Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahInsalllahhhh zeynebimmm hayirlisiylaa sende bugunlere gelirsinnnnn
bende öyle valla şubat sonu diyordum ama olmayacak gibi şubat ortası çıkarım heralde bide kendime zaman ayırmak istiyorum kuaöfr işlerim var vs vsvalla allah kolaylık versin bize. çalışırım nolcak diyordum ama bu ağrı bugün zorladı beni. Bakalım zaman ne gösterecek?
bende öyle valla şubat sonu diyordum ama olmayacak gibi şubat ortası çıkarım heralde bide kendime zaman ayırmak istiyorum kuaöfr işlerim var vs vs
Hadi hayırlısı:) diğer taraftan girebilirsen görüşürüzweee sonnnn yarım saat kızlar :) ewde olunca kk ya gırmek zor olucak benım arada sırada gelır bakarım opuyoruz defnemle hepınızıı :)
Canim insallah onemli birsey degildir. Doktoruna bir sor istersen.aynen canım bende anlamadım ya
Canim insallah onemli birsey degildir. Doktoruna bir sor istersen.
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımsorucam canım yarın kontrolumuz var oglusumla
geçmiş olsun bende de sancı ve kasılma var şimdidenbendede uzun suredır var bel fıtıgıda var galıba onun agrısı,alt kısmım da agrıyor yurrken kalkarken pantolan corap gıyerken.hep ınleye ınleye gecıyo.saglık ocagındakı ebe ıkıncı gebelıkler oyle olur dıyo kaslar gevsek güçsüz falan filan dedi...doktorum pek takılmadı bu konuya.bende sabredıyorum saglıklı olsun bebişler inşallah.ilk gebelıkde hıc yasamadım ama cok rahattım
aynen uyuyamadım dün gece de.çok zorlanıyorum ama sancılar,kasılmalar...ama 37 ye kadar da çalışmak istiyorumbende taa önceden beri vardı zaten..yürürken nefes nefese kalıyorum..temizlik zaten doğru düzgün yapmıyorum eşim sağolsun hallediyor..Yatarken de Allaha emanet dön dön uyumaya fırsat bulamıyorum
bende istedim ama olmadı. .bide bu gece 3 ten beri uyumadim gece üzerimi açıyorum sıcak basıyor sonra da usudum galiba bacaklarim çok sizladi uyutmadi beni..aynen uyuyamadım dün gece de.çok zorlanıyorum ama sancılar,kasılmalar...ama 37 ye kadar da çalışmak istiyorum
aynen ben de yaşıyorum bu aralar . ve daha doğuma çok varbende istedim ama olmadı. .bide bu gece 3 ten beri uyumadim gece üzerimi açıyorum sıcak basıyor sonra da usudum galiba bacaklarim çok sizladi uyutmadi beni..
geçmiş olsun canım bende de bir bel ağrısı.Selam.kizlarrr nasilsinizzzzz...ben cok kotu aoguk aldimmmm.oksurmekten uyuyamaddimmmm..
geçmiş olsun dikkat edin kendinizeaman kapalı ortamlara gıreyım demeyın..grıbal salgın var.. benım bademcikler şişti..hapşuuu
geçmiş olsun dikkat edin kendinize