ahahaha biz daha doktorla hiç konuşmadık adam beni doğurtmicak sanırım valla benim hiç öyle bi düşüncem yok şekerim bahtıma ne çıkarsakızlar kim nasıl doğurmayı düşünüyo gaz verin bana hadii bakalım
bujubuju ordamısın şeker? nasıl doğurcan bakalım? ben normal istiyorum ama inşallah yer :)
Tamam abla kizmaaaagünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım.. yaa artık şu pijama olayını kapatalım mı kimse kırılmasın üzülmesin kimimiz 20 kilo kimimiz 5 kilo ne fark eder ki ben kendi vücudumu tanıyamıyorum ben ben değilim sonuçta içimizde mucizeler var şükürler olsun.. şurda ne kaldı bitcek gitcek bu günlerin tadını çıkaralım lütfen
he akıllı olTamam abla kizmaaaa
bujubuju tatlimmm nereye gidiyorsun senin pijamalarini sevsinler..hayirlisiyla giyersin insallah..cok ayakta durmaaa uzanman lazim aslinda bu durumda..
canım 35 e kadar dayanır inşallah sonrası mühim değil zaten her an gelebilirler yapcak bişey yok giren şemsiye misaliburdayım kusum benım yemıyor heran vazgecebılırım gıbı gelıyor normal gorunuyor suan ıcın pozısyona gırmıs erken dogum dedı doktorum oglusumuz cok beklemıcekmıs kese asagı dusmus dedı ınsallah 37 ıncı haftadan once gelmez korkuyoruz valla kocısle
Vala ben nasılsa sezeryan olacağım diye rahatken,geçen hafta dr normal doğum görünüyo dedi. Hala gaza gelemedim ben hala şok
canım 35 e kadar dayanır inşallah sonrası mühim değil zaten her an gelebilirler yapcak bişey yok giren şemsiye misaliben dün akşam bu çocuk valizini topladı geliyor dedim eşime aman allahım nasıl bir çabalama nasıl bir anneye vurma organlarım çürüdü
ahahahaha ay bende gittim pazartesi dr dediki aman da aman kanala da girmiş illa normal gelcem dio annesi unut sen sezoyu didi :)bende güldüm inşallh maşallah dedim. ayvayı yedim yaa gün yaklaştıkça bi tırsma geliyor. doğumun ötesinde küçücük bebek bakabilcemmi bunalıma gircemmi nasıl olcak alışçazmı birbirimize
poncikella sen epıdural ıstemıyormusun
canım aynı duygular ıcındeyız valla bırde ben tek olcam ılk 2-3 gunden sonra sadece aksam ve oglen yanımda olur ablamısler yogun cunkı
tatlım benim dr epidural olmaz normal de gereksiz dedi. zaten acıyla ittirmen lazım e epiduralde acı yok ittiremezsin dedi. baya çatır çatır doğurcam ben zaaar :)
Olur olur bi doğuralım alışmasını sonra düşünürüzahahahaha ay bende gittim pazartesi dr dediki aman da aman kanala da girmiş illa normal gelcem dio annesi unut sen sezoyu didi :)bende güldüm inşallh maşallah dedim. ayvayı yedim yaa gün yaklaştıkça bi tırsma geliyor. doğumun ötesinde küçücük bebek bakabilcemmi bunalıma gircemmi nasıl olcak alışçazmı birbirimize
ahahahaha ay bende gittim pazartesi dr dediki aman da aman kanala da girmiş illa normal gelcem dio annesi unut sen sezoyu didi :)bende güldüm inşallh maşallah dedim. ayvayı yedim yaa gün yaklaştıkça bi tırsma geliyor. doğumun ötesinde küçücük bebek bakabilcemmi bunalıma gircemmi nasıl olcak alışçazmı birbirimize
Ben de endiseliyim bu dogum sonrasi surecle ilgili lohusa depresyonundan nasibimi alir miyim diye. Ahhh ahh saglikla gelsinler de bakalimOlur olur bi doğuralım alışmasını sonra düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?