- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 4 aylık izinlermiz 6 ay olmuş meclis onaylamış duydunuzmu ?
gerçekten mi???Kızlar 4 aylık izinlermiz 6 ay olmuş meclis onaylamış duydunuzmu ?
ben de araştırdım ama göremedim.CanSev_Can nerde yazıyo canım link mink bişiy varmı?
ben de araştırdım ama göremedim.
Bende internette qöremedim burda işyerindeki amirim dedi hamile bi arkadaş daha var oda dedi başka bi abla var oda dedi herkes söylüo valla bana 2 qündür
4 ay var zatende 6 aylıkta mecl,steymiş onaylanmış diolar bana burda herkes..Yarı zmanlı hakkımız verilmiş 1 qün öncenin haberinde yazıo 6 ay boyunca yarım çalışıp tam maaş alıcakmışız onunda yarısını işveren yarısını devlet karşılıycakmış...
4 ay var zatende 6 aylıkta mecl,steymiş onaylanmış diolar bana burda herkes..Yarı zmanlı hakkımız verilmiş 1 qün öncenin haberinde yazıo 6 ay boyunca yarım çalışıp tam maaş alıcakmışız onunda yarısını işveren yarısını devlet karşılıycakmış...
İşte 8 hafta 8 haftaydı ya dedqin qibi 16 hafta 16 hafta şeklinde diolar ben iyice bi soruyum bakalım haber veririm size kızlar inşallah olmuştur yada yetişir...doğum iznimiz toplam 16 hafta ve 16 hafta 4 ayı tam karşılamıyor zaten. yasa tasarısında bunlar var ama bizim personelede sordum ben şimdi, henüz hiç bişey gelmediğini ve şuan tasarı oldugunu görüşülmediğini söylediler. keşke bize yetişse kuzum ağzından bal damlıyor:)
İşte 8 hafta 8 haftaydı ya dedqin qibi 16 hafta 16 hafta şeklinde diolar ben iyice bi soruyum bakalım haber veririm size kızlar inşallah olmuştur yada yetişir...
Hayırlı haberlerle qel inşallah canım bende aldım çalışabiliri ama35 de çıkarım benimde ayaklarım yürürmüyo artık zor dayanıorum işkence oldu resmen kalkmak qelmek...bende bugün oğluşumu görmeye ve çalışabilir rapor almaya gidiyorum pfff yani daha 5 haftam var dayanamayıp erken çıkabilirim bacaklarım gitmiyor çok ağrıyor artık uykusuzluk ona keza raporu alayımda artık gittiği yere kadar çalışırım şirkette doğurmazsam :)
bende bugün oğluşumu görmeye ve çalışabilir rapor almaya gidiyorum pfff yani daha 5 haftam var dayanamayıp erken çıkabilirim bacaklarım gitmiyor çok ağrıyor artık uykusuzluk ona keza raporu alayımda artık gittiği yere kadar çalışırım şirkette doğurmazsam :)
pfff valla napcas ya dün ben bacak ağrısına ağladım ayağa kalktığım gibi yerde buldum kendimi sıcak su masaj falan 1 saate düzeldiHayırlı haberlerle qel inşallah canım bende aldım çalışabiliri ama35 de çıkarım benimde ayaklarım yürürmüyo artık zor dayanıorum işkence oldu resmen kalkmak qelmek...