2016 Mart Anneleri Goygoy :)

evet doğru canım, var bende ilkinden kalma benzer oyuncaklar. ev zaten oyuncak dükkanı gibi :) bir ev tipi ana kucağım yok, eksik kalmış

Mrb kızlar ben izne ayrıldım memleketteyim şuan telden pek giremiyorum arada girip okuyorum sadece...bebis 1 hafta geriden geliyormuş doktor minyon olabilir takip edelim yine de dedi..inş açılmaz fark da toparlar kendini kuzum..ortam değişikliği iyi geldi kar görmekten bir tuhaf olmuştum. .ne güzel rahat rahat yuruyebiliyorun dışarda kimseye tutunmaya gerek kalmadan. ..herkes iyidir inş öpüyorum hepinizi iyi geceler...

Günaydın, herkese hayırlı cumalar.
Ben epey zorlanmaya başladım hayırlısı. Yine kar yağıyor
Yarın doktor kontrolüm var , bakalım bizim afacan nasılmış.

aynen sabah kalkması bile eziyete dönmeye başladı. zor dayanıyorum. bugün cuma olmasa raporu bozabilirim o derece

aynen sabah kalkması bile eziyete dönmeye başladı. zor dayanıyorum. bugün cuma olmasa raporu bozabilirim o derece
aynen öyle, sabahtan beri negatifim zorlandığım için ama dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. izinler sonraya kalsın diye. açıkçası işyerinden hastaneye giderim diye de tırsıyorum. dün depend alıp çantama attım bir tane. ilk doğumumda komple suyum gelmişti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…