• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla allah kolaylık versin bize. çalışırım nolcak diyordum ama bu ağrı bugün zorladı beni. Bakalım zaman ne gösterecek?
bende öyle valla şubat sonu diyordum ama olmayacak gibi şubat ortası çıkarım heralde bide kendime zaman ayırmak istiyorum kuaöfr işlerim var vs vs

bendede uzun suredır var bel fıtıgıda var galıba onun agrısı,alt kısmım da agrıyor yurrken kalkarken pantolan corap gıyerken.hep ınleye ınleye gecıyo.saglık ocagındakı ebe ıkıncı gebelıkler oyle olur dıyo kaslar gevsek güçsüz falan filan dedi...doktorum pek takılmadı bu konuya.bende sabredıyorum saglıklı olsun bebişler inşallah.ilk gebelıkde hıc yasamadım ama cok rahattım
geçmiş olsun bende de sancı ve kasılma var şimdiden :(

bende taa önceden beri vardı zaten..yürürken nefes nefese kalıyorum..temizlik zaten doğru düzgün yapmıyorum eşim sağolsun hallediyor..Yatarken de Allaha emanet dön dön uyumaya fırsat bulamıyorum:KK70:
aynen uyuyamadım dün gece de.çok zorlanıyorum ama sancılar,kasılmalar...ama 37 ye kadar da çalışmak istiyorum :(

aynen uyuyamadım dün gece de.çok zorlanıyorum ama sancılar,kasılmalar...ama 37 ye kadar da çalışmak istiyorum :KK43:
bende istedim ama olmadı. .bide bu gece 3 ten beri uyumadim gece üzerimi açıyorum sıcak basıyor sonra da usudum galiba bacaklarim çok sizladi uyutmadi beni..

Selam.kizlarrr nasilsinizzzzz...ben cok kotu aoguk aldimmmm.oksurmekten uyuyamaddimmmm..:110:

kızlar hastalara geçmiş olsun.. ltfen dikkat edin kalabalık ve kapalı ortamlara girmeyin , mecbur kalırsanız muhakkak maske kullanın inanılmaz salgın var...

Merhaba arkadaşlar beni şimdiden doğum korkuları sardı bile:oops:kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum ama çok tırsıyorum ya :cry: bir de internetten doğum videoları da izledim düşünün :KK6: bir de çalışan arkadaşlara soracaktım 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyor musunuz?düşünüp de gerçekleştiren var mı:confused:

Back