Benim doktorum ilk yuzde 60 kiza benziyo dedi ikinci gittigimde kesin erkek bacak arasina gordum dedi. Yinede yanilmis olabilir mi acabaCanım ya aynisini bende yasiyorum.bi doktor kız dedi birisi erkek....nuba bakarsan kız.....bende cuma günü doktora gidicem bakalım ne diyecek 16 haftalık olcaz inşallah.....
erkek bebek kesin belli ediyor canım kendini bence erkektir çünkü erken tahminlerde kız dediklerinde hep yanılıyorlar ben doktoruma çok baskı yaptım tahmin tahmin diye hiçbişey söylemedi cumartesi randevum var bakalım görücekmi :)Benim doktorum ilk yuzde 60 kiza benziyo dedi ikinci gittigimde kesin erkek bacak arasina gordum dedi. Yinede yanilmis olabilir mi acaba
20.haftada yapılıyor tetenoz aşısı...merhaba kızlar bayramın son günündeyiz ve ben çalışıyorumaklıma bişey takıldı sizlere sorim dedim ben hala sağlık ocağına gitmedim bu tetenoz aşısı ne zaman olunacak yada sağlık ocağına gitmesek doktorlar zamanı hakkında bilgilendirirmi ? kimisi ilk aşı 5.ay diyor bayramda bi tanıdık 3.ayda oldum diyor anlamadım gitti
Bi dahaki kontrole kadar sabretmek lazim ozaman...Benim doktorum ilk yuzde 60 kiza benziyo dedi ikinci gittigimde kesin erkek bacak arasina gordum dedi. Yinede yanilmis olabilir mi acaba
Bizimkinin cinsiyeti belli değil ama eşimle ikisinide düşündük kız olursa asya erkek olursa kağan olacak allahın izniyle canım..Herkez isim sormaya basladi şura ismini koymak istiyorum yanina bi isim daha ariyoruz sizden fikir alayim kizlar
sizin cinsiyet bayağı erken belli oldu canım heralde ben çatlicam resmenBiz isim bulamadik dahaaslinda var bi isim de ne bilim biseyler eksik gibi geliyo isinamadim sanki. Babasinin isminin yarisini alsin dedik Batı olsun diye dusunduk ama fikirde benden cikti ama isinamadim iste
12.haftada ikili testte ogrendik %80erkek dedi doktor. Kendini gostermiyosa kizdirsizin cinsiyet bayağı erken belli oldu canım heralde ben çatlicam resmen
Aynen tatlimmmm.hayatimi cok olumsuz etkiledi...5 gunde 1.serum.aliuorum ve igneee onlari almama.ragmen bazen kusuyorum cok halsiz dusuyorum artik...hayurlisiyla.gecsede rahatlasakHerkese hayırlı bayramlar...
Geçmeyen mide bulantısı yapmışlar , tatilden bile zevk almıyorum
3 gun gecmez simdi sana :))Benimmn kontrolumde var 30 eyluldeeee bakalimm ne diyecek doktorumuzzzz hayirlisiyla gorelimmm allah gonlumuzdekini versin..
Gecmiyor zaten canimmmm3 gun gecmez simdi sana :))
Hadi bakalim artik kendi doktorunda geldigine gore rahatlıkla gidersin....hic sorma bana da gecmek bilmiyo zaman.,benimde cuma günü kontrolüm var bakalim....Gecmiyor zaten canimmmm
inşallah geçer diye umuyorum, ilk hamileliğimde geçmemiştiAynen tatlimmmm.hayatimi cok olumsuz etkiledi...5 gunde 1.serum.aliuorum ve igneee onlari almama.ragmen bazen kusuyorum cok halsiz dusuyorum artik...hayurlisiyla.gecsede rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?