyle hisseidyorum ki hıçkırıklarını çok netti aşağıda pıt pıtkızlar en alt tarfımda pıt pıt dıye rıtmık vuruslar oluyo.tekme degıl kalp atısı gıbı.bende huckırık oldugunu dusunuyorum.eger oyleyse benım bebıs dogum kanalına gırmıs olabılır mı....yarın ılk nst me gırecem kontrol var bebegım cok kılo almamıstır umarım dogumda benı zorlamaz ınsallah
inşallah sağ salim kurtulmuşsunuzdur canımGünaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
Evet canim bi tur kordon var dra sordum normal doguma engel degil gebeligin yuzde 70 inde görülüyor bu durum bu sekilde dogum oluyor dedi bende cok sevindim ins sezeryan olmak zorunda kalmicam Allahin izniyleevet canım almanyadan bızede hedıyeler geldı ama cok kokoş ve yenıdogan boyutunda.onu mınıcık bebege nasıl gıydırcenkı ezıyet olur.benımkıne zaten sıgmaz oburıksım gelıyor çunku
cok sevındım canım kordonmu dolanmıstı bebegıne ben kacırmısım sanırım o kısmını.allah saglıkla kavustursun
bende sızın yorumları okuyunca bı an once dogurmak ıstıyorum yaa.normalde mart sonu sunı sancı ıle dogumum olacaktı sımdı doktorum nısanıda bekleyebılırz dedı gelmezsse
maasallah ne guzel haberler.heyecanlı bekleyıslere devam
ay canım her hafta alttan muayne derken elle mı yapıyo muayneyı.eger oyleyse sen normal yapmalısın baya alısmıssındır cunku.hayırlısı olsun tabıı yınede
canım bende aventın emzık bıberon yenı dogan setı var onu almıstım .cok sukur sutum yeterlı geldı hıc kullanmadım 4 tane bıberon oylece kaldı.kardesımın oglusları faydalandı.lansınoh manuel sagma makınesı almıstım onada gerek kalmadı.
ayrıca sut sagıp dolapda saklayıp soradan vermenın dogru olmadıgıyla ılgılı yazılar okudum.çunku bebek anneyı emınce goğsun kahverengı kısmı bebek vucudunu tararmıs,neye ıhtıyacı varsa bıdaha kı sutu ona gore hazırlarmıs.Rabbımın mucızesi gercekten cok ılgınc.Oyuzden o sagılan sut bebegın o ankı ıhtıyacı ıcın uretılmıs sonra vermek sadece karnını doyurmak demekmıs bı faydası olmazmıs.
ayy mart sonuna kalan bırı var sevındım kendı adıma.tabı yınede bellı olmaz kımın ne olacagı.Rabbım saglıkla kavustursun
Oldu doğum yapan 29şubatta bir arkadaş yaptıSelam kizlar ben subat annelerinden :)).. 29 subat dogum yapan oldumu merak ettim :)
Benim de öyle oldugu zaman hıçkırık diye düşünüyorum zıplaması bazen kasıklarda bazen göbek te hissediliyor ama benimki kanala girmedi sanırım doktor bisey demedi girmiş diye.kızlar en alt tarfımda pıt pıt dıye rıtmık vuruslar oluyo.tekme degıl kalp atısı gıbı.bende huckırık oldugunu dusunuyorum.eger oyleyse benım bebıs dogum kanalına gırmıs olabılır mı....yarın ılk nst me gırecem kontrol var bebegım cok kılo almamıstır umarım dogumda benı zorlamaz ınsallah
Kızlar sezeryan tarihini doktor ultrason ölçümüne göre mi veriyo acaba yoksa sat göre mi bizimki ultrason ölçümine göre verdi tarihi ama benim bebek çok öndede çıkmıyo şuan ultrasonda 40+2de almamız gerek diyo
Ben doktoruma sormustum. 1 hafta onden gidiyodu bir ara bebegim tarihi neye gore ayarlayacagiz demistim. Ultrasonda onde de ciksa sata gore sezeryan olacak demisti bana.Kızlar sezeryan tarihini doktor ultrason ölçümüne göre mi veriyo acaba yoksa sat göre mi bizimki ultrason ölçümine göre verdi tarihi ama benim bebek çok öndede çıkmıyo şuan ultrasonda 40+2de almamız gerek diyo
Evet var bi tane 29 şubat bebeğimiz ama nickleri aklımda tutamadığım için isim veremicem şubat annelerinden çıktı mi hic.Selam kizlar ben subat annelerinden :)).. 29 subat dogum yapan oldumu merak ettim :)
Bana vermislerdi hem acilmam yoktu hem sancim yoktu. 41+5 haftaliktik. 8 saatlik sanci sonucu sezeryana alinmistim. Acilma yoksa hic suni sanci almayin derim.Kizlar hic acilma yokken suni sanci bverirler mi
hımm anladım canım neyse yarın sorayım bakalım kanala gırmedıysede kafası asagıdadır heralde, en azından ,galıba,insallahcanım ben de bir haftadır öyle hisseidyorum ki hıçkırıklarını çok netti aşağıda pıt pıtbenim bebek girmiş doğum kanalına ama senin için çok erken sanki
insallah canııımm cok kolay bı dogumun olur hayırlısıylaEvet canim bi tur kordon var dra sordum normal doguma engel degil gebeligin yuzde 70 inde görülüyor bu durum bu sekilde dogum oluyor dedi bende cok sevindim ins sezeryan olmak zorunda kalmicam Allahin izniyle
bır kısı vardı canım 29 subat-1mart tarıhlı yazılarımızı okursan gorebılırsın bende nıckını unuttumSelam kizlar ben subat annelerinden :)).. 29 subat dogum yapan oldumu merak ettim :)
verılebılır ama anneye ezıyet edılmıs oluyomus canım.acılman yoksa sunı kabul etme.doktorum demıstı.Kizlar hic acilma yokken suni sanci bverirler mi
Benim de öyle oldugu zaman hıçkırık diye düşünüyorum zıplaması bazen kasıklarda bazen göbek te hissediliyor ama benimki kanala girmedi sanırım doktor bisey demedi girmiş diye.
hımm anladım canım neyse yarın sorayım bakalım kanala gırmedıysede kafası asagıdadır heralde, en azından ,galıba,insallah
İlk bir hafta çok yoğun oluyormuş sanırım sonrasında orkid gece de yeterli olur heralde en kötü ihtimalle paket daha alırım acaba enfeksiyon yapıyormu dikislerde apse filan tetiklemesin bide ondan cekmeyelim gerçi bakalım normal mi olacak sezeryan miCanm benm de kilo sorunum var.su anda 98 kiloyum ama uzun boyluyum ben de büyük beden alacam.bi paket alrm.hastanede kullanmak icin iyi olur.ilerleyen zamanlarda bebek bezi de kullanilabilir.
Ben sezeryan istemiyorum aslında ama doğum olmazsa normal yollarla başlamazsa başlatalım diyo doktr suni sancıyla bilemiyorum daha fazla beklemem sakıncalı mıBen doktoruma sormustum. 1 hafta onden gidiyodu bir ara bebegim tarihi neye gore ayarlayacagiz demistim. Ultrasonda onde de ciksa sata gore sezeryan olacak demisti bana.
Siz sezeryan olacaksaniz eger zaten zamaniniz gelmis takviminize gore genelde 39. Haftada aliyorlar cunku
Hayır ne yazıkki doğurmadım beklemedeyizKiz sen hala dogurmadin mi doğurdu biliyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?