- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
Sağlıkla gelsin annesi sen üzme kendini.kilosu gayet güzel maşallah..ayy ilk bebisimiz geliyo mu şimdi ciddi ciddi..Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
çokkk heycanlı dimi yaa şubat 15 den sonra doğumlar başlar annişler tecrübe edinir sonra bize anlatır :)Sağlıkla gelsin annesi sen üzme kendini.kilosu gayet güzel maşallah..ayy ilk bebisimiz geliyo mu şimdi ciddi ciddi..
tesekkur ederim cnm biyerde toplanma değil karnım komple taş kesiyo nefes alamıyorum tans düşüyo gibi oluyo bulantım oluyo bi anda kasılma old eminim ama sıkıntılı bi durummu dr bişey diyen varmı diye merakettim tatlmcanım dr unla bir konuş istersen. ben açıkçası kasılma olayını anlamadım. yani bebeğin bir yere toplanıp orada durması ise aralıklarla ben bebeğin gerilndiğini düşünüyorum. kasılma öle hemen kolay değildir heralde. sen bir dr unla görüş sancına falan bakar. duruma göre belkide ciğer geliştirici falan iğne yapıyolar bebek için.
korkma cnm kuzenm 2800 dogdu gayet sağlıklı bi bebekti küveze gerek bile kalmadı sağlıklı olsun yeter gelişimi normalse kilosunu takma kafanaKızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
Sağol canım, evet max 2 haftaaaaaa resmen max 2 haftamı vaaarrr? tatlım çok sevindim hadi bakalım gelsin biizm minnak mart görünümlü bebikler :) üzülme bence kilosu şahane sorun da yoksa neden kafana takıyosun. sen geldiğinde güzelce beslersin annesi
Canım hiçbirşey söylemedi , problem var demedi. Ultrason ölçümü de farklı olabilir falan dedi. Çok pozitiftir benim doktorum :) benim bildiğim su azalırsa ya da tansiyon yüksekse gelişme durabiliyormuş. Bende ikisi de normal ama bakalım hayırlısı.aaaa kuzummm hayırlısı ile gelsin hiç üzülme kilo almama sebebi ne olabilirmiş ki yanlış anlama bizde de aynı sorunlar olabilir die soruyorum
Sağol canım amin. Valla gelecek :)Sağlıkla gelsin annesi sen üzme kendini.kilosu gayet güzel maşallah..ayy ilk bebisimiz geliyo mu şimdi ciddi ciddi..
Sağol canım, inşallah.korkma cnm kuzenm 2800 dogdu gayet sağlıklı bi bebekti küveze gerek bile kalmadı sağlıklı olsun yeter gelişimi normalse kilosunu takma kafana
Sağol canım, evet max 2 haftaaslında kilosuna takılmadım da büyümemesine takıldım.
ahahahah sen sandıydın gızımmmmmm boşunamı sürekli tıkınıp duruyoz gümbür gümbür gelecekler tabisi sağlıklı gelsinler inşallahoyyy yerim ben maşallah.. ay beni bak şimdi gene heyecan bastı :)))))))))) gümbür gümbür geliyor bu bebeler
ahahahah sen sandıydın gızımmmmmm boşunamı sürekli tıkınıp duruyoz gümbür gümbür gelecekler tabisi sağlıklı gelsinler inşallah
oyyy süper ama öyle şeylerle etkileme kendini gelirselerde başımızın üstünde yerleri var napalım :)) tanrı misafirihe kızlar bu arada bende sonunda hastane çantamı hazırladım. aslında benden 1 hafta önde olup aniden suyu gelen arkadaşımın etkisi çok bu konuda
o zaman sadece ben kaldım hazırlamayan:)he kızlar bu arada bende sonunda hastane çantamı hazırladım. aslında benden 1 hafta önde olup aniden suyu gelen arkadaşımın etkisi çok bu konuda
ahahahha 12 de yemeğe gittim yedim yedim geldim sonra olmazsa olmaz kahvemi içtim az önce bi paket susamlı çubuk götürdüm şimdi etinin gong lar var ya gözüm onlardatıkınmak kelimesi hadi benim için neyse de sen boşa kullanma yaee
yok yok bende varımo zaman sadece ben kaldım hazırlamayan:)
İyi yapmışsın, dursun hazırda.he kızlar bu arada bende sonunda hastane çantamı hazırladım. aslında benden 1 hafta önde olup aniden suyu gelen arkadaşımın etkisi çok bu konuda
tesekkur ederim cnm biyerde toplanma değil karnım komple taş kesiyo nefes alamıyorum tans düşüyo gibi oluyo bulantım oluyo bi anda kasılma old eminim ama sıkıntılı bi durummu dr bişey diyen varmı diye merakettim tatlm
Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
o zaman sadece ben kaldım hazırlamayan:)
yok yok bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?