• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar gunaydin iyi bayramlar teyzemiz bize ciciler almis

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 56
  • image.jpeg
    image.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 69
herkese ıyı bayramlar annıslerrr :) herkes tatılde herkes bayramda ben calısıyorum maalesefff:KK34:yarında calısıyorum hemde :cry: sonra 1 haftalık senelık ızıne cıkıcam ınsallahhh:mad:

Canlarım bnde malum bir çoğumuz gibi yeni fırsat bulabildim bayram telaşı vs önce eşimin tarafı bitti şükür bugün benimkiler yoğunluk bitmiyor ha buarada bogazlarda hiç durmuyor 2.trimester a sa grdk acıkdı boğaz walla:(napcaz bilmiyorum buarada ne sade az ve öz bi topiğimiz var buda güzel her zaman giremiyoruz haliyle napalım arada ses versekde yetiyor buara böyle şükür kimsedeb olumsuz bişey gelmesinde hersey yolunda herkesin inşallahh hepinize iyi mutlu huzurlu bi bayram diliyorum hepinizi cok öpüyorum iyi bakın kendiniede kuzucuklarada❤️❤️❤️❤️❤️

Kızlar Ankara Memorial da ücretsiz doğuma hazırlık kursu üç ekimde başlıo kızlar bir ay sürecek haberiniz olsun

Cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor 2 li testte erkek büyük ihtimal dedi bakalım tutacak mı :KK53:

Eklentiler

• 20130129_134218.jpg
    20130129_134218.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150919_105102.jpg
    20150919_105102.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 79
Gunaydin kizlar iyi bayramlar
Benim kafam cok karisik 13+2 haftalikken doktorum cinaiyet gostermedigi halde kiza benziyo dedi 4 gun sonra tekrar gittim 13+6 hafta iken erkek dedi ve kesin konustu. Bende cinsiyet yNilmalari konularini okuyunca kafam iyice karisti. Bu haftada kesin konusan doktor yanilirmi. Ultrason fotosunu yuklesem rica etsem yorumlarmisiniz. Cinsiyetini incelerken doktorum yakindan cekmemis ama dikkatli bakinca anlasiliyor.
20150923_192852.jpg
20150923_192808.jpg

Benim kafam cok karisik 13+2 haftalikken doktorum cinaiyet gostermedigi halde kiza benziyo dedi 4 gun sonra tekrar gittim 13+6 hafta iken erkek dedi ve kesin konustu. Bende cinsiyet yNilmalari konularini okuyunca kafam iyice karisti. Bu haftada kesin konusan doktor yanilirmi. Ultrason fotosunu yuklesem rica etsem yorumlarmisiniz. Cinsiyetini incelerken doktorum yakindan cekmemis ama dikkatli bakinca anlasiliyor. Eki Görüntüle 1639899 Eki Görüntüle 1639900
Canim bu iki resimde kafasiki neresinden anlayacan kafasini olcmus burda 14.haftada 305 gram kilosu biraz fazla yanlis tartmis olabilir ama dogruysa masallahh onu diyebilirim bi tek

Benim kafam cok karisik 13+2 haftalikken doktorum cinaiyet gostermedigi halde kiza benziyo dedi 4 gun sonra tekrar gittim 13+6 hafta iken erkek dedi ve kesin konustu. Bende cinsiyet yNilmalari konularini okuyunca kafam iyice karisti. Bu haftada kesin konusan doktor yanilirmi. Ultrason fotosunu yuklesem rica etsem yorumlarmisiniz. Cinsiyetini incelerken doktorum yakindan cekmemis ama dikkatli bakinca anlasiliyor. Eki Görüntüle 1639899 Eki Görüntüle 1639900
Canım ya aynisini bende yasiyorum.bi doktor kız dedi birisi erkek....nuba bakarsan kız.....bende cuma günü doktora gidicem bakalım ne diyecek 16 haftalık olcaz inşallah.....

Merhaba Bayanlar ben de salı günü doktora gidecegim cinsiyetini öğrenmek için. 12 haftalik ken büyük ihtimalle erkek demişti. Eşimle biz erkek istiyoruz. Çok merak ediyoruz. Sizin cinsiyet ler ne zaman belli oldu.

Back