• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım buyuyen karyolanı nerden aldın resmı varsa atabılır mısın.

tesekkur ederım bakıyorum canım hemen:KK39:

pendık erol mobılyadan canım ben duz beyaz aldım kendım uyku setı tavan lambası perde vs ıle renklendırıcem

Eklentiler

• hayal_bebek_odasi_takimi.jpg
    hayal_bebek_odasi_takimi.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 64
Zaten bu forumlardan gaza gelip her seyi aliyoruz. Bende bi forumda okudum gaza gelip aldim insallah kullanisli olur. Simdide sut pompasinin gazina gelmis durumdayim alsammi bilemiyorum

Zaten bu forumlardan gaza gelip her seyi aliyoruz. Bende bi forumda okudum gaza gelip aldim insallah kullanisli olur. Simdide sut pompasinin gazina gelmis durumdayim alsammi bilemiyorum
eğer çalışıyorsan ya da bebeği bırakıp gitme durumun olacaksa süt pompası lazım. ama hemen almak da şart değil. doğumdan sonra da alınabilir.

amannınnn Ankara da bir kar bir kar diz boyu oldu eve nasıl gidicem acep :KK43:
hadı yaa allah kolaylık versin canım çalışan hamişlere
ev tipi anakucağı alan var mı? ben almak istiyorum ama doğumdan sonra mı baksam yoksa 5-6 ay kullanacak boşuna masraf mı karar veremedim?
bende oto koltugu ana kucagı almıstım agır baya tasıması zor oluyo ev tıpı ana kucagına göre.ama evde cok kullandım uyuturken mısafır agırlarken falan.benden sonra kardesım ogluna kullandı sımdı tekrar kullancaz ınsallah

Ben aldım aventin elektrikli göğüs pompasını özellikle begri begri nin yazdıkları etkili oldu almamda sagolsun, hayli bilgilendirdi.

ya bir de her çocuk oturmayabiliyor ona, çocuğun cinsliği tutabilir :rolleyes::rolleyes:
almıyım en iyisi ben..

yanı sen bılırsın bak onu alıcagına oyun halıları var aslan adası maymun adası dıe yemek ve temızlık yaparken en cok o oyalıyor bıdıkları hemde egzersız yapmıs oluyorlar ayaklar kollar hep oynar durumda oluyor normalde pahalı ama unnadoda ve bazı sıtelerde uyguna bulunuo ben ondan alcam mesela

Back