• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Merhaba arkadaşlar beni şimdiden doğum korkuları sardı bile:oops:kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum ama çok tırsıyorum ya :cry: bir de internetten doğum videoları da izledim düşünün :KK6: bir de çalışan arkadaşlara soracaktım 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyor musunuz?düşünüp de gerçekleştiren var mı:confused:

normalden bende korkuyorum doğrusu :)

37. haftama kadar ALLAH izin verirse çalışacağım..

günaydınnnn yeni bir haftaya daha merhaba gittikce zorlaşan inatla çalışan anneler hepimize kolay gelsin hemen cuma akşam olsun :)

Gunaydin kizlarr...kizim.ateslendi ben oksurukten uyuyamiyorumm geldigimden beri uykusuzmmmm..iyiki arabistanda uyumusummmm :KK53::KK57:

Gunaydin kizlarr...kizim.ateslendi ben oksurukten uyuyamiyorumm geldigimden beri uykusuzmmmm..iyiki arabistanda uyumusummmm :KK53::KK57:
canım günaydın sizde hava değişimi oldu sanırım bol bol c vitamini alın yatın dinlenin dikkat edin çok geçmiş oslun

gunaydn kızlar
haftasonu kontrolum vardı kızımızı gorduk ıkı hafta onden gıdıyor gelişimi.hadı ben ve eşim uzun boylu ve kemıklıyız ondan olabılır de şeker olma ıhtimali beni cok gerdi.haftada 1 kez yemeklerden 2 saat sonra evde sekerimi olcecegim 120 nın altında olması gerekıyor dedi doktorum.inşallah sıkıntı cıkmaz cok tatlı duskunuyum:KK23::KK23:eşimle tartısıyoruz bu konuda.
ayrıca bebegımın bobreklerınde genısleme vardı ayrıntılı ultrasona gırdım oyuzden.sımdılık bı sorun teskıl etmıyormus dogumdan sonra bebegın ultrason takıbı gerekıyomus.ama vıdeoları harıka yuzunu gormek hareketlerını gormek cok guzeldı:anneadayı:

Havalar duzelsin bende alisverisimi tamamliycammm hastaliktan cikamadik gitti..yikayip utuleycem bendeee..neler geldi basimaa hic sormayin kizlarrrrr..kaynana neler yapti bana bu kadar sorumsuzlar iste:KK43:

canım günaydın sizde hava değişimi oldu sanırım bol bol c vitamini alın yatın dinlenin dikkat edin çok geçmiş oslun
Evet tatlimmm.birden soguk.hava ve havanin viruslu olmasi etkiledi nereye gitsem.kimi sorsam.hastaaa..insallah hemen atlatirizzz aliskin degilim.hasta olmaya:KK43:

Havalar duzelsin bende alisverisimi tamamliycammm hastaliktan cikamadik gitti..yikayip utuleycem bendeee..neler geldi basimaa hic sormayin kizlarrrrr..kaynana neler yapti bana bu kadar sorumsuzlar iste:KK43:

gecmıs olsun canım cımcımeyle sana dıkkat et aman hayırdır naptı kayınvalıden

Günaydın kızlar. Ben de hasta oldum. 2 gündür sinüzit , öksürük, baş ağrısı çok fena. Bugün işe gitmedim. Doktora gideceğim 3 te. Rapor verirse geçerli olur mu ki? Çalışabilir raporu almıştım ya.

kızlar gunaydın herkese guzel bır hafta dılıyorum cumartesı oglusumu gormeye gıttım cok ıyı cok sukur 37 cm 1635 cm olmusuz bende 1 kg cuk almısım toplamda 8 kg aldın dedı doktorum cok ıyı dedı oglusum pozısyona gırmıs erkenden doktorum erken gelıcek dedı kese asagı dusmus cunkı bellı zaten yururken canım yanıo cok agrıo magnezyuma devam dedı subat sonu doktorum hastaneden ayrılıyormus ama baska hastaneye gecmıyıcem ozel muaynane acıcam dedı dogumu yıne o yaptırıcak cok sukur ordan yırttım bu arada cumartesı hastanede kafede beklıyordum randevu saatımı asansore bındım yukarı cıkmak ıcın asansorden cıktım asansorun onunu kapadılar musade ıstedım kadın goya cekıldı bıraz neyse aradan gecerken ben salımı dusurmusum farketmedım oda ayagıma dolanmıs ayagımın altına geldı bır kaydım refleksler ıyımıs allahdan son anda kurtardım allah korudu valla fena dusuyordum 36 haftadan sonra bızımkı her an gelebılır sanırım ben 34 uncu hafta cantamı hazırlıcam su odayı falanda bıtırıyımde

Günaydın kızlar. Ben de hasta oldum. 2 gündür sinüzit , öksürük, baş ağrısı çok fena. Bugün işe gitmedim. Doktora gideceğim 3 te. Rapor verirse geçerli olur mu ki? Çalışabilir raporu almıştım ya.
canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çalışabilirlik alınca rapor alamıyosun artık

kızlar gunaydın herkese guzel bır hafta dılıyorum cumartesı oglusumu gormeye gıttım cok ıyı cok sukur 37 cm 1635 cm olmusuz bende 1 kg cuk almısım toplamda 8 kg aldın dedı doktorum cok ıyı dedı oglusum pozısyona gırmıs erkenden doktorum erken gelıcek dedı kese asagı dusmus cunkı bellı zaten yururken canım yanıo cok agrıo magnezyuma devam dedı subat sonu doktorum hastaneden ayrılıyormus ama baska hastaneye gecmıyıcem ozel muaynane acıcam dedı dogumu yıne o yaptırıcak cok sukur ordan yırttım bu arada cumartesı hastanede kafede beklıyordum randevu saatımı asansore bındım yukarı cıkmak ıcın asansorden cıktım asansorun onunu kapadılar musade ıstedım kadın goya cekıldı bıraz neyse aradan gecerken ben salımı dusurmusum farketmedım oda ayagıma dolanmıs ayagımın altına geldı bır kaydım refleksler ıyımıs allahdan son anda kurtardım allah korudu valla fena dusuyordum 36 haftadan sonra bızımkı her an gelebılır sanırım ben 34 uncu hafta cantamı hazırlıcam su odayı falanda bıtırıyımde
Gecmiss olsun canimmm.bebisler dayanamiyor artik erkencilerrr...hadi hayirlisiyla gelir insallah hazirliklara sende benim gbi baslamadin demekkii..ne bu rahatlik bizde ki anlamadim 35e gecmeden hazirliklar bitirmek istiyorum cunku benim kizimda erken dogdu bunun da ne zaman gelecegi belli olmaz..boyle dusuncesiz insanlar var canimm cok sukur dusmemissin..bebisine de masallah annesi..:KK60::nazar:

maasallah canım ne guzel sen az kılo almıssın bebişde gayet saglıklı ne guzel.inşallah erken olmaz canım dogumun.magnezyumu neden kullanıyosun bende kullanıyorum calsıyum ve magnezyum suya atılıp içilenden

Back