• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Benim de cmt günü kontrolüm var. Kan verecekmişim, AFP diye birşey bakılacak. Üçlü dörtlü testin basit versiyonu sanırım. Hayırlısı ile geçer inşallah. Bu arada bebişim hep pıt pıt artık epey hissediliyor. Elimi karnıma koyduğumda dışardan bile hissettim maşallah diyeyim. :nazar::nazar::nazar:
21 Ekim'den sonra da detaylı ultrason için randevu alacağım. Herkeslere kolaylıklar...

Herkese gunaydinnmn...bayram.sonrasi is gunu sendrom yasayanlar guzel.bir gun gecsin..
Yeni ogretim yili herkese hayirli olsun ogretmenlerimize sabir ogrencilerimize basarilar dilerim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Benim de cmt günü kontrolüm var. Kan verecekmişim, AFP diye birşey bakılacak. Üçlü dörtlü testin basit versiyonu sanırım. Hayırlısı ile geçer inşallah. Bu arada bebişim hep pıt pıt artık epey hissediliyor. Elimi karnıma koyduğumda dışardan bile hissettim maşallah diyeyim. :nazar::nazar::nazar:
21 Ekim'den sonra da detaylı ultrason için randevu alacağım. Herkeslere kolaylıklar...

Ben en son 2liye gitmistim benden bu hafta neler isteyecek bilmiyorum ama bebegimi bende artık hissediyorum. Önce cok ikilemde kaldım bebek mi gercekten bagırsak hareketleri mi diye ama hep aynı yerde aynı his olunca karar verdim kızım o hissediyorum :)

Carsambaa gunu kontrooum var insallah hersey yolundadirr bazen bende bebegimi hissediyorum.cok halsiz uyanirdim artik saha dinc uyanuyorum sicaklar bunaltiyordu beni arabistan gibi bir yerde neyseki sogumaya basladi..kusmalar bulantilar devam.ediyorrrr..vitamin almadik dahaa saclarim da dokuluor maleaef:KK43:

Herkese gunaydinnmn...bayram.sonrasi is gunu sendrom yasayanlar guzel.bir gun gecsin..
Yeni ogretim yili herkese hayirli olsun ogretmenlerimize sabir ogrencilerimize basarilar dilerim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben birde ek olarak İstanbulda yasayıp trafige cıkan binlerce servis aracının trafigi felc etttigi sabahlarda ise gitmeye calısanlarada sabır diliyorum :KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlarrrr.......herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.....bugün benim için koşuşturmalı bi gün...oğlum okula başlıyoo......ilk iş günü......
ayyy hadı hayırlı olsun canım benım yaa kıymam kocaman delıkanlı olmus desene:):)

Günaaaaaydınn günaydııın :) 9 günün ardından geldikk yenidennn ee eslerede tatil oluncaa kk ya ugrayamadım :KK70: herkesiiiin gecmis bayramı kutlu olsun.
Bu haftaa kontrolller var güzeeeel haberlerle gelelim insaaaaaaaallah. Benimkide ctesi 1.30 da bir aydır lokumumu görmedim.
Bayram hem güzel gecti hemde hastalıklarla.. Önce üst solunum yollarını üsüttüm.. Sonra dis agrısı 3 disim birden 3-6 ay arasında yapılıyormus disler bu hafta dis tedavisinede baslıyorum.
Bebek kalsiyumu dislerden alıyor gibi birsey yokmus hurafeymis yeterli kalsiyum yoksa kemiklerden alıyormus minnaklar. Hamilelikte dis agrısı yükselen östrojen ve progestan hormonu yüzünden oluyormussss
aaaa gercekten mı valla ben dıslerden dıye bılıyordum eee bır cok curuk olusan var hamıleılk sırasında onlar neyden kı fırcalamadıklarında deme de sımdı :D:D:D:D

merhaba kızlar bayramın son günündeyiz ve ben çalışıyorum :KK43: aklıma bişey takıldı sizlere sorim dedim ben hala sağlık ocağına gitmedim bu tetenoz aşısı ne zaman olunacak yada sağlık ocağına gitmesek doktorlar zamanı hakkında bilgilendirirmi ? kimisi ilk aşı 5.ay diyor bayramda bi tanıdık 3.ayda oldum diyor anlamadım gitti
canım tetonoz asısı olunması gerekıyormus 20 haftada dıye bılıyorum ben ama 17. haftada asıya cagırılan arkadas da var. aıle hekımıne hamıle oldugunu bıldırdıysen onlar takıbını yapıyor bıldırmedıyse bı ara soyle ıstersen ama hastanelerde de yapıyorlarmıs o asıyı

Günaydın tatilci prensesler.siz yokken buralar çok sessizdi.biz çalışan zavallılar çok sıkıldık..neyse ki döndünüz.:KK49:cok güzel bi hafta olsun dilerim hepimize..okula başlayan biciriklara başarılar öğretmen arkadaşlara da bol sabirlar diliyorum.:KK48:

gunaydın kızlar doktordan gelıyorum 2 lı tarama ve ense kalınlıgı cok ıyı cıktı allaha sukur cumartesıde kendı doktoruma gıdıcem cınsıyet ıcın eee sızde ne haberler var bakalım

oyle ıkılemde kalınca da daha bı zor olmustur senın ıcın canım yaa
Evet zor. Aslinda ben erkek olduguna inaniyorum bastan beri oyle hissediyodum zaten ama doktor boyle yapinca bide burdaki konulari okuyunca kafam karisti.
Kendimizde bacak arasinda cikinti gorduk ama simdi acaba kordon olabilirmi diye dusundum?

Günaydın tatilci prensesler.siz yokken buralar çok sessizdi.biz çalışan zavallılar çok sıkıldık..neyse ki döndünüz.:KK49:cok güzel bi hafta olsun dilerim hepimize..okula başlayan biciriklara başarılar öğretmen arkadaşlara da bol sabirlar diliyorum.:KK48:
canım valla arada guzel dınlenme oldu yaa :) neysekı kavustuk artık:):)

gunaydın kızlar doktordan gelıyorum 2 lı tarama ve ense kalınlıgı cok ıyı cıktı allaha sukur cumartesıde kendı doktoruma gıdıcem cınsıyet ıcın eee sızde ne haberler var bakalım
gozun aydın canım benım cok sevındım kac cıktı ense kalınlıgı?? bende persembe gıdıcem coook heyecanlıyım:):)

Evet zor. Aslinda ben erkek olduguna inaniyorum bastan beri oyle hissediyodum zaten ama doktor boyle yapinca bide burdaki konulari okuyunca kafam karisti.
Kendimizde bacak arasinda cikinti gorduk ama simdi acaba kordon olabilirmi diye dusundum?
valla canım ben ultrason fotosundan bır sey anlamıyorum hanı kordon mu el mı bacak mı ayırt edemıyorum daha o yuzden bıraz daha sabredıp bır daha doktora gıttıgınde kesınlesmesı daha ıyı gıbı bak benım 16. haftaya gırmıs olucam persembe gunu anca o zaman gosterırse soylerım dedı doktorum

Back