- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
Amin canim benim insallah ztn hep dualarim hepimizle hicbi zaman tek kendim için dua etmedim burda saolsun herkes de öyle .dualarimiz boş kalmiycak allahın izniyle sağlıklı hamilelikler geçiriçok sağol canım rahatlatıyorsun beni. inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur
Ay canım benim çok çok çok sevindim ay ne güzel bir gün bu böyle rabbim hepimize güzel haberler almayi nasip etsin .sanada darısı kalp atışlarının başına inş cnm kalp atışlarında 2 tane kalpcik duyarsınAy bende bugün keseyi gördüm çok şükür sezencim çok mutluyum doktor tek kese gördü asıl doktoruma salı günü gidicem içime hep ikiz doğuyor
Aynen cnm haklısın ay değerim 12663.1 olmuş çok sevindim ya şükürler olsun
Seninde değerin süper artmış cnm sendende pazartesi güzel haberler bekliyorum inş .lekelenmeyide kafana takma cnm dinlen ve bol bol dua et bizim veletler kendilerine yer açıyorlarsezenorhan Tebrikler tatlım çok sevindim bana umut oldu resmen salı günü 179du bugün 671 olmuş Kahverengi leke için progestan verdi yat dinlen ilişki de yasak dedi pazartesi inşallah keseyi goreblrz
İnşallah canım benim insallah hepimiz çok sağlıklı hamişler olucazHadi gözün aydın bak boş boşuna evham yaptın.İçini ferah tut iyi olacak inşallah herşey
Vallahi canım ya hemde öyle bir derin oh çektim ki bende bu çocuk belirti yapmadı diyorum resmen beni psikolojik olarak etkiledi hemen ağlıyorum hemen sinirleniyorum hemen heyecanlaniyorum ee daha ne belirti olsun dimigözünaydın canımiçin rahatlamıştır artık derin bir ohh çek
Allah korusun değerin artmış bak hemde baya artmış,iyi düşünelim iyi olsun inşallah...Kahverengi leke yine geliyor bugün dr gttm salı 179 olan hcg 670 olmuş Dr bişey göremedi tabiki pazartesi yine gidicem göremezse diş gebelik mis
seni çok iyi anlıyorum canım biz de 3 yıl korunduk ama mecburiyetten. çok şükür ki korunmayı bıraktıktan sonra 4.denemede oldu.tam tedaviye başlıcaktıkki sürpriz yaptı minikHaklısın cnm hele ki uzun süre bekledikten sonra 3 yıldır bu haberi bekliyor Duk biz
Yaa tamam söz söz bidaha vallahi olumsuz bişey düşünmiyicem hep pozitifbundan sona tek bi olumsuz fikir duyarsam bursa ya gelip dövccem seni :) totona totona indirmek lazımmmm
Yaa tamam söz söz bidaha vallahi olumsuz bişey düşünmiyicem hep pozitif
Ay canım evet evet aksama hemen alıcam beyaz almak geldi içimden melegime minnoş bişeyler oreyim ayyy çok sevincliyim öpücem seni muck muckhemen gidiyosun renk renk ipler alıp örgüye başlıyosun. sana boşluk yaramıyo belli :) git bebişe battaniye falan ör :) iki üç te dergi al bebeğim die aradada onları oku :)
canm 4. haftada yanı hamıle olduğumu ogrendıgımde ılışki yasak demıstı salı gunu keseyı gördükten sonra ilişki serbest ama sık sık degıl dedıay kızlar cekınerek soruyorum ama cınsel ılıskı hakkında doktorlarınız ne dedı benımkı bısey demedı ama genede bız esımle ewde arkadas gıbıyız :) bayramdan sonra sorucam artık dr a.
benim drum yasak değil aslında ama biz yine de tedbirli olalım münasebette bulunmayın dediay kızlar cekınerek soruyorum ama cınsel ılıskı hakkında doktorlarınız ne dedı benımkı bısey demedı ama genede bız esımle ewde arkadas gıbıyız :) bayramdan sonra sorucam artık dr a.
Ay canım evet evet aksama hemen alıcam beyaz almak geldi içimden melegime minnoş bişeyler oreyim ayyy çok sevincliyim öpücem seni muck muck
Cnm benim doktorum yasakladı hatta çatlama dönemini degerlendirdikten sonraki zamanda bile yasak koydu benim 3 tane kimyasal gebeligim olduğu için bence kimse riske atmasın. ..benim drum yasak değil aslında ama biz yine de tedbirli olalım münasebette bulunmayın dedi
bızde oyle dusnuyoruz canm kı bırde benım lkelen mem oldu korkuttu benı ama cok sukur dewamı gelmedıbenim drum yasak değil aslında ama biz yine de tedbirli olalım münasebette bulunmayın dedi
yani bencede öyle riske gerek yokCnm benim doktorum yasakladı hatta çatlama dönemini degerlendirdikten sonraki zamanda bile yasak koydu benim 3 tane kimyasal gebeligim olduğu için bence kimse riske atmasın. ..
benım hormonlar en ust sewıyede galıba :) neyse inşallah hayırlısı ıle bı kalp atıslarını duyalımda bebıslerımızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?