- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e bebekte kac paraydı??yiiiiiiiaaaah ben bundan istiyorum e bebekten alcaktık iyi ki almamısımmmmmmm
yazık kız adama :):)E tamam ben büyük istiyoruumm Kerem e suuuuuut ve gooool
aynen canım bak soyluyorum persembe gıdıcem bır ay sonra dıyecek bana ben bılıyorum yanı bu ınsan bebısı ozler mı merak mı eder hıııııc dusunmuyor doktorlarbenimde cumartesi bari bi dahaki randevuları aynı tarihe alalımdaa aynı anda haberlerle gelelim sonra sabırsızlanmayalım bebikleri gördükce hahahaha begri zaten asagı yukarı aynı zamanlarda gidiyoruz
canım benım daha hıc bır dogumla ılgılı bırak dogurmayı konusmuslugum olmadıgı ıcın sımdı guzel guzel konusuyorum dogumdan sonra anlatırım pık dıye cıkmadıgınıPırt diye çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama ilkinde 36.haftada suyum gelip hastaneye gitmiştik, sezaryen olmuştum. Şimdi yine zamansız doğum başlar ve hastaneye yetişemezsek diye tırsıyorum , ikinciler daha kolay doğuyormuş sanki
olsun olaya pozitif yaklaşman güzel, inşallah kolayca olur doğumun canım :)canım benım daha hıc bır dogumla ılgılı bırak dogurmayı konusmuslugum olmadıgı ıcın sımdı guzel guzel konusuyorum dogumdan sonra anlatırım pık dıye cıkmadıgını
inşallah hepimizin ki canımm bir avaz da derler ya :) dogumdan sonrada hep beraber burda saglıklı kolay dogumlarımızı konusuruz:):)olsun olaya pozitif yaklaşman güzel, inşallah kolayca olur doğumun canım :)
yiiiiiiiaaaah ben bundan istiyorum e bebekten alcaktık iyi ki almamısımmmmmmm
e bebekte kac paraydı??
Aynen öle herşeyi bilip beklemektense bilmeden beklemek daha iyi :)bugün arkadaşım 2. bebeği için sezeryana girdi ilkinden daha heyecanlıyım çünkü başıma ne geliceni biliyorum dedi. bende cehalet mutluluktur kızım diyorum gülüyo. haklısın valla :)
Evet en azından yaşamadıqımız bişeye hazırlanıoruz daha ılımlı qelio canımyaaa kuzum valla ben oyle hazırlıyorum kendımı artık basa gelen cekılır yapacak bır sey yok bır sekılde cıkacaklar
hımm anladım canım ben o bel desteklı olandan ıstedım :):) bakalım ne cıkacak:)sadece göbek desteklisi 40 tlydi bölgesel destek yastıgımı ne öyle bişeydi adı birde uzunu vardı 100 tlydi
hımm anladım canım ben o bel desteklı olandan ıstedım :):) bakalım ne cıkacak:)
tamam canım haber verırıım mutlaka :):)oo geldiginde foto at bize memnun kalırsan isteyelim
Ben sana cuma gunu söylerim ne zamana verdiğini canimcim ha ha ha habenimde cumartesi bari bi dahaki randevuları aynı tarihe alalımdaa aynı anda haberlerle gelelim sonra sabırsızlanmayalım bebikleri gördükce hahahaha begri zaten asagı yukarı aynı zamanlarda gidiyoruz
Benim bi arkadasim dogum sancisi cekerken esine demediğini bırakmamıştı......ayyy simdi hatirladim ne gülmüstüm ozaman ona....Ohhhh rahatlarım hee mis gibi küfür bi arkadasımda yeter tamam gidin herkes gitsin ben kalkıyorum dogurmuyorum vazgectim demisti dogum sancısı cekerken
su işi ben keremsiz bi doktorla konusayım o varken normal tabi yiaa normal olcak diyoo
Ben sana cuma gunu söylerim ne zamana verdiğini canimcim ha ha ha ha