2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eline sağlık maharetli hatunn :))
Teşekkürler cnm annanesi sağolsun
Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
Amin cnm inş gözünüz aydın
Canını sıkma cnm iki buçuk kg doğan gördüm gayet saglikliydi.. 3kg zayıf değil sonradan alır inş. Gelişimi iyiyse gerisine takılma

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Canım ben aylardır nerdeyse hergün türk kahvesi içiyorum çayı ilk zamanlar az içiyordum doktoruma dedim çay içemiyorum ya bitki çayı meyve çayı ne içebilirim diye doktorum niye çay içemiyosun açık içtikten sonra iç istediğin gibi dedi ben bazen 5-6 çay bardağı içiyorum günde bazen 2 bazen hiç canım ne kdr isterse ama çok açık içiyorum

Bende unkapanından aldım Canım geçen hafta peg perego çok iyi ama alçak ben yüksek olmasını istedim, bebekle göz mesafesi kurmak önemliymiş mima ve Stokke yüksek ve kullanımı rahat unkapanında Stokke yok ama mima aldık biz kullandıkçada garantisi varmış

Ayy her gün biri doğuruyor ben hızınıza yetişemedim isimlerinizi etiketleyemiyorum şuan kızlar hepinizin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün gazsız bol sütlü büyütün inşallah ayy sıra bende herhalde valla bir kaç gündür kasılmalar yarım saatte bire düştü resmen yarın kontrol var belki bende doğurdum derim size :)))

bildiğim kadarıyla butun sezeryanlar 39. hafta da yapılıyo zaten canım için rahat olsun

Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
hayırlı olsun canım

bayıldım gule gule uyusun bebişin.haftasonu malzeme alıp anneme hemen yaptrmak ıstyorum cok guzell

canım suyun gelmıstı dimi evde.dogum surecını hıkayenı cok merak edıyorum.allah bebişine saglıklı uzun omurler versın bızıde saglıkla kolaylıkla kurtarsın

Hadi hayırlı güzel haberlerini bekleriz geliyor yolda senin bebek demek ki suni sancı verelim açılmayı hizlandiralim diye teklif etmedi mi doktorun

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Benim kahve ile aram pek yok ama cay dan da hic vazgecemedim siniri gecmeden tüketmeye devam etsen daha iyi gibi canim
Bugun bizim bi komsumuzun kizi dogurdu Beklenen gunu senle ayniydi 22 si gibi ama bebisi erken geldi :)
ayy kendi rızası ile mi gelmiş nasıl olmuş doğumu bebek bebeği tutmuyor demek kimi 42 leri bekliyor kimi erlen davranıyor Bakalım bizimkiler napacsk

ama her an doğma riski var 40 haftayı bekleyemezler için rahat olsun hep öyle oluyor sezeryanlar

baby23 bugun doguma gırıcekti bilgisi olan varmı
evet canım bebeğini kucağına almış çok şükür darısı bekleyenlere

Kızlar beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim belkide bi bebisde ben fırtlatirim bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr cok heycanliyim
hadi hayırlı güzel haberler ver bize canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…