- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
bende var, dunde kasik agrim vardi adet sancisi gibi.Kızlar gnydn..
Bel ağrısı olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var, dunde kasik agrim vardi adet sancisi gibi.Kızlar gnydn..
Bel ağrısı olan var mı ?
Olmaz canim ikigun once bende wc banyo yikadim hic biseyimiz yok allaha sukurBen supurgeyi esime biraktim o yapti ben de dinlene dinlene sildim toz aldim ama arada kasigim batiyor vicdan azabi cekiyorum bi yandan da 9 ay ne olacak evin hali diyorum. bi de azcik camasir suyu kullandim banyoda mutfakta azda olsa soludum bisey olmaz dimi
benimde batım 16 temmuz bende bayram sabahı test yapmayı düşünüyorum tabii adet olmazsam benimde göğüs ağrım var ve çok şiş gibi inş hamileyizdir beklemek çok zorSezen orhan inşallah bir problem olmaz da bebeğini sağ salim eline alırsın. ..
Ben de günümü bekliyorum bat bayramın ilk günü bakalım nasip olursa ben de aranıza katilirim. .
Sağ kasigim da agri var..
öyle ki yatakta bile zorlanıyorum
Şimdiden hesapladim da hamileysem eğer bebeğimin doğum tarihi 26 Mart gözüküyor. ..
Ay deli gbi bişeyler almak istiyorum bende ya allahım bu heyecanimizi bize yaşattığı için şükürler olsun :) bi söyle cinsiyet Belle olcak durumu gelsekte bişeyler alabilsek duramiyorum ben :))
Arkadaslar temizliği nasil yapiyorsunuz supurme silme fln ??
Tamam canım bakayım ozaman ben ona çok sağol :)mor_meneksem Bebak marka acıbadem sütü kullanabilirsiniz uygun fiyatlı ve doğaldır .
Rabbim sizi en guzeliyle müjdelesin yavrunu sana bagislasin cnm bnmKızlar dün aksamuzeri kanamam başladı bu sabah yazliga yakın diye acıbadem hastanesinde bi doktora gittim ve bebeğin 6 haftalık görünümünde olduğunu yolk saç kesesinin oldugunu ama kalp atışları olması gerekirken yok dedi birde yerinden kopmuş vücudun aticak dedi.ağlaya ağlaya eve döndük .sonra eşimle içimize sinmedi aksamuzeri kendi doktorumu aradım kanamam vardı şimdi kahverengiye döndü diye hemen hastaneye gel dedi apar topar hastaneye geldik iğne vuruldum yarına kadar 2 tane serum yiyicem .yarın öğlen doktorum gelicek.sizlerden dualarınızı bekliyorum hepinizi çok öptüm
bu sekilde gozukmesi normal cizdigin yer dogru cnm 4+6 gunluk kese henuz yolk sac olus mazarkdaslar merhaba, bu ultrasonum 4 hafta 6 gunlukken yapildi. goruntusu benzer olan var mi, ve benim dikkatimi cekti alttaki kesnin ustunde ona bitisik Eki Görüntüle 1581189 minik bir kese daha mi var yoksa yolk kesesi mi o bilemedim. doktorda bisey demedi, haftaya gel dedi, carsamba gunu gidecegim.
Yanliz degilsin heran transferim söz kkonusu burayamart annelerı ben nıye sızı takıp edıyorummm
cevap yazdigin icin cok tesekkr ederim canim, peki ustteki kucukkese gibi duran sey ne olabilir o zaman bi fikrin var mi?Bu
bu sekilde gozukmesi normal cizdigin yer dogru cnm 4+6 gunluk kese henuz yolk sac olus maz
benimde batım 16 temmuz bende bayram sabahı test yapmayı düşünüyorum tabii adet olmazsam benimde göğüs ağrım var ve çok şiş gibi inş hamileyizdir beklemek çok zor
Canımm hiiiççç sıkma canını hatta bnde sabah yazdım normalmi pek belirti hissetmiyorum diye emin ol bnde öyleyim bi çocugumuzda öyle ki şikayet yazan oek yok ya böyle gidicek yada daha baslamadılar belirtilerimiz sakın takma kafana aynen bnde öylym hiç midem bulanmıo göğüslrmn şişi indi vs takma yani
Evet canım biraz merak hat safhada hayırlısı bakalım yarın kese yada keseleri mi göreceğiz bilmiyorum yarın güzel şeyler yazarım inşallah burayaCnm benim çok geçmiş olsun.. bak çok şükür bebeğin seninle hiç bişey olmiycak inşallh sende hep iyi düşün elini karnına koy bol bol ya mubdi çek rabbim seni ve bebeğini korusun inşallh dualarimiz seninle ..
Cnm benimde geçen hafta gozukmemisti karindan cuma günü gözüktü ptesi kendi doktoruna göreceksin inşallah
ben 2014 mart annelerındeydım habıre gözum burda yanıYanliz degilsin heran transferim söz kkonusu buraya
Maşallah sana 2. Ye hamilesin ve araları 2 yaş olacak...ben 2014 mart annelerındeydım habıre gözum burda yanı