• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aile hekimliğinden 23 eylül için çağırmışlardı aşı için arifeye geldiğinden 28 e ertelediler bugün doktorumu arayıp sordum ikizlerde her şey farklı olduğundan uygunmudur diye, 20.haftadan önce değil dedi bugün 17 ye girdik çünkü 17+1 olmamız lazım, o yüzden beklicem artıkın 20.haftayı

aile hekimliğinden 23 eylül için çağırmışlardı aşı için arifeye geldiğinden 28 e ertelediler bugün doktorumu arayıp sordum ikizlerde her şey farklı olduğundan uygunmudur diye, 20.haftadan önce değil dedi bugün 17 ye girdik çünkü 17+1 olmamız lazım, o yüzden beklicem artıkın 20.haftayı

ya su hafta hesabınaa halaa kafam basmıyor halaaaa... simdi ben 15+4 teyim bugün ama asagıda 16 yazıyo ama baktıgında 15. haftam bitmis 16 nın icinde oluyorum ama 16 mı dicem 15 mi dicem soranlara

cok ıyı yapmıssın canım ben aıle hekımlıgıne hıc guvenmıyorum cunku. bende gittiğimde sorucam hastanemde olabılıyorsam orada olucam

ya su hafta hesabınaa halaa kafam basmıyor halaaaa... simdi ben 15+4 teyim bugün ama asagıda 16 yazıyo ama baktıgında 15. haftam bitmis 16 nın icinde oluyorum ama 16 mı dicem 15 mi dicem soranlara
kuzum 15+4 yanı 16. haftanın ıcındesın

ayy valla kolay gelsin..
Günaydııııın günaydın ve günaydıııın annişler :KK200: her yerin et koktuğu bir bayramımızı daha geride bıraktık çok şükür annem ve kayınvalidem benim etleride ayarladıda ben bi iş yapmadım :KK48::KK49::KK49: bu sabah çoook güzel evden çıkmıştım ki ışıkların orda adamın birinin arkadan tamponunu gömdüm :KK57::KK70: neyseki eşimin tel.ini verdim de konuşup halletmek için anlaştılar :KK53::KK48: veeeeeeeeeeeee bugün benim doğum günüüüüüümmmm:KK37: çok duysalım 28i doldurup 29 dan gün aldığım yaşıma 1 bendende 3 kalp taşıyarak giriyorum:KK68: inşallah seneyede 4 kişi olarak kutlarız:KK68: gece yeni yatmıştık yataktaydım eşimde su içmek için kalktı zaten karanlık heryer sonra bir baktım elinde küçük bir pastaaa:cool: üzerinede yazdırmış "Mutlu Yıllar Anneciğim..Ediz-Deniz" yazdırmış ayy dedim gece gece ağlattı beni :KK61: çok duygusal bir doğum günü geçiriyorum :KK59::KK48:

aaa benim de bugün doğum günümmmm :)

ali ipek zaten araştırma hastanesi telefonla randevu alınıyor sanırım. Eyüp beyin telini intenetten bul istwrsen fiyatını bilmiyorum cnm ama güvenebilirsin
tamam canım benım cok tesekkur ederım eyup beyı arıycam sımdı cok saol yardımların ıcın):)

Akıntısı olan arkadaşlar akıntılarınız ne renk acaba? Birde ayakta kaldığınızda filan kasıklarınızda , göbek deliğinin altında karında ağrı oluyor mu

valla bende o konuda çok karışığım :KK64: hatta doktoruma sordum ne demem gerekiyo diye o da 14+2 deydim 14.haftadasın şu an yaş hesabı gibi düşün dedi bende doktorun dediğine göre söylüyorum artık 17+2 yim sanırım bugün 17.hafta diyorum
cok ıyı yapmıssın canım ben aıle hekımlıgıne hıc guvenmıyorum cunku. bende gittiğimde sorucam hastanemde olabılıyorsam orada olucam
bende sorduğumda istersen burdan istersen yine orda olabilirsin dedi direkt gittiğim yerde mi yaptırsam bende fiyat öğreneyim bi de ona göre karar verim bari
aaa benim de bugün doğum günümmmm :)
aaaaaa ne güzel doğumdaşım :KK48: o zaman senin de doğum günün kutlu olsuuun nice güzel yıllarınız olsuuun :KK68:

Akıntısı olan arkadaşlar akıntılarınız ne renk acaba? Birde ayakta kaldığınızda filan kasıklarınızda , göbek deliğinin altında karında ağrı oluyor mu
Benim bu ara beyaz saydam gibi ama az su içince yeşile donuyor biraz..işim gereği çok ayaktayim karnimdan çok kasiklarimda agrim ama büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum ben hep..

valla canım ben her ayaga kalkarken dıkkat edıyorum agrı gıdıyor hemen bazen kasıklara bazende gobek delıgımden duz bır hat seklınde asagıya dogru

canımmm teşekkürlerrr :)) hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah.. bence kahve ısmarlaman artık gitgide zorunluluk haline geliyor :p
arkadas nıye ben ısmarlıyom yaa benımde dogum gunum gectı alla alla kımse kahve ısmarlamadı :p:D:D senın ısler bırıkmıs heralde anca laf atabıldın bıze :D:D

Back