- 3 Ocak 2016
- 246
- 165
- 23
ev tipi anakucağı alan var mı? ben almak istiyorum ama doğumdan sonra mı baksam yoksa 5-6 ay kullanacak boşuna masraf mı karar veremedim?
var mı foto , model? güle güle kullanın canımBen aldim canim cok pahali bir sey degil model ama hosuma gitti.
canım buyuyen karyolanı nerden aldın resmı varsa atabılır mısın.
tesekkur ederım bakıyorum canım hemen
valla ben kar görmek istemiyorum artık. kar görünce işe nasıl gidicem diye dertleniyorum çünkü. bir doğuralım da istediği kadar yağsın :)amannınnn Ankara da bir kar bir kar diz boyu oldu eve nasıl gidicem acep
amannınnn Ankara da bir kar bir kar diz boyu oldu eve nasıl gidicem acep
ev tipi anakucağı alan var mı? ben almak istiyorum ama doğumdan sonra mı baksam yoksa 5-6 ay kullanacak boşuna masraf mı karar veremedim?
Zaten bu forumlardan gaza gelip her seyi aliyoruz. Bende bi forumda okudum gaza gelip aldim insallah kullanisli olur. Simdide sut pompasinin gazina gelmis durumdayim alsammi bilemiyorum
eğer çalışıyorsan ya da bebeği bırakıp gitme durumun olacaksa süt pompası lazım. ama hemen almak da şart değil. doğumdan sonra da alınabilir.Zaten bu forumlardan gaza gelip her seyi aliyoruz. Bende bi forumda okudum gaza gelip aldim insallah kullanisli olur. Simdide sut pompasinin gazina gelmis durumdayim alsammi bilemiyorum
hadı yaa allah kolaylık versin canım çalışan hamişlereamannınnn Ankara da bir kar bir kar diz boyu oldu eve nasıl gidicem acep
bende oto koltugu ana kucagı almıstım agır baya tasıması zor oluyo ev tıpı ana kucagına göre.ama evde cok kullandım uyuturken mısafır agırlarken falan.benden sonra kardesım ogluna kullandı sımdı tekrar kullancaz ınsallahev tipi anakucağı alan var mı? ben almak istiyorum ama doğumdan sonra mı baksam yoksa 5-6 ay kullanacak boşuna masraf mı karar veremedim?
Sagol canim daha guzeli senin olsunvar mı foto , model? güle güle kullanın canım
Zaten bu forumlardan gaza gelip her seyi aliyoruz. Bende bi forumda okudum gaza gelip aldim insallah kullanisli olur. Simdide sut pompasinin gazina gelmis durumdayim alsammi bilemiyorum
Ben aldım aventin elektrikli göğüs pompasını özelliklebegri nin yazdıkları etkili oldu almamda sagolsun, hayli bilgilendirdi.
dahasakindahasuskun bujubuju E Ekyzdn03 bakıcam kızlar sağolun. Açıkçası ablamlar falan bir şey lazım mı desin diye beklemeye karar verdim, onlara aldırayım heheh
ya bir de her çocuk oturmayabiliyor ona, çocuğun cinsliği tutabilirvalla 5-6 ay ıcın degermı bılemedım kusum
ya bir de her çocuk oturmayabiliyor ona, çocuğun cinsliği tutabilir
almıyım en iyisi ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?