• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar 4 aylık izinlermiz 6 ay olmuş meclis onaylamış duydunuzmu ?

Bende internette qöremedim burda işyerindeki amirim dedi hamile bi arkadaş daha var oda dedi başka bi abla var oda dedi herkes söylüo valla bana 2 qündür

Bende internette qöremedim burda işyerindeki amirim dedi hamile bi arkadaş daha var oda dedi başka bi abla var oda dedi herkes söylüo valla bana 2 qündür

4 ay izin var mı ki.. bende araştırdım ama daha görüşülmemiş mecliste, torba yasa içinde görüşülecek miş ileri bir tarihte. umarım bize yetişir

4 ay var zatende 6 aylıkta mecl,steymiş onaylanmış diolar bana burda herkes..Yarı zmanlı hakkımız verilmiş 1 qün öncenin haberinde yazıo 6 ay boyunca yarım çalışıp tam maaş alıcakmışız onunda yarısını işveren yarısını devlet karşılıycakmış...

günaydın sevgili anneler hayırlı cumalar :KK200: bugün son iş günüm saat 3 buçuk itibari ile ben de bir ev hanımıyım :KK76:
bir yandan ne kadar zor olduğunu da çok iyi biliyorum Allah çalışan herkeslere yardımcı olsun su gibi geçsin günleriniz inşallah :KK66:

4 ay var zatende 6 aylıkta mecl,steymiş onaylanmış diolar bana burda herkes..Yarı zmanlı hakkımız verilmiş 1 qün öncenin haberinde yazıo 6 ay boyunca yarım çalışıp tam maaş alıcakmışız onunda yarısını işveren yarısını devlet karşılıycakmış...

haadi bakalım inşallah...

doğum iznimiz toplam 16 hafta ve 16 hafta 4 ayı tam karşılamıyor zaten. yasa tasarısında bunlar var ama bizim personelede sordum ben şimdi, henüz hiç bişey gelmediğini ve şuan tasarı oldugunu görüşülmediğini söylediler. keşke bize yetişse kuzum ağzından bal damlıyor:)

doğum iznimiz toplam 16 hafta ve 16 hafta 4 ayı tam karşılamıyor zaten. yasa tasarısında bunlar var ama bizim personelede sordum ben şimdi, henüz hiç bişey gelmediğini ve şuan tasarı oldugunu görüşülmediğini söylediler. keşke bize yetişse kuzum ağzından bal damlıyor:)
İşte 8 hafta 8 haftaydı ya dedqin qibi 16 hafta 16 hafta şeklinde diolar ben iyice bi soruyum bakalım haber veririm size kızlar inşallah olmuştur yada yetişir...

İşte 8 hafta 8 haftaydı ya dedqin qibi 16 hafta 16 hafta şeklinde diolar ben iyice bi soruyum bakalım haber veririm size kızlar inşallah olmuştur yada yetişir...

yarı zamanlı çalışma ve yarım maaş çıkmış sadece.. şimdi son haber bu. bayan memura ( süt iznini kullanmamak şartıyla) çocuk okula başlayana kadar yarım maaş ve yarım çaçışma.. ama bütün sosyla haklarında yarım olacakmış. derece, kademe maaaş, emklilik primi hepsi yarım olacakmış bu sürede. ama doğum izni artmamış henüz hala 16 haftaymış

aman hepsi tasarıymış işte. bu hükümet en az5-6 yıldır doğum sonrası izni 6 ay yapıcaz diyor. o kadar konuşulduki işin içnde olmayanlar doğum iznini 6 ay sanıyor.. reklamdan öteye gitmiyor maalesef

Anladım canım hayırlısı olsun artık napalım yapcak bişey yok maalesef..

bende bugün oğluşumu görmeye ve çalışabilir rapor almaya gidiyorum pfff yani daha 5 haftam var dayanamayıp erken çıkabilirim bacaklarım gitmiyor çok ağrıyor artık uykusuzluk ona keza raporu alayımda artık gittiği yere kadar çalışırım şirkette doğurmazsam :)

bende bugün oğluşumu görmeye ve çalışabilir rapor almaya gidiyorum pfff yani daha 5 haftam var dayanamayıp erken çıkabilirim bacaklarım gitmiyor çok ağrıyor artık uykusuzluk ona keza raporu alayımda artık gittiği yere kadar çalışırım şirkette doğurmazsam :)
Hayırlı haberlerle qel inşallah canım bende aldım çalışabiliri ama35 de çıkarım benimde ayaklarım yürürmüyo artık zor dayanıorum işkence oldu resmen kalkmak qelmek...

bende dün aldım raporumu. 5 hafta daha devam

Hayırlı haberlerle qel inşallah canım bende aldım çalışabiliri ama35 de çıkarım benimde ayaklarım yürürmüyo artık zor dayanıorum işkence oldu resmen kalkmak qelmek...
pfff valla napcas ya dün ben bacak ağrısına ağladım ayağa kalktığım gibi yerde buldum kendimi sıcak su masaj falan 1 saate düzeldi :(

Back