- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
evet normal dogumda kesınlıkle takılmalı cok sarkıyor karnınız.ben kulotlu korse almıstım gogus altına kadar malesef kullanamadım dıkısler oldugu için oyuzden karın gobek kısmı için alın kızlar.hastaneden eve gelınce takabılırsın sıkarsa cıkarırsın sonra tekrar taklarsıncanım nasıl bir korse bu özel bir adı var mı yoksa sadece karın bölgesi için olan normal korselerden mi? ve ne zaman takmak lazım, hemen doğumdan sonra mı ?
canım baya hazırlık yapmıssın sag salım bebegıne kavusursun ınsallah.bende eksık goremedım bıde erken yapman ıyı olmus son zamanlar agırlastıgın için zorlanıyosun.tabı erken dogum korkusuda var cantayı hazırlamak insanı rahatlatıyorteşekkür ederim,ben biraz tezcanlıyımdır,hemen olsun isterimyavaş yavaş yapmak daha mantıklı belki de darısı başınıza
teşekkür ederim,evet o korku hep var.benim sancı ve kasılmalar erken başlayınca şüpheleniyorum.evet normal dogumda kesınlıkle takılmalı cok sarkıyor karnınız.ben kulotlu korse almıstım gogus altına kadar malesef kullanamadım dıkısler oldugu için oyuzden karın gobek kısmı için alın kızlar.hastaneden eve gelınce takabılırsın sıkarsa cıkarırsın sonra tekrar taklarsın
canım baya hazırlık yapmıssın sag salım bebegıne kavusursun ınsallah.bende eksık goremedım bıde erken yapman ıyı olmus son zamanlar agırlastıgın için zorlanıyosun.tabı erken dogum korkusuda var cantayı hazırlamak insanı rahatlatıyor
banada gecen haftasonu doktorum suyun gelır ,kanaman olursa hemen gelıyosun dedı.önceden soylemıyordu baya korktum yaa.ilk bebegım sunı sancıyla oldugu ıcın hersey hazırlıklı programlıydı oyuzden korktum.insallah zamanında gelir bebişlerimiz gelişimlerini tamamlasınlar acele etmesinler
nst de sancımı cıktı canım nasıl anladınkı.buarada bransın neyditeşekkür ederim,evet o korku hep var.benim sancı ve kasılmalar erken başlayınca şüpheleniyorum.
kesınlıkle anlarsın canım cunku baya bı su gelıyor bacaklarına kadar ıslatıyor ılık bı su.kanaman olursa zaten hemen gidersin sorun olmaz ınsallahbenim ilk hamileliğim.doğuma yakın kısmetse annem gelecek.annem gelmeden doğum başlarsa ben anlayabilir miyim acaba :S kimilerinde sancı oluyor,kimilerinde olmuyormuş.sudan veya nişandan anlarım belki
valla bana da 40 haftadan önce doğuracakmışım gibi geliyoinşallah iyi olur sizin için.ben de alacağım ama korkuyorum bu gidişle okulda doğururum diye
ahahah atarlı hatunsorma bir özgüven patlaması :) canımı sıkmayın giderimle başladım sabah :))))))
38 den erken olmasındavalla bana da 40 haftadan önce doğuracakmışım gibi geliyohayırlısı bakalım
al benden de o kadarvalla bana da 40 haftadan önce doğuracakmışım gibi geliyohayırlısı bakalım
inşallah canım.şimdiden heyecanlıyım.37den sonra iflah olmamkesınlıkle anlarsın canım cunku baya bı su gelıyor bacaklarına kadar ıslatıyor ılık bı su.kanaman olursa zaten hemen gidersin sorun olmaz ınsallah
dayanabildiğin yere kadar çalış bence , sonrası daha önemli diye kendimi avutuyorum ben degünaydın arkadaşlar.bende perşembe günü alıcam çalışabilir raporumu.. çalışabilir miyim bilmiyorum ama:)
benim bebiş bir hafta önde gidiyo bi de bakalım son zamanda ne olur nasıl olur normal mi sezeryan mı ay çok merak ediyorumal benden de o kadar
sorma aynen ben de iki günde eşimi bıktırdım vallasorma bir özgüven patlaması :) canımı sıkmayın giderimle başladım sabah :))))))
geçmiş olsun canım ikinize de .memleket havası yaramadı sizekaynanan gil de halt etmiş boş ver üç maymunu oyna
maşallah kuzuyaşeker yoktur inşallah ne olacak anasına babasına çekecek tabi ki
canım 32 çalışabilir raporu alınca bir daha rapor geçerli olmuyor diye biliyorum ama emin de değilim. sen öğrenirsen bizi de aydınlat
paşana maşallah diyorumsana 41 kere maşallah ben 8 kiloyu ilk 4 ayda almıştım nerdeyse
ohoooo her şeyi tamamlamışsın bile kidarısı başımıza
Kizlar bebisleri dogunca ne ile orteceksiniz yani uyuduğu zamanlar yastık yorgan kullanmayin diyenler var
doktor ne dedi peki?benimki böyle giderse normal olabilir dedibenim bebiş bir hafta önde gidiyo bi de bakalım son zamanda ne olur nasıl olur normal mi sezeryan mı ay çok merak ediyorum
bende haftaya çarşamba alacam ama dediğin gibi bende çok umutlu değilim her an ayrılabilirim çok zor gelmeye başladıgünaydın arkadaşlar.bende perşembe günü alıcam çalışabilir raporumu.. çalışabilir miyim bilmiyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?