• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canım ya aynisini bende yasiyorum.bi doktor kız dedi birisi erkek....nuba bakarsan kız.....bende cuma günü doktora gidicem bakalım ne diyecek 16 haftalık olcaz inşallah.....
Benim doktorum ilk yuzde 60 kiza benziyo dedi ikinci gittigimde kesin erkek bacak arasina gordum dedi. Yinede yanilmis olabilir mi acaba

merhaba kızlar bayramın son günündeyiz ve ben çalışıyorum :( aklıma bişey takıldı sizlere sorim dedim ben hala sağlık ocağına gitmedim bu tetenoz aşısı ne zaman olunacak yada sağlık ocağına gitmesek doktorlar zamanı hakkında bilgilendirirmi ? kimisi ilk aşı 5.ay diyor bayramda bi tanıdık 3.ayda oldum diyor anlamadım gitti

Benim doktorum ilk yuzde 60 kiza benziyo dedi ikinci gittigimde kesin erkek bacak arasina gordum dedi. Yinede yanilmis olabilir mi acaba
erkek bebek kesin belli ediyor canım kendini bence erkektir çünkü erken tahminlerde kız dediklerinde hep yanılıyorlar ben doktoruma çok baskı yaptım tahmin tahmin diye hiçbişey söylemedi cumartesi randevum var bakalım görücekmi :)

merhaba kızlar bayramın son günündeyiz ve ben çalışıyorum :KK43: aklıma bişey takıldı sizlere sorim dedim ben hala sağlık ocağına gitmedim bu tetenoz aşısı ne zaman olunacak yada sağlık ocağına gitmesek doktorlar zamanı hakkında bilgilendirirmi ? kimisi ilk aşı 5.ay diyor bayramda bi tanıdık 3.ayda oldum diyor anlamadım gitti
20.haftada yapılıyor tetenoz aşısı...

Herkez isim sormaya basladi şura ismini koymak istiyorum yanina bi isim daha ariyoruz sizden fikir alayim kizlar

Biz isim bulamadik daha :( aslinda var bi isim de ne bilim biseyler eksik gibi geliyo isinamadim sanki. Babasinin isminin yarisini alsin dedik Batı olsun diye dusunduk ama fikirde benden cikti ama isinamadim iste :D

Herkese hayırlı bayramlar...
Geçmeyen mide bulantısı yapmışlar , tatilden bile zevk almıyorum :110:
Aynen tatlimmmm.hayatimi cok olumsuz etkiledi...5 gunde 1.serum.aliuorum ve igneee onlari almama.ragmen bazen kusuyorum cok halsiz dusuyorum artik...hayurlisiyla.gecsede rahatlasak:110:

Benimmn kontrolumde var 30 eyluldeeee bakalimm ne diyecek doktorumuzzzz hayirlisiyla gorelimmm allah gonlumuzdekini versin..o_O

Günaaaaaydınn günaydııın :) 9 günün ardından geldikk yenidennn ee eslerede tatil oluncaa kk ya ugrayamadım :KK70: herkesiiiin gecmis bayramı kutlu olsun.
Bu haftaa kontrolller var güzeeeel haberlerle gelelim insaaaaaaaallah. Benimkide ctesi 1.30 da bir aydır lokumumu görmedim.
Bayram hem güzel gecti hemde hastalıklarla.. Önce üst solunum yollarını üsüttüm.. Sonra dis agrısı 3 disim birden 3-6 ay arasında yapılıyormus disler bu hafta dis tedavisinede baslıyorum.
Bebek kalsiyumu dislerden alıyor gibi birsey yokmus hurafeymis yeterli kalsiyum yoksa kemiklerden alıyormus minnaklar. Hamilelikte dis agrısı yükselen östrojen ve progestan hormonu yüzünden oluyormussss

Günaydın Kızlar tatilden sonra sabah kalkmak nekadar zor qeldi ama yapcak bişey yok maalesef hayırlı hatalar olsun hepimize inşallah :KK200::anneadayı:

Back