Geçmiş olsun cnm gözünüz aydınGunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de yarın sezaryan olacağım umarım bizim de herşey yolunda gider.kızlar merhaba:) P.tesi günü bebeğimi kucağıma aldım. İkimizde çok iyiyiz evdeyiz şuan. Pazar gecesi suyum geldi p.tesi kucağıma ladım:) 37+ 4 günlük ama her şeyimiz yolunda hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Çook çokk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
eline sağlık maharetli hatunn :))Bu da bizim babynestimizminik kuzumu bekliyor
http://yazarkahvesi.com/el-emegi/bebek-yuvasi-babynest/
Ben hastaneden eve geldigimde depend mesane kulodu kullandim. 5.gununde orkid kullanmaya basladim.kesinlikle ilk gunler icin depend cok rahat.Hanimlar orkit filan mi aldınız kanama için fikir verirmisiniz hastanede hasta bezi veriyorlarmis evde ne kullanicaksiniz
biz kanz Cameron Travel set aldık bebek mağazasından 700tl ye gayet iyi port bebe olabiliyor araba bagajına tüm parçaları çok rahat sığdı tavsiye ederimhala bir bebek arabamız ve anakucağımız yok :))
hastaneden kucağımda çıkaracağım galiba çocuğu, ismi de yok zaten :)))
baston travel setler varmış, onlara bakalım dedik, ileride illaki baston alacaksınız diyo herkes satıcılar bile :)) ama haşim işcan a da bu halde nasıl gidicem kaç km yol, o da bişey değil köprü trafiğinden geçilmiyo artık karşıya.. diğer bildik bebek mağazalarında da 3er 5er model var hep, poofff
geçen ebebek te inceledik peg perego nun bi baston travel ını, indirime girmiş 1800e düşmüş, ki o marka için çok iyi fiyat, çok da güzeldi ama o da kocama çok geldi sanki para yok, pinti
hafta sonuna kadar doğurmazsam haşim işcana gidicez artık ne edek.. unkapanında da doğururum artık
ben etiketleyeyim arkadaşları, bakalım ne yapmışlar..
@smsyh 10.sahtedny 13. @merveahat 14. ve 15.
Ben daha verildigi ilk hafta okumustum eger hatimden bahsediliyorsa okudum diyede yazmistim ama gorulmedi demek
Canim nescafe ve bitter cikolata icinde kafein oldugu icin bas ve boyun agrisina iyi geliyo spinal anestezide hatta agri kesici olarak minoset plus oneriyolar icinde onunda kafein varGunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Ben de ilerde illa baston pusete ihtiyaç olur travellar hantal diye baston puseti tercih ettim. Basit bi ana kucağı aldım. Macleren tecno xt ye bakmanı öneririm. Daha kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor tam yatma özelliği var.hala bir bebek arabamız ve anakucağımız yok :))
hastaneden kucağımda çıkaracağım galiba çocuğu, ismi de yok zaten :)))
baston travel setler varmış, onlara bakalım dedik, ileride illaki baston alacaksınız diyo herkes satıcılar bile :)) ama haşim işcan a da bu halde nasıl gidicem kaç km yol, o da bişey değil köprü trafiğinden geçilmiyo artık karşıya.. diğer bildik bebek mağazalarında da 3er 5er model var hep, poofff
geçen ebebek te inceledik peg perego nun bi baston travel ını, indirime girmiş 1800e düşmüş, ki o marka için çok iyi fiyat, çok da güzeldi ama o da kocama çok geldi sanki para yok, pinti
hafta sonuna kadar doğurmazsam haşim işcana gidicez artık ne edek.. unkapanında da doğururum artık
Kızlaaaar bugun 40+0 olduk dr teyzemiz cati muayenesi yapti 2 cm acilmam var, suyumuz var bebek kanala girmis en gec pazartesiye kadar bekleyecegiz, hic agrim sizim yok ben bi dag bayir tirmanayim en iyisisaglikli hayirli dogumlar olsun hepimize
DEEPLEND MARKA TEK KULLANİMLİK İÇ ÇAMAŞIRI EN GUZELIHanimlar orkit filan mi aldınız kanama için fikir verirmisiniz hastanede hasta bezi veriyorlarmis evde ne kullanicaksiniz
benim doktorda bana 11 mart verdi yalnız ter duruş oldugu için o güne kadar dönmezse sezeyana alacal bekelmicek yanibenim de sizinle aynı görünüyor benim doktorum da 11 martta alacağını söyledi erken olduğunu düşünüyorum sarılıktır ne kadar kalsa kardır sözleri nedeniyle siz ne düşünüyorsunuz birde ben bulunduğum şehirde değil 2 saat uzaktaki bir şehirde doğum yapıcam olanaklardan dolayı kafam çok karışık ikinci sezeryanım olacak beklemeli miyim yoksa ...
Normal doğumum 24ü buda 12si doktorum bebeğin gelişimine göre gün veriyor ona güvenmekten başka çarem yok bir sıkıntı olsa bekletir zatenbenim de sizinle aynı görünüyor benim doktorum da 11 martta alacağını söyledi erken olduğunu düşünüyorum sarılıktır ne kadar kalsa kardır sözleri nedeniyle siz ne düşünüyorsunuz birde ben bulunduğum şehirde değil 2 saat uzaktaki bir şehirde doğum yapıcam olanaklardan dolayı kafam çok karışık ikinci sezeryanım olacak beklemeli miyim yoksa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?