2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de yarın sezaryan olacağım umarım bizim de herşey yolunda gider.

biz kanz Cameron Travel set aldık bebek mağazasından 700tl ye gayet iyi port bebe olabiliyor araba bagajına tüm parçaları çok rahat sığdı tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-15-12-51-02.png
    158,6 KB · Görüntüleme: 92
Gunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Canim nescafe ve bitter cikolata icinde kafein oldugu icin bas ve boyun agrisina iyi geliyo spinal anestezide hatta agri kesici olarak minoset plus oneriyolar icinde onunda kafein var

Ben de ilerde illa baston pusete ihtiyaç olur travellar hantal diye baston puseti tercih ettim. Basit bi ana kucağı aldım. Macleren tecno xt ye bakmanı öneririm. Daha kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor tam yatma özelliği var.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-03-15-34-51.png
    88,5 KB · Görüntüleme: 72

Günümüz aynı seninle canım ne güzel ya sende belirtiler başlamış kanala girmiş bebikin... bende drdan geldim şimdi suyu azalmış kafası oynuyor doğum kanalına girmemiş pazartesiye kadar bende beklicem kendiliğimdem gelmezse sezeryan olcam galiba

Som kızlar bizde oğlumla DR den geldik. Nstde sancı çıkmadı zaten hiç bi ağrı sızım yok.haftaya çatı muayenesi yapacak.bebeğim iyiymiş ama çok zayıfmış bir hafta geri çıktı kilosu çok moralim bozuldu ya o kadar da dikkat ediyorum ama kilo almıyo ancak 3kilo doğar dedi doktor ya doğumdan sonra sütüm gelmezse ya tam besleyemezsem bebeğimi off çok Canım sıkkın

benim doktorda bana 11 mart verdi yalnız ter duruş oldugu için o güne kadar dönmezse sezeyana alacal bekelmicek yani

Normal doğumum 24ü buda 12si doktorum bebeğin gelişimine göre gün veriyor ona güvenmekten başka çarem yok bir sıkıntı olsa bekletir zaten

Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bu ikinci sezeryanım olacak çok heyecanlı ve stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…