• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar nasılsınız
aldaaa bakkk cevap nasıl olurmus begri begri hanımmmm nagggggberr

Ohhhhh ohhh sükürlerrrr olsun bakk sana ne dedim beeeeeennnnnn o aslan parcası erkek diye havalara girdi dedim :KK30:
iyiyiz cok sükür teyzosuu biraz disimi agrıtıyor onuda halledicez artık bir sekilde. bu cteside kontrole gidiyoruuzz bir ben bu minnak kızı hissetmeye basladım yaaa Allahım nasıl güzel bir duyguymus bu:KK200::nazar:
Masallh canım benim çok güzel bir duygu allh herkese yasatsin canm benim çok geçmiş olsun dış ağrısı zor hallet hemen benm 2 hafta sonra kontrolum bu arada yüzde 80 kızım olcak kızlar doktor yanılmış pipi yok kaybolmuş dedi doktorumuz :))

Kızlar nasılsınız

Masallh canım benim çok güzel bir duygu allh herkese yasatsin canm benim çok geçmiş olsun dış ağrısı zor hallet hemen benm 2 hafta sonra kontrolum bu arada yüzde 80 kızım olcak kızlar doktor yanılmış pipi yok kaybolmuş dedi doktorumuz :))

AAAAAAAA gercekten miiiii bak buna cok sasırdım yaaaaaa olsun bir prenses daha gelsin miss missssssss gözün aydın

Kızlar nasılsınız

kestın dımı abla kesıcem kesıcem dıye cok dedın :D:D kustu gıttı ıste :):)

Kızlar nasılsınız

aaaaaaaaa hadi canımmm...senin cinsiyet meselesi de bana dönmüş ama benim daha belli değil tam olarak...cuma günü öğrenirim herhalde....

ayyy kızlar ben bebişimi çok özledim yaaa.....1 ay oluyo görüşmeyeli......:mad::mad::mad:

Tabii yaaaaa kızlarına bak nasıl bebek gibi baktılar sana erkek cocugu olsa hiicc böyle bakabilirler miydi sanslısıyızz hemde cok cok cok :)
Eşim ilk erkek mis dedimde prensip paşam demedi sanki 10 tane oğlu varmış gibi tepki vermemişti:)kızmış buda dedim 3 pirensesim dio havalara uçuyor biz karı koca kıza doymamış bacim :))

cinsiyette kız mış :) süper valla.. gözünüz aydın sağlıkla büyüsün gelsin
Benim doktorda dengesiz :)yinde bişey alma kordon vardı orda göremedim pipi dedi dümdüz görünüyor dedi bende merak etmiyorum kızım pirensesim diyoruz ailecek vallhi :)benim herseyim garip sekerim☺

aaaaaaaaa hadi canımmm...senin cinsiyet meselesi de bana dönmüş ama benim daha belli değil tam olarak...cuma günü öğrenirim herhalde....
Evet canim çelişkili konuşuyor doktorum bugünlere geldik ya inanki önemli deil saglikla doğsunlar insalhh hepimiz minikleri ❤❤❤

Back