boya işi biter bitmez bi taraftan başla derim. yıka kurusun ütüle falan derken onu yıka bunu yıka bide onu ayrı bunu ayrı yıka valla bitiremedim hala. tabi evde olsan biter belki çalışırken akşamdan akşama daha yavaş ilerliyor.
hadi bakalım kolay gelsin gerçekten çok zor oluyor bi yerden başlamak lazım benim bi çantam kaldı bide pijamalarım yıkanacakyarın baslıcak babam boyaya pazartesı salı gıbı mobılyası gelıcek mobılya geldıgı gıbı yıkama utulemeye baslıcam zaten anca bıter daha stor sıparısı verıcem o kaldı hepsı buradada buldum uygun ordan alcam
busra benım sat ı degıstırmısdı ya doktor artık 12 hazıran olarak gecmıs kayda raporuda ona gore verıcekmıs normalde senden sonraydı benım dogum once olcak yanı gecıkme olmazsa tabıyemeğimizi yedik geldik ohh üstüne kahvemizide içtik :)
hadi bakalım kolay gelsin gerçekten çok zor oluyor bi yerden başlamak lazım benim bi çantam kaldı bide pijamalarım yıkanacak
http://www.butikbebe.com/urunDetay/374522/cantali-bebek-bakim-seti-lacivert.html
ay bu set baya uygun geldi bana alsammı ki
Elinee saglikkk canimmmm..ben daha baslamadimmm almayaaa bileafiyet olsun kızlaar... bugün akşam bebemin nevresim takımlarını ütüleyeyim bi kaç işim kaldı sona bitecek gibii inşallah. başlamayanlara tavsiyem çok ağırdan almayın ufak tefek oldukları için baya vakit alıyor yıkama ütüleme
dun ebebekden hedıye cekımızı kullandık kızlar besıgımızı aldık sonunda cok sukur oda bıttı su boyada bıtsın odası gelsın yerlestırmeye gecıcem
tahterevallinin mi:? güle güle kullanın :)
Benim kokulu taslarimm.geldi baska sit3den yaptirdimmm pahali olsun daha guzel.ciktilar o kadinla.kavga ettim.ucuz yapiyor diye sallamak olmaz suslemeleri.pek.hosuma.gitmedi kadina da diyemiyorum.neyse ki yapsin yollasin ne.oldysa..ne cazgir ciktim.be kargoyla da kavga ettim.az once
güle güle kullanın inşallah... ama karşı tarafa ayıp etmişsin sonuçta o da para kazanıyor emek harcıyor senin istediğini alıp yapıyor uğraşıyor ayrıca sana silah dayamamıştır tatlım beğenmediysen en baştan söyleseydin bende yaptırdım o kişiye çok da beğendim tabiiki zevk meselesi ama o da ne istersem gitti aldı yaptı sürekli ilgilendi yaniBenim kokulu taslarimm.geldi baska sit3den yaptirdimmm pahali olsun daha guzel.ciktilar o kadinla.kavga ettim.ucuz yapiyor diye sallamak olmaz suslemeleri.pek.hosuma.gitmedi kadina da diyemiyorum.neyse ki yapsin yollasin ne.oldysa..ne cazgir ciktim.be kargoyla da kavga ettim.az once
Bir dahaaa bu topike girmem gercekten arkamdan konusacak kadar degersizlesmis burasi..benim yazdigimi gidip soylemeler falan..size iyi sohbetler..
isabet olmus bu usluptan sonra.. Birde bana ozelden yaziyorsun demek ki benden soz ediyorsun.. bu mesajinda gordugun deger uslubun kadardir unutma demek ki yanlis giden birseyler var once kendinde aramalisin hatayi..Bir dahaaa bu topike girmem gercekten arkamdan konusacak kadar degersizlesmis burasi..benim yazdigimi gidip soylemeler falan..size iyi sohbetler..
Merhaba:)Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?