Oyyyy kıyamam maşallah kuzuya:)Ayy hep ilgim kiximin ustunde oda hep oyun istiyor bazen halsizlikten fazla ilgilenemiyorum ve uzuluyorum kuzumagecicek bu gunlerde kardesim ne zaman gelcek anne hadi artik gelsin deyip duruyo cikarsin dr amca karnindan diyo :)
Kızlar dün aksamuzeri kanamam başladı bu sabah yazliga yakın diye acıbadem hastanesinde bi doktora gittim ve bebeğin 6 haftalık görünümünde olduğunu yolk saç kesesinin oldugunu ama kalp atışları olması gerekirken yok dedi birde yerinden kopmuş vücudun aticak dedi.ağlaya ağlaya eve döndük .sonra eşimle içimize sinmedi aksamuzeri kendi doktorumu aradım kanamam vardı şimdi kahverengiye döndü diye hemen hastaneye gel dedi apar topar hastaneye geldik iğne vuruldum yarına kadar 2 tane serum yiyicem .yarın öğlen doktorum gelicek.sizlerden dualarınızı bekliyorum hepinizi çok öptüm
Dualarımız sizinle sağ elinizi karnınıza koyup bol bol salavat getirin. bu mübarek günlerde rabbim tüm dar da olana mutlaka yardım edecektir hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsunKızlar doktorum muayne etti kesenin etrafında kan yok dedi kesede yerinde duruyor bozulmamış dedi ama kese içerisinde anlam veremediğim bişey var kanama gibi dedi.bu gecede hastanede yatıcam yarın tekrar muayne edicek.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim ...
Kızlar doktorum muayne etti kesenin etrafında kan yok dedi kesede yerinde duruyor bozulmamış dedi ama kese içerisinde anlam veremediğim bişey var kanama gibi dedi.bu gecede hastanede yatıcam yarın tekrar muayne edicek.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim ...
Kızlar dün aksamuzeri kanamam başladı bu sabah yazliga yakın diye acıbadem hastanesinde bi doktora gittim ve bebeğin 6 haftalık görünümünde olduğunu yolk saç kesesinin oldugunu ama kalp atışları olması gerekirken yok dedi birde yerinden kopmuş vücudun aticak dedi.ağlaya ağlaya eve döndük .sonra eşimle içimize sinmedi aksamuzeri kendi doktorumu aradım kanamam vardı şimdi kahverengiye döndü diye hemen hastaneye gel dedi apar topar hastaneye geldik iğne vuruldum yarına kadar 2 tane serum yiyicem .yarın öğlen doktorum gelicek.sizlerden dualarınızı bekliyorum hepinizi çok öptüm
saol canım bnm 5+1 yaklaşık erken ama pazartesi alttan görünür kendi doktoruma gideceğim transfer 23 haziran
bende war canm oturup kalkaken kemiklerim ayriliyor sanki gecen hafta dr sordum bebek buyuduk ce olur normal dediKızlar gnydn..
Bel ağrısı olan var mı ?
canım cok geçmiş olsun Dualarım seninle rabbım seni ve melegını korusunKızlar ksr bakmayın elimde serumun iğnesi olduğu için ve yazarken acıdığı için hepinize ayrı ayrı cvp veremedim.bende iyiyim çok şükür ağrım yok denecek kadr az kanamam geçti.sadece bi kaç damla kahverengi geliyor.dün gece saat 2 gibide doktorum geldi bana moral verdi bugün öğlen gibide muayne olucam hem doktorum gelene kadar idrar ve kan tahlillerim de cikicak inş güzel haberlerle dönerim aranıza kızlar hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız ...Eki Görüntüle 1580823
Bi oda bi oda supuruyorum dinlenerek yoksa bel agrisi yapiyo silmede sikinti yok ama yukarlara uzanmiyorum annem ilk aylarinda dikkat et dediArkadaslar temizliği nasil yapiyorsunuz supurme silme fln ??
Merhaba guzel anneler
oncelikle bebisleriniz hayirli olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bende Allah nasip ederse mart annesi olacagim.4.5yasinda bir oglum var bu 2.heyecanim :))
Ama planli bir bebek degildi 2senedir sut kanallarimdaki enfeksiyon sebebiyle kortizon tedavisi goruyordum. Gecip gecip tekrarlayinca dr ameliyata karar verdi
Bu ayin 8inde hastaneye yatip 9unda ameliyat olacaktim kii 7sinde hamile oldugumu ogrendim :))
Tabii hersey yon degistirdi.kac gundur sayfaya bakip bakip cikiyorum sonunda araniza katilmaya karar verdim :))
Bi oda bi oda supuruyorum dinlenerek yoksa bel agrisi yapiyo silmede sikinti yok ama yukarlara uzanmiyorum annem ilk aylarinda dikkat et dedi
Hayırlı olsun ☺Merhaba guzel anneler
oncelikle bebisleriniz hayirli olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bende Allah nasip ederse mart annesi olacagim.4.5yasinda bir oglum var bu 2.heyecanim :))
Ama planli bir bebek degildi 2senedir sut kanallarimdaki enfeksiyon sebebiyle kortizon tedavisi goruyordum. Gecip gecip tekrarlayinca dr ameliyata karar verdi
Bu ayin 8inde hastaneye yatip 9unda ameliyat olacaktim kii 7sinde hamile oldugumu ogrendim :))
Tabii hersey yon degistirdi.kac gundur sayfaya bakip bakip cikiyorum sonunda araniza katilmaya karar verdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?