2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek hazırlıklar beşik hariç tamam 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yeniden

benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek hazırlıklar beşik hariç tamam 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yeniden

Ohhh mis bitmis hersey.. Beşik kolay halledilir o da.. Allah korusun kız öyle deme vaktiyle gelsin inşallah. Valla günler geçtikçe zorlaşıyor sen çalışırken ben doğurcan mi yoksa of Zaman geliyooo yaaaa minnoşun Nasıl Kocaman oldular yaaaaa

evet bazen ne çabk büyüdü diyorum bazen de çok var ya doğuma diyorumsen doğur anlat bize doğum hikayeni rahatlat bizi

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım

İyilik saglıkk :)) bugün bende geldim buraya neler oluyo diye :) bendede hasta oluyoooorumm Boğaz'ım sisssti acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…