2 gunde 1 iki katina cikiyor cnm[/QUOTE
Benim çıkamadı ama düşmedide 1256 dan 1856 ya çıktı dış gebelik olabilir dedei ama vakinal baktı kese gördü
InsAllah cnm leke icin progestan kullan yat ve dinlenKızlar akşam üstü kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittik ve şükür kese mızı gördükçok güzel bi duygu be bebeği göremedik bir hafta sonra görürüz dedi inş hersey güzel olucak
Progestan kullan cnm yat ve dinlenBenimde kahverengi lekelenmelerim oldu ilac kullaniyorum ins bende gorurumm keseyi cok sevindim adina
cnm ayniyiz seninle keseyi gördük minik kesemizde vsr sukur henuz bevek yok pszartesi bizim randevumuzBugün kalp atışı duymak için gittik ama daha erken dedi kese 19 mm. Kese 25 mm. Olunca bebek görülüp kalp atışı duyulur müş öyle söyledi doktor.
Gözün aydın canım. Darısı başımıza.Herkese iyi akşamlar benim de dün kontrolüm vardı ve bebeklerimin ikisinin de kalp atışlarını duyduk. Aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz. Allah herkese yaşatsın. Umarım artık kötü haberler duymayız.
Merhaba cnmCanim sana daha oncede yazmistim. Zeynep hn mi muayene oldun vajinal mi muaye etti... Merak ettim benimde persembe randevum varda ona gore gideyim nasil gecti muayene...????
Ya biz aynı şehirdeyiz saklamak biraz zor olacaktı.Çünkü bulantılarım başladı .Bayramda kesin anlarlardıBiz de eşimin memleketine gidecektik hamile olduğumu öğrenince ben gitmeketen vazgeçtim uzak yol sonuçta o yüzden söylemek zorunda kaldık. Keseyi görünce söyledik ama ben kalp atışını duymadan hiç istemiyordum kimseye söylemeyi aslında.
Günaydın güzel anne ben güne çok iyi başlayamıyorum maalesef bulantı gözümü açıyorum gün boyu devam ediyor gerçi kusmuyorum ama sürekli bulantı olduğu içinde yemek yiyemiyorum sende durumlar nasıl tatlım?İnşallah hafif geçiriyorsundurGunaydin anneler gününüz guzel gecsin insAllah
çok kötügünaydın anneler anne adaylarıhayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşaALLAH nasılsınız bulantılar ne durumda
canm gunaydin bennimde lekelenmem oldu progestan aliyorum iyi oluyor isey yapma dinlen ben oyle yapiyorum insallah sorun yasamayiz bebisleri kucagimixa alirizBenimde kahverengi lekelenmelerim oldu ilac kullaniyorum ins bende gorurumm keseyi cok sevindim adina
Ben vajinal progestan alıyorum siz ne sekil destek kullanıyırsunuz?canm gunaydin bennimde lekelenmem oldu progestan aliyorum iyi oluyor isey yapma dinlen ben oyle yapiyorum insallah sorun yasamayiz bebisleri kucagimixa aliriz
kokusuz ve kaşıntı yoksa sıkıntı yoktur ayrıca kan içermiyorsa akıntın kalbini ferah tutYaa kizlar bende az az beyaz gibi sari gibi akinti geliyo böyle olan var mi aranizda bi sıkıntı yoktur dimi
Birde adet olacakmisim gibi ara ara agrilarim oluyor sizde de var mi agri?Insallah cnm progestan kullaniyorum 12 saatte bir ilaci aldigimdan beri kahverengi leke gormedim cok sukur. Agizdan aliyorum ilaci uyku yapiyor tek sikintisi bu
aynen bende de ara ara adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok bayramdan sonra özel hastaneye gideceğim devlet hastanesinde sadece kan değerine baktı ve ay sonunda tekrar gel dedi başka da bir şey demedi siz keseleri falan görmeye başladınız bana bir açıklama yapmadı doktorBirde adet olacakmisim gibi ara ara agrilarim oluyor sizde de var mi agri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?