• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla bende o konuda çok karışığım :KK64: hatta doktoruma sordum ne demem gerekiyo diye o da 14+2 deydim 14.haftadasın şu an yaş hesabı gibi düşün dedi bende doktorun dediğine göre söylüyorum artık 17+2 yim sanırım bugün 17.hafta diyorum

bende sorduğumda istersen burdan istersen yine orda olabilirsin dedi direkt gittiğim yerde mi yaptırsam bende fiyat öğreneyim bi de ona göre karar verim bari

aaaaaa ne güzel doğumdaşım :KK48: o zaman senin de doğum günün kutlu olsuuun nice güzel yıllarınız olsuuun :KK68:

senin de doğum günün kutlu olsun canımm sağlıklı & huzurlu &mutlu nice nice seneler eşinle evlatlarınla inşallahhhh

valla bende o konuda çok karışığım :KK64: hatta doktoruma sordum ne demem gerekiyo diye o da 14+2 deydim 14.haftadasın şu an yaş hesabı gibi düşün dedi bende doktorun dediğine göre söylüyorum artık 17+2 yim sanırım bugün 17.hafta diyorum

bende sorduğumda istersen burdan istersen yine orda olabilirsin dedi direkt gittiğim yerde mi yaptırsam bende fiyat öğreneyim bi de ona göre karar verim bari

aaaaaa ne güzel doğumdaşım :KK48: o zaman senin de doğum günün kutlu olsuuun nice güzel yıllarınız olsuuun :KK68:
valla canım zaten devletın karsıladıgı bır asıymıs yanı cok cok ucuk bır fıyat olacagını dusunmedım ondan sankı doktorumda yaptırırım ben

Benim bu ara beyaz saydam gibi ama az su içince yeşile donuyor biraz..işim gereği çok ayaktayim karnimdan çok kasiklarimda agrim ama büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ben hep..
sizlerde de olunca normal bişe diye rahatladım yinede aklımda vesveseler vesveseler off off:) bilgisayardan çok bişiler okumakta istemiyorum(:

arkadas nıye ben ısmarlıyom yaa benımde dogum gunum gectı alla alla kımse kahve ısmarlamadı :p:KK70::KK70: senın ısler bırıkmıs heralde anca laf atabıldın bıze :KK70::KK70:

ahahahahha valla sorma tatil dönüşü masa full :( bebeğim neden çamura yatıyosun? senin zaten kahve sözün yok muydu valla şahitlerim de var

canımmm teşekkürlerrr :)) hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah.. bence kahve ısmarlaman artık gitgide zorunluluk haline geliyor :p

omg! pasta mı yicen sen simdi olamaaaz canım cekecek :mad:
Doguuuuuum günün kutluuuuu olsunnnn nice nice huzurlu saglıklı mutlu bol bol bebisli sazlı sözlüüü yılların olsun sevdiklerinlee insalllaaaah:KK200:

evet :KK70::KK70: aferın sana zekı kız cukulata alıcam sana ödül olarak :KK70::KK70:

cukulatalı pasta olsun o zaman :cool:

omg! pasta mı yicen sen simdi olamaaaz canım cekecek :mad:
Doguuuuuum günün kutluuuuu olsunnnn nice nice huzurlu saglıklı mutlu bol bol bebisli sazlı sözlüüü yılların olsun sevdiklerinlee insalllaaaah:KK200:

cukulatalı pasta olsun o zaman :cool:
olsun o zaman senden kıymetlı mı :D:D poncikella poncikella pastasından bıze de yollayacakmıs zaten :D:D

Haydaaaa dis doktorumdan yeni istek; kadın dogum uzmanından kanal tedavisi olabilir yazısı alman gerek benim drda keesiin vermez kesin

mucuk mucuk mucuk :) yaparım ne dimekkk

aldaaa bakkk cevap nasıl olurmus begri begri hanımmmm nagggggberr

Burdayım bebegim haberler süper bebegim yerine yerleşmiş hiç bir sıkıntım kalmamis sükürler olsun çok güzel gelismis sen nasılsın yaz hanim nasillar bakim ❤❤❤

Ohhhhh ohhh sükürlerrrr olsun bakk sana ne dedim beeeeeennnnnn o aslan parcası erkek diye havalara girdi dedim :KK30:
iyiyiz cok sükür teyzosuu biraz disimi agrıtıyor onuda halledicez artık bir sekilde. bu cteside kontrole gidiyoruuzz bir ben bu minnak kızı hissetmeye basladım yaaa Allahım nasıl güzel bir duyguymus bu:KK200::nazar:

Back