2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki o da Olabilir 10 gün var bakalım ne zamana gelecek oğlum zaman geçtikçe daha da heyecanlanıyorum Normalde yediğim şeyler dokunmaya başladı peynir zeytini azalınca ödemler inmeye başladı dikkat ediyim az kaldı artık

Hanimlar orkit filan mi aldınız kanama için fikir verirmisiniz hastanede hasta bezi veriyorlarmis evde ne kullanicaksiniz
Ben marketten mesane pedi aldım su gelince yada doğumdan sonraki kanamalarda normal ped yetersiz kaliyomus mesane pedi mantıklı geldi aldım :) küçük boy bebek bezi gibi sadece daha düzgün şekilli :)

Hayirlisi insallah cnm benimde yarin sabahtan kontrol kesinlesecek artık hersey sagsalim kavusalim Allahin izniyle

Ben marketten mesane pedi aldım su gelince yada doğumdan sonraki kanamalarda normal ped yetersiz kaliyomus mesane pedi mantıklı geldi aldım :) küçük boy bebek bezi gibi sadece daha düzgün şekilli :)
Kuzenimde görmüştüm gazlı bez arasında pamuk varmış normal doğum yapmıştı orayı kuru tutuyormus bilemedim bende ne alacağımı mesela pedine bir bakiyim teşekkür ederim

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?

deeplend hangi boy aldın? sezeryandan sonra da çok kanama oluyo mu? sadece ped yeterli gelmez mi acaba?

deeplnd sezeryan dikişlerini ağrıttı mı? ve korse taktın mı?

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Ben normalde hergun bir turk kahvesi icerdim hamileyken hic canim istemedi. 9 ay boyunca belki 5 fincan kahve tek icmisimdir. Ama 1 haftadir canim tekrar kahve istemeye basladi anlamadim bende. Tek 1 fincan iciyorum ama ben fazla icmiyorum.

hadi bakalım hayırlısıyla pazartesiye kadar kendiliğinden gelir inşallah, sağlıkla al kucağına Allah yardımcın olsun :)

çayı demli içmediğin sürece problem yok diye biliyorum, ben zaten çok açık içtiğim için sorun olmuyo
kahveyle ilgili dr.um hergün bir fincan çok, haftada 2-3ü geçme demişti ama hamileliğimin başında söylemişti(bu arada ben ayda 1-2 tükettim canım çok çekmediği için ve çarpıntı yaptığı için), şimdi zaten az zamanımız kaldı, mümkünse günaşırı bir fincan iç durabiliyosan, yok dayanamıyorum diyosan da şu 1-2 haftada da hergün bir fincan içsen birşey olmaz bence, ama daha da artırma istersen :))
bu aralar ben de zararlı şeyler tüketmeye başladım son zamanlar azıcık bişeyden bişey olmaz diyorum kendime :))
aslında sıkalım biraz dişimizi az kaldı neticede :)

Benim de son zamanlarda canim kahve cekiyo ama ben sutle içiyorum kafeinin etkisi azaliyomus oyle Doktorum icebilirisn dedi Bir de ben pek biseye asermemistim ama su son 2 haftadir fln kavrulmamis findik aseriyorum Gunde 50 gr bazende abartip 100 gr i yiyorum ondan ara ara ishal yapiyor

hala bir bebek arabamız ve anakucağımız yok :))
hastaneden kucağımda çıkaracağım galiba çocuğu, ismi de yok zaten :)))

baston travel setler varmış, onlara bakalım dedik, ileride illaki baston alacaksınız diyo herkes satıcılar bile :)) ama haşim işcan a da bu halde nasıl gidicem kaç km yol, o da bişey değil köprü trafiğinden geçilmiyo artık karşıya.. diğer bildik bebek mağazalarında da 3er 5er model var hep, poofff
geçen ebebek te inceledik peg perego nun bi baston travel ını, indirime girmiş 1800e düşmüş, ki o marka için çok iyi fiyat, çok da güzeldi ama o da kocama çok geldi sanki para yok, pinti
hafta sonuna kadar doğurmazsam haşim işcana gidicez artık ne edek.. unkapanında da doğururum artık

Evet Can'ım 12si sezeryan olacam Allah'ın izniyle
benim de sizinle aynı görünüyor benim doktorum da 11 martta alacağını söyledi erken olduğunu düşünüyorum sarılıktır ne kadar kalsa kardır sözleri nedeniyle siz ne düşünüyorsunuz birde ben bulunduğum şehirde değil 2 saat uzaktaki bir şehirde doğum yapıcam olanaklardan dolayı kafam çok karışık ikinci sezeryanım olacak beklemeli miyim yoksa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…