Merhaba kızlar
Merhaba canım merhaba canım :)Merhaba kızlar
Merhaba mart anneleri
Merhaba mart anneleri
canım bende bıkac kısıye sordum marka guzel olabılır ama canta dandık oluyo ve kucuk oluyo işine yaramaz dediler.bende vazgectimcanım gecen ben bu setı daha guzel bır cantayla gormusdum ablama alıyımı dedım sampuan ve bebek sutunden baskası kullanılmıyor dedı
butıkbebeden ıc alısverıs yapmadım ama takıp edıyordum canım.uyarın için tesekkur ederimselamlar. asla bu siteden ürün almayın derim. 15 gün önce puset aldım. stokta var gözüküyordu. belirttikleri tarihte kargolanmayınca aradım. elimizde yok yarın gelicek dediler. bugün yarın diyerek 10 gün beklettiler ve hala gelicek diyorlardı. ben de iade istedim. bu hafta içi iadeniz yapılcaktır dediler. hala iade yok 5 gün oldu !
canım bende bıkac kısıye sordum marka guzel olabılır ama canta dandık oluyo ve kucuk oluyo işine yaramaz dediler.bende vazgectim
butıkbebeden ıc alısverıs yapmadım ama takıp edıyordum canım.uyarın için tesekkur ederim
günaydın kızlar
bujubuju beşik harika gözüküyor gazssız tatlı uykularınız olsun canım.
ben oglumda park yatak almıstım 3yasına kadar kullandım.ayrıca yarıyıl ve yaz tatıllerınde kayınvalıdeme gıttıgımzde hep göturduk besiğimizi cok rahat ettık.tek problem sallanması cok gıcırdıyordu.
sımdı kızıma ne alsam bılemıyorum uzun sure kullanabılecegım bısy ıstıyorum.hanı sonradan yatak olabılen besıkler var onlar nasıl sızce
Günaydın, merhaba 35. hafta
gunaydın canımGünaydınn Güzel Anneler
günaydınnnn günaydınnn günaydınnn :)
canım buyuyen karyolanı nerden aldın resmı varsa atabılır mısın.ben buyuyen karyola aldım canım bebek odası olarak bu aldıgımı yatak odasında kullanıcam bızde yegenden kalma park yatak var hanı olmayan bır yere gıdersem gotururum ama oteller falan verıyor artık park yatak
tesekkur ederım bakıyorum canım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?