Günaydın kızlar zaman daralıyor son 9
Belki o da Olabilir 10 gün var bakalım ne zamana gelecek oğlum zaman geçtikçe daha da heyecanlanıyorumkız doğum mu yaklaşıyor yoksa kimimin doğuma yakin yüzünde de ödem oluyor benim simdilik el ve ayaklarimda var.yuzde yok bişy.
b en de bugün oldum canım çok çekinerek gittim doktora hiç bakmadan bile ayakta idi kendisi ben birşey soruyordum tam ne ara soktu elini ne ara muayene etti anlamadım bile. Benimki orta imiş senin muayene de kolay olur inşallah.
Canım allah bir avaz da kurtarsın kolaylıklar dilerim. Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah sen miydin dün gece sancı kasılma yaşayan.
benim iştah da feci açık bakalım ne olcak neyseki son iki kontrolüdür kilo almıyorum.
Benim doktorun da tek yaptığı şey ölçüm bu sefer hçç bişeyini göstermedi bile ölçtü biçti yazdırdı hemşireye d vitamin konusunda bana sağlık ocağı baya oldu veer li damlasını ben hiç düzenli kullanmadım hiç ölçmediler de merak etme bi sıkıntı çıkmaz bi hafta sonra bebeğe de d vitamin damlası veriliyor sağlık ocağına hatırlat canım
Gözünüz aydın canım bebekle kolaylıklar dilerim sağlıcakla büyütün inşallah
Ben marketten mesane pedi aldım su gelince yada doğumdan sonraki kanamalarda normal ped yetersiz kaliyomus mesane pedi mantıklı geldi aldım :) küçük boy bebek bezi gibi sadece daha düzgün şekilli :)Hanimlar orkit filan mi aldınız kanama için fikir verirmisiniz hastanede hasta bezi veriyorlarmis evde ne kullanicaksiniz
Kahve tüketmek iyi geliyordu diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba.Gunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Hayirlisi insallah cnm benimde yarin sabahtan kontrol kesinlesecek artık hersey sagsalim kavusalim Allahin izniyleCanım benimde öyle oldu nerdeyse bi hafta kahverengi geldi. Doktor gelecek bu dedi. Bnim ağrım da vardı sonra yine gittim rahimde yumuşama başlamış rahim boyu kısalmış dddi. Ama o günden sonra hala bişi yok Haftaya çarşamba normal doğum oldu oldu yoksa sezeryanla alınacak buük ihtmal benimde bebeğim. Gelişimi çok yavaş çünkü plesantadan kan akışı çok yavaşlamış.
Benim 17 18 haftamdan beri geliyo canim sarimsi süt doktorum.normal dediKızlar bişey sorucam göğüslerde ne Zaman süt olmaya başlıyor biliyormusunuz, göğsünde süt olduğunu hisseden var mı..
Kuzenimde görmüştüm gazlı bez arasında pamuk varmış normal doğum yapmıştı orayı kuru tutuyormus bilemedim bende ne alacağımı mesela pedine bir bakiyim teşekkür ederimBen marketten mesane pedi aldım su gelince yada doğumdan sonraki kanamalarda normal ped yetersiz kaliyomus mesane pedi mantıklı geldi aldım :) küçük boy bebek bezi gibi sadece daha düzgün şekilli :)
deeplend hangi boy aldın? sezeryandan sonra da çok kanama oluyo mu? sadece ped yeterli gelmez mi acaba?Sezeryan yapacağım için benim yanımda goturduklerim : 2 adet lohusa pijama takımı. 1 adet emzirme sütyeni.. tek kulanımlık iç çamaşırı deeplend marka aldım ben.. evde bile hala kullanıyorum çok rahat.. bebeğe bez ıslak mendil . 3 adet hastane çıkışı.. bebek bezi..hastaneden çıkarken kullanmaya çanta. . Bana tarak terlik deodorant dış macun diş fırçası makyaj malzemeleri havlu
deeplnd sezeryan dikişlerini ağrıttı mı? ve korse taktın mı?Sezeryan yapacağım için benim yanımda goturduklerim : 2 adet lohusa pijama takımı. 1 adet emzirme sütyeni.. tek kulanımlık iç çamaşırı deeplend marka aldım ben.. evde bile hala kullanıyorum çok rahat.. bebeğe bez ıslak mendil . 3 adet hastane çıkışı.. bebek bezi..hastaneden çıkarken kullanmaya çanta. . Bana tarak terlik deodorant dış macun diş fırçası makyaj malzemeleri havlu
Ben normalde hergun bir turk kahvesi icerdim hamileyken hic canim istemedi. 9 ay boyunca belki 5 fincan kahve tek icmisimdir. Ama 1 haftadir canim tekrar kahve istemeye basladi anlamadim bende. Tek 1 fincan iciyorum ama ben fazla icmiyorum.Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
hadi bakalım hayırlısıyla pazartesiye kadar kendiliğinden gelir inşallah, sağlıkla al kucağına Allah yardımcın olsun :)Kızlaaaar bugun 40+0 olduk dr teyzemiz cati muayenesi yapti 2 cm acilmam var, suyumuz var bebek kanala girmis en gec pazartesiye kadar bekleyecegiz, hic agrim sizim yok ben bi dag bayir tirmanayim en iyisisaglikli hayirli dogumlar olsun hepimize
çayı demli içmediğin sürece problem yok diye biliyorum, ben zaten çok açık içtiğim için sorun olmuyoMerhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Bugun bizim bi komsumuzun kizi dogurdu Beklenen gunu senle ayniydi 22 si gibi ama bebisi erken geldi :)Günaydın bayanlar bugün doğuran yok mu?
benim de sizinle aynı görünüyor benim doktorum da 11 martta alacağını söyledi erken olduğunu düşünüyorum sarılıktır ne kadar kalsa kardır sözleri nedeniyle siz ne düşünüyorsunuz birde ben bulunduğum şehirde değil 2 saat uzaktaki bir şehirde doğum yapıcam olanaklardan dolayı kafam çok karışık ikinci sezeryanım olacak beklemeli miyim yoksa ...Evet Can'ım 12si sezeryan olacam Allah'ın izniyle
hadi bakalım hayırlısıyla pazartesiye kadar kendiliğinden gelir inşallah, sağlıkla al kucağına Allah yardımcın olsun :)
Amiiiin insalllah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?