- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 103
- 44
Ahhh canim cok kolay gelsinnn....sanada iyi tatillerherkese ıyı bayramlar annıslerrr :) herkes tatılde herkes bayramda ben calısıyorum maalesefffyarında calısıyorum hemde sonra 1 haftalık senelık ızıne cıkıcam ınsallahhh
Canim bu iki resimde kafasiki neresinden anlayacan kafasini olcmus burda 14.haftada 305 gram kilosu biraz fazla yanlis tartmis olabilir ama dogruysa masallahh onu diyebilirim bi tekGunaydin kizlar iyi bayramlar
Benim kafam cok karisik 13+2 haftalikken doktorum cinaiyet gostermedigi halde kiza benziyo dedi 4 gun sonra tekrar gittim 13+6 hafta iken erkek dedi ve kesin konustu. Bende cinsiyet yNilmalari konularini okuyunca kafam iyice karisti. Bu haftada kesin konusan doktor yanilirmi. Ultrason fotosunu yuklesem rica etsem yorumlarmisiniz. Cinsiyetini incelerken doktorum yakindan cekmemis ama dikkatli bakinca anlasiliyor. Eki Görüntüle 1639899 Eki Görüntüle 1639900
Canım ya aynisini bende yasiyorum.bi doktor kız dedi birisi erkek....nuba bakarsan kız.....bende cuma günü doktora gidicem bakalım ne diyecek 16 haftalık olcaz inşallah.....Gunaydin kizlar iyi bayramlar
Benim kafam cok karisik 13+2 haftalikken doktorum cinaiyet gostermedigi halde kiza benziyo dedi 4 gun sonra tekrar gittim 13+6 hafta iken erkek dedi ve kesin konustu. Bende cinsiyet yNilmalari konularini okuyunca kafam iyice karisti. Bu haftada kesin konusan doktor yanilirmi. Ultrason fotosunu yuklesem rica etsem yorumlarmisiniz. Cinsiyetini incelerken doktorum yakindan cekmemis ama dikkatli bakinca anlasiliyor. Eki Görüntüle 1639899 Eki Görüntüle 1639900
Kac haftalik bebegin? Benimkide gostermedi yaçikolata yedim ama benimki yan dönmüş bacakları kapalıydı.anasına çekmiş utangaç olacak sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?