Ay evet kilo almadım ama xl giyiyorum nasıl olduysaOhhh mis kilo almadın ki ben kilo aldımda görenler hala aaaaaaaa sen hiç hamile gibi değilsin diyor bacaklarım kollarım falan hala incecik
@ttu89 simdi evde mi artık avmde mi kahvesini yudumluyordur
Canım vala ben iyi kötü bi liste hazırladım kendimce ama daha çantam hazır değil :)
canım artık yapma zamanı biz bide acemi olunca tabi hemen hemen olsun istiyoruz benimde annem gelmişti o yıkadı ütüledi saolsun bizde hafta sonu odasını hallettik eşyalarını yerleştirdik şimdi çanta zamanı ama nasıl hazırlanır hiç bilmiyorumKizlar inanirmisiniz ben daha elime almadim desem yeridir bi abimizden kalanlara baktim ama ne yikadim ne bisey yaptim güya ben onceki de anne oldum baksaniza bi pijama bile beceremedim
Makyaj malzemesi toka sac düzlestirici parfüm dezenfektan ıslak pamuk detaylar önemli :))
ödemdir o ödemAy evet kilo almadım ama xl giyiyorum nasıl olduysa
Canım listeyi evde bırakmışım akşam unutmazsam çekeyim resmi ekleyeyimfoto eklesene bakalım bizde tatlım
Kokosluk abidesi yaaa
Ay evet kilo almadım ama xl giyiyorum nasıl olduysa
Aaa deme öyle oturur aglarim bak zaten bu ara pek duygusala bağladım en ufak seyde ağlıyorum
Aldım canım aldım tabi ama 4 kilo
Ben bi utanıp gelicemDetaylar önemlimoralimizi yüksek tutucazki lohusa depresyonu bize uğramasın
Hayreeeet birşey o da Nasıl oluyor birde kız anasısın utan utannnnnn
Şakaaaaa kızzzz şakaaaaa kandırdım misler gibi 17 kilom var 1 in yanına 7 koymayı unutmuşum
hıı çok almışsın dalgamı geçiyorsun sen yaaaaAldım canım aldım tabi ama 4 kilo
Ben kilo kaybederken hepiniz yiyodunuz ne çabuk unuttunuz o günlerihıı çok almışsın dalgamı geçiyorsun sen yaaaa
Ha bide benimki iri bebekniş aldığım kiloyuda ona sayhıı çok almışsın dalgamı geçiyorsun sen yaaaa
Geçenlerde paylaştım ben ama işyerinde bilgisayarda bugün evdeyim.kızlar şöle elinde güzel bir liste olan varmı? bavula kendi için bebek için neler konur? int baktım ama çok gereksiz şeyler de var.. özellikle tecrübeli anneler neler götürdünüz hepsi kullanıldımı? bavulu artık hazırlayalımmı? hazırladık diyelim arabaya koyalımmı? hayır benim koymam lazım gezentiyim zaten yolda belde doğurabilirim de diğer arkadaşlara da faydası olsun die soruyorum :) :)
2 gündür evdeyim ben az önce yedim bişeyler, yarın işe devam kısmetse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?