Merhaba arkadaşlar beni şimdiden doğum korkuları sardı bilekısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum ama çok tırsıyorum ya bir de internetten doğum videoları da izledim düşünün bir de çalışan arkadaşlara soracaktım 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyor musunuz?düşünüp de gerçekleştiren var mı
Allah yardımcımız olsun o zamannormalden bende korkuyorum doğrusu :)
37. haftama kadar ALLAH izin verirse çalışacağım..
canım günaydın sizde hava değişimi oldu sanırım bol bol c vitamini alın yatın dinlenin dikkat edin çok geçmiş oslunGunaydin kizlarr...kizim.ateslendi ben oksurukten uyuyamiyorumm geldigimden beri uykusuzmmmm..iyiki arabistanda uyumusummmm
Geçmiş olsun canım dikkat et..Hava deqişikliqi etkiledi demekki..Gunaydin kizlarr...kizim.ateslendi ben oksurukten uyuyamiyorumm geldigimden beri uykusuzmmmm..iyiki arabistanda uyumusummmm
Sagol tatlimmmm...cok.sukur bugun kizimla daha iyiyiz bnde oksuruk disinda hersey iyi..sirtim agirdi ama oksurmektenGeçmiş olsun canım dikkat et..Hava deqişikliqi etkiledi demekki..
Evet tatlimmm.birden soguk.hava ve havanin viruslu olmasi etkiledi nereye gitsem.kimi sorsam.hastaaa..insallah hemen atlatirizzz aliskin degilim.hasta olmayacanım günaydın sizde hava değişimi oldu sanırım bol bol c vitamini alın yatın dinlenin dikkat edin çok geçmiş oslun
gecmiş olsun canım insan ilaç da kullanamıyor kiEvet tatlimmm.birden soguk.hava ve havanin viruslu olmasi etkiledi nereye gitsem.kimi sorsam.hastaaa..insallah hemen atlatirizzz aliskin degilim.hasta olmaya
Havalar duzelsin bende alisverisimi tamamliycammm hastaliktan cikamadik gitti..yikayip utuleycem bendeee..neler geldi basimaa hic sormayin kizlarrrrr..kaynana neler yapti bana bu kadar sorumsuzlar iste
canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla çalışabilirlik alınca rapor alamıyosun artıkGünaydın kızlar. Ben de hasta oldum. 2 gündür sinüzit , öksürük, baş ağrısı çok fena. Bugün işe gitmedim. Doktora gideceğim 3 te. Rapor verirse geçerli olur mu ki? Çalışabilir raporu almıştım ya.
Gecmiss olsun canimmm.bebisler dayanamiyor artik erkencilerrr...hadi hayirlisiyla gelir insallah hazirliklara sende benim gbi baslamadin demekkii..ne bu rahatlik bizde ki anlamadim 35e gecmeden hazirliklar bitirmek istiyorum cunku benim kizimda erken dogdu bunun da ne zaman gelecegi belli olmaz..boyle dusuncesiz insanlar var canimm cok sukur dusmemissin..bebisine de masallah annesi..kızlar gunaydın herkese guzel bır hafta dılıyorum cumartesı oglusumu gormeye gıttım cok ıyı cok sukur 37 cm 1635 cm olmusuz bende 1 kg cuk almısım toplamda 8 kg aldın dedı doktorum cok ıyı dedı oglusum pozısyona gırmıs erkenden doktorum erken gelıcek dedı kese asagı dusmus cunkı bellı zaten yururken canım yanıo cok agrıo magnezyuma devam dedı subat sonu doktorum hastaneden ayrılıyormus ama baska hastaneye gecmıyıcem ozel muaynane acıcam dedı dogumu yıne o yaptırıcak cok sukur ordan yırttım bu arada cumartesı hastanede kafede beklıyordum randevu saatımı asansore bındım yukarı cıkmak ıcın asansorden cıktım asansorun onunu kapadılar musade ıstedım kadın goya cekıldı bıraz neyse aradan gecerken ben salımı dusurmusum farketmedım oda ayagıma dolanmıs ayagımın altına geldı bır kaydım refleksler ıyımıs allahdan son anda kurtardım allah korudu valla fena dusuyordum 36 haftadan sonra bızımkı her an gelebılır sanırım ben 34 uncu hafta cantamı hazırlıcam su odayı falanda bıtırıyımde
maasallah canım ne guzel sen az kılo almıssın bebişde gayet saglıklı ne guzel.inşallah erken olmaz canım dogumun.magnezyumu neden kullanıyosun bende kullanıyorum calsıyum ve magnezyum suya atılıp içilendenkızlar gunaydın herkese guzel bır hafta dılıyorum cumartesı oglusumu gormeye gıttım cok ıyı cok sukur 37 cm 1635 cm olmusuz bende 1 kg cuk almısım toplamda 8 kg aldın dedı doktorum cok ıyı dedı oglusum pozısyona gırmıs erkenden doktorum erken gelıcek dedı kese asagı dusmus cunkı bellı zaten yururken canım yanıo cok agrıo magnezyuma devam dedı subat sonu doktorum hastaneden ayrılıyormus ama baska hastaneye gecmıyıcem ozel muaynane acıcam dedı dogumu yıne o yaptırıcak cok sukur ordan yırttım bu arada cumartesı hastanede kafede beklıyordum randevu saatımı asansore bındım yukarı cıkmak ıcın asansorden cıktım asansorun onunu kapadılar musade ıstedım kadın goya cekıldı bıraz neyse aradan gecerken ben salımı dusurmusum farketmedım oda ayagıma dolanmıs ayagımın altına geldı bır kaydım refleksler ıyımıs allahdan son anda kurtardım allah korudu valla fena dusuyordum 36 haftadan sonra bızımkı her an gelebılır sanırım ben 34 uncu hafta cantamı hazırlıcam su odayı falanda bıtırıyımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?