2016 Mart Anneleri Goygoy :)

gecmıs olsun canım cımcımeyle sana dıkkat et aman hayırdır naptı kayınvalıden
Sagol tatlimmm..pazar gunu geldimm kimse aramdi sormadi ben insanligimi yapip kizimi alip gittim sogukta evimi temizleyecegimi persembe gunu gelecegi soyledim tekrar..neyseee birsey demediler..persembe gunu oyle bir yagmur yagdiki anlatamam ev buz gibi bir ciktim.eve elktrik yok faturayi odememisler icralik olmusuz o ladar sorumsuzlar..ve sali gunu gittim demedi bana elektrigin yok diyeee aldim.iyice sogugu geldim..bundan sonra ne yapacagimi bilirim.ben bakalim.yuzumu gorecekler mi? Cok sinirliyimmm oturup agladim..cikarken kapidan selam verdim cektim gittim..sonra gelin kotu gelin olur ben daha birsey yapmadim ama tepem atarsa babami da gormem..

Sagol tatlimmmm...cok.sukur bugun kizimla daha iyiyiz bnde oksuruk disinda hersey iyi..sirtim agirdi ama oksurmekten
Aman dikkatli olun canım.Bende sabaha kadar bel kasık bacak aqrısından döndüm durdum hiç uyumadım taş çatlasın toplasan 1 saat anca perişan olduk iyice

Sagol cnm..bitkileerle karisimlarla birseyler yapmaya calisiyorum..evde bebek olunca da hastalanma luksun de olmuyor malesef
aynen oyle malesef benımde oglum hastalandı sabaha kadar basında bekledım atesını dusurmek için.ondanda bana bulastı bır hafta onunla ılgılendım hasta hasta.anne olmak cok zor mukafatını fazlasıyla alırız ınsallah.

aynen kusum pozısyona gırmıs beklıo kese asagı dusmus doktor cok beklemıcek bebıs dedı

maasallah canım ne guzel sen az kılo almıssın bebişde gayet saglıklı ne guzel.inşallah erken olmaz canım dogumun.magnezyumu neden kullanıyosun bende kullanıyorum calsıyum ve magnezyum suya atılıp içilenden

benımkıde calsıyum ve magnezyum canım ama yutuyorum suya atılandan degıl kasıklarım cok agrıo canım ondan asagıda suan penguen gıbı yuruyorum valla agrıdan

sakın kusum herkesı kendın gıbı dusunme ınsanlar boyle malesef napıcaksın ben dıyorum odayı temızlıcem boyadan sonra camasır yıkıycam kurutcam yavas yavas yaparsın dıolar bırıde demıo gelır el bırlıgıyle hallederız valla herkes kendı alemınde arkadaslarım onlardan daha dusuncelı valla

canım benım gecmıs olsun hıc fıkrım yok ben rapor kullanmıyorum

benımkıde calsıyum ve magnezyum canım ama yutuyorum suya atılandan degıl kasıklarım cok agrıo canım ondan asagıda suan penguen gıbı yuruyorum valla agrıdan
aynen bende oyle yuruyorum yaa:)ınsallah fayda verir bunca ılac.ben kan hapı decavıt calsıyum magnezyum kullanıyorum ayrıca kan pıhtılasması oldugu için her gun aspırın ve kan sulandırıcı iğne kullanıyırm

ay insanın en çok ihtiyacı olduğu dönemler nasıl sınır oluyorum bende .bıde lohusalıkta görun sız bu tıplerı herkes akıl verır ama bı yemek temızlık yapan olmaz.cocuga bakayımda bıraz uyu diyen olmaz.herkesın işi gücü olur

bende aynılarını kullanıyorum bır tek kan sulandırıcıyı kullanmıyorum canım yınede agrı hafıflemıo artık pozısyona gırmıs beyfendı zamanını beklıo ondan

oyle allahdan benım ablam var babam da butun gun yanımda olcak ablamda gecelerı kalcak yanımda anne olmayınca zor annem olsa kımseye gerek kalmazdı zaten

ben aldım 32. hafta çalışabilir raporunu bugün 32+2 olduk dayanabildiğim yere kadar gelicem inşaallah

bende cuma gunu gıdıcem calısabılır almaya ama doktorum ımkanın varsa evden calıs cok yorma kendını dedı
ben de bu cumartesi aldım raporu bir hafta yıllık izin kullanıp 36 da bırakmayı düşünüyorum açıkçası dinlenmek için :)

kadın doğumdan almadığın sürece rapor kullanabilirsin diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…