- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
valla bende o konuda çok karışığımhatta doktoruma sordum ne demem gerekiyo diye o da 14+2 deydim 14.haftadasın şu an yaş hesabı gibi düşün dedi bende doktorun dediğine göre söylüyorum artık 17+2 yim sanırım bugün 17.hafta diyorum
bende sorduğumda istersen burdan istersen yine orda olabilirsin dedi direkt gittiğim yerde mi yaptırsam bende fiyat öğreneyim bi de ona göre karar verim bari
aaaaaa ne güzel doğumdaşımo zaman senin de doğum günün kutlu olsuuun nice güzel yıllarınız olsuuun
valla canım zaten devletın karsıladıgı bır asıymıs yanı cok cok ucuk bır fıyat olacagını dusunmedım ondan sankı doktorumda yaptırırım benvalla bende o konuda çok karışığımhatta doktoruma sordum ne demem gerekiyo diye o da 14+2 deydim 14.haftadasın şu an yaş hesabı gibi düşün dedi bende doktorun dediğine göre söylüyorum artık 17+2 yim sanırım bugün 17.hafta diyorum
bende sorduğumda istersen burdan istersen yine orda olabilirsin dedi direkt gittiğim yerde mi yaptırsam bende fiyat öğreneyim bi de ona göre karar verim bari
aaaaaa ne güzel doğumdaşımo zaman senin de doğum günün kutlu olsuuun nice güzel yıllarınız olsuuun
sizlerde de olunca normal bişe diye rahatladım yinede aklımda vesveseler vesveseler off off:) bilgisayardan çok bişiler okumakta istemiyorumBenim bu ara beyaz saydam gibi ama az su içince yeşile donuyor biraz..işim gereği çok ayaktayim karnimdan çok kasiklarimda agrim ama büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ben hep..
arkadas nıye ben ısmarlıyom yaa benımde dogum gunum gectı alla alla kımse kahve ısmarlamadısenın ısler bırıkmıs heralde anca laf atabıldın bıze
canımmm teşekkürlerrr :)) hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah.. bence kahve ısmarlaman artık gitgide zorunluluk haline geliyor
evetaferın sana zekı kız cukulata alıcam sana ödül olarak
tamam tamam ama bak oraya gıdınce yok acım bır de yemek yıyım falan yok sadece kahve soz muahahahahha valla sorma tatil dönüşü masa fullbebeğim neden çamura yatıyosun? senin zaten kahve sözün yok muydu valla şahitlerim de var
olsun o zaman senden kıymetlı mıomg! pasta mı yicen sen simdi olamaaaz canım cekecek
Doguuuuuum günün kutluuuuu olsunnnn nice nice huzurlu saglıklı mutlu bol bol bebisli sazlı sözlüüü yılların olsun sevdiklerinlee insalllaaaah
cukulatalı pasta olsun o zaman
Amiiin canım benimsenin de doğum günün kutlu olsun canımm sağlıklı & huzurlu &mutlu nice nice seneler eşinle evlatlarınla inşallahhhh
yaaa gordun elı bolu pasta yolla dedık ortadan kayboldudenizmisra nerdesiiiiiiiin kııııııııızzzzzzz
tamam tamam ama bak oraya gıdınce yok acım bır de yemek yıyım falan yok sadece kahve soz mu
Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤denizmisra nerdesiiiiiiiin kııııııııızzzzzzz
mucuk mucuk mucuk :) yaparım ne dimekkk
Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤
ayyy cok sevındımmm hadı hayırlı olsun yaa:):):) ohhh be bugunun en guzel haberı:):)Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤
Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?