Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beta degerin kac ortalama 5 haftalikken gozukuyor kese yarin randevum var insallah gorebilirizaynen bende de ara ara adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok bayramdan sonra özel hastaneye gideceğim devlet hastanesinde sadece kan değerine baktı ve ay sonunda tekrar gel dedi başka da bir şey demedi siz keseleri falan görmeye başladınız bana bir açıklama yapmadı doktor
Canim bana da aciklama yapmadi devlet hast. dr. Ozelde rahat rahat herseyi soruyosunaynen bende de ara ara adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok bayramdan sonra özel hastaneye gideceğim devlet hastanesinde sadece kan değerine baktı ve ay sonunda tekrar gel dedi başka da bir şey demedi siz keseleri falan görmeye başladınız bana bir açıklama yapmadı doktor
Son adet tarihiniz neydi? Vajinal mi bakildi yoksa karindan miGunaydinnnnn dr gittim ve cok sukur kesemizi gorduk 4+5 gunluk dedi devlet hast. Dr. Fazla bisey demedi haftaya kendi dr gidicem haydi arkadaslar sizlerden de haberleri bekliyorum bugun cogu arkadas dr. da
7 haziran karindan bakildi canimSon adet tarihiniz neydi? Vajinal mi bakildi yoksa karindan mi
pazartesi beta değeri 295 di özelde randevum bayramdan sonraki pazartesi inşallah benimde görüncek değerlere ulaşır o zamanbeta degerin kac ortalama 5 haftalikken gozukuyor kese yarin randevum var insallah gorebiliriz
aslında yapmıştım hamilelik takvimi ama neden görünmüyor anlamadım
Inslhhh ulasip gorunur canim tatli bekleyisler bunlar :)pazartesi beta değeri 295 di özelde randevum bayramdan sonraki pazartesi inşallah benimde görüncek değerlere ulaşır o zaman
Insallah cnmpazartesi beta değeri 295 di özelde randevum bayramdan sonraki pazartesi inşallah benimde görüncek değerlere ulaşır o zaman
Benim yazilarin altinda hamilelik gunlugunu imzala var ya oraya tikla ordan devam et canimaslında yapmıştım hamilelik takvimi ama neden görünmüyor anlamadım
aynen tatlı bekleyişler ama insan sabırsızlanıyor canım inşallah hepimiz için iyi bir süreç olurInslhhh ulasip gorunur canim tatli bekleyisler bunlar :)
sağol canım yaptım tekrar olmuştur umarımBenim yazilarin altinda hamilelik gunlugunu imzala var ya oraya tikla ordan devam et canim
Evet canim simdi oldu hayirli olsun ilk bebis misağol canım yaptım tekrar olmuştur umarım
evet canım ilk olacak inşallah senin de ilk mi?Evet canim simdi oldu hayirli olsun ilk bebis mi
canım bende de tuhaf bır hıs oluyor içim bulanıyor ama yogun degıl bugun dun bıraz daha kotuydu kı mınıbus yolculugu sonrası ıse gelınce ıstıfra ettım mecbur ama böyle gırtlagında bır yumru varmıs gıbı senınde oylemıçok kötü çabuk geçer inşallah kusmuyorum ama sürekli bulantım var bişey yemeye korkuyorum sende durum nasıl canım?
Aynen yaa heran sanki kusacakmış gibiyim.Bneimde işyeri uzak servsle gidip geliyorum.Sabah poşet alıyorum yanıma serviste kusuyorum çünkü şimdi aradım salıya çektim randevuyu.Perşembe gidecektim haftaya.Salı sabah gidecem.Hem inşallah kalp atışlarını duyarız hemde bu bulantımla ilgili doktora danışırım.canım bende de tuhaf bır hıs oluyor içim bulanıyor ama yogun degıl bugun dun bıraz daha kotuydu kı mınıbus yolculugu sonrası ıse gelınce ıstıfra ettım mecbur ama böyle gırtlagında bır yumru varmıs gıbı senınde oylemı
Benim 2. Bebis 3 bucuk yasinda cok sukur kizim var canimevet canım ilk olacak inşallah senin de ilk mi?
Hayir canim olmamis hamilelik gunlugu imzalaya gir ordan devam et canimBenimde olmustur umarim