Sagol canim benim üzme kendini ama benimde 4. Ayimda oldu o psikoljiyi anliyorm ama ben bu ay olursa olur olmazsa takmam demistim ve olmus bazen herseyi akisina birakmak lazim sen kafani rahatlat bak gör en yakin zamanda sende gelirsin aramizaArkadaşlar benim bu ayda olmadıkan testi yaptırdım 0,77 çıktı psikolojim bozuldu resmen tüm hamilelik belirtileri vardı oysa ki kafayı yedim artık hamilelik yok belirti çok
Allah sizlere ve bebişlerinize sağlık versin. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. Allaha emanet olun.
Sagol canim benim üzme kendini ama benimde 4. Ayimda oldu o psikoljiyi anliyorm ama ben bu ay olursa olur olmazsa takmam demistim ve olmus bazen herseyi akisina birakmak lazim sen kafani rahatlat bak gör en yakin zamanda sende gelirsin aramiza
Ahh keşke takmasam ama elimde değil. Yatıyorum kalkıyorum hep aklımda. Uykuda bile hep testlerle uğraşıyorum. Her şeyin hayırlısı ama gerçekten yoruldumson 4-5 aydır hep aklım hamilelikleri meşgul. Kafayı yedim resmen
Canım merhaba.Ben de senin gibiyim:)Bu konuda fikir alışverişinde bulunmak çok iyi bir fikir.Iyi aksamlar arkadaslar insallah hepimiz saglikli bir sekilde bu guzel sureci atlatiriz ve tatli bebislerimizi kucagimiza aliriz.Ogretmen arkadaslarim izin konularinda bilgilerimizi paylasalim lutfen ben biraz tecrubesizim ilk hamileligim:)
Iyi aksamlar arkadaslar insallah hepimiz saglikli bir sekilde bu guzel sureci atlatiriz ve tatli bebislerimizi kucagimiza aliriz.Ogretmen arkadaslarim izin konularinda bilgilerimizi paylasalim lutfen ben biraz tecrubesizim ilk hamileligim:)
Ben de öğretmenim. Ahh o gunlere bi gelebilsek. Su riskli zamanlari atlatsak biCanım merhaba.Ben de senin gibiyim:)Bu konuda fikir alışverişinde bulunmak çok iyi bir fikir.
Evet ben de istiyorum o bilgilerden mümkünse hiç bir fikrim yok benimde ilk hamileliğim. Tecrübeli öğretmen arkadaşlar vardır herhalde buralarda bizi bir aydınlatır mısınız?Iyi aksamlar arkadaslar insallah hepimiz saglikli bir sekilde bu guzel sureci atlatiriz ve tatli bebislerimizi kucagimiza aliriz.Ogretmen arkadaslarim izin konularinda bilgilerimizi paylasalim lutfen ben biraz tecrubesizim ilk hamileligim:)
Doğru diyosun gerçi şu riskli zamanları atlatsak bir hayırlısıyla ozaman düşünürdük bunları ama şimdiden fikrimiz olsa fena da olmaz hani :)Ben de öğretmenim. Ahh o gunlere bi gelebilsek. Su riskli zamanlari atlatsak bi
hayır canım hiç düşük değil gayer normal benim bata 3-4gün varken 42.5 du günler gecti bekledik bugün kesemizi bile gördk hiççççç dert etme çokk normal güzel bi degerAcaba 127 hcg dusuk mu arkadaslar. Daha bat a 2 gün var. Idrar testi de belirgin cikiyor. Persembe tekrar yaptiracagim.
Canım hcg değerin nasılHyr
hayır canım hiç düşük değil gayer normal benim bata 3-4gün varken 42.5 du günler gecti bekledik bugün kesemizi bile gördk hiççççç dert etme çokk normal güzel bi deger
Canım hcg değerïn kaçSuper kisa surede ulastim sizlere:) guzel bir donemde hamile kaldigimizi dusunuyorum arkadaslarim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?