- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 35
hem senınde 32 ye az kalmıs canımmm sende cıkkkk walla ıkı hafta zor dayanabıldım artıkkk gercekten gıtmıyor artıkk cok zorldaı benı bu hafta ozellıkleeehıhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem senınde 32 ye az kalmıs canımmm sende cıkkkk walla ıkı hafta zor dayanabıldım artıkkk gercekten gıtmıyor artıkk cok zorldaı benı bu hafta ozellıkleeehıhhhhhh
sen ızınemı cıksan acaba artık canımmmbugün ben de tuhafım kızlar, geçmişti kasık ağrım yine başladı. üşüttüm mü acaba? tırsıyorum da açıkçası zaten pimpirikliyim. aşağıda zonklama gibi ağrı da hissettim az da olsa. ay hayırlısı ile geçseydi bugün de...
kuzum evet 27 sinde doluyor benimde çalışabilirlik almaya gitcem bana da artık çok zor ama dayanabildiğim kadar dayancam ee biraz da rahat olcam istediğim zaman ayrılma hakkım var nede olsahem senınde 32 ye az kalmıs canımmm sende cıkkkk walla ıkı hafta zor dayanabıldım artıkkk gercekten gıtmıyor artıkk cok zorldaı benı bu hafta ozellıkleee
canım panik yapma sakin biraz uzan bakalım o zonklama ve ağrı bende de oldukca mevcut hatta bu hafta çok oldu sürekli oturuyoruz masa başında iki büklüm kalıyoruzbugün ben de tuhafım kızlar, geçmişti kasık ağrım yine başladı. üşüttüm mü acaba? tırsıyorum da açıkçası zaten pimpirikliyim. aşağıda zonklama gibi ağrı da hissettim az da olsa. ay hayırlısı ile geçseydi bugün de...
bugün ben de tuhafım kızlar, geçmişti kasık ağrım yine başladı. üşüttüm mü acaba? tırsıyorum da açıkçası zaten pimpirikliyim. aşağıda zonklama gibi ağrı da hissettim az da olsa. ay hayırlısı ile geçseydi bugün de...
Eğer düzelmezse mecbur ayrılırım canım yapacak bişey yok.sen ızınemı cıksan acaba artık canımmm
Eğer düzelmezse mecbur ayrılırım canım yapacak bişey yok.
Şimdi yine uzandım. Doğru hep masa başı oturuyoruz. Biraz daha dinleneyim bakalım. Bugüne kadar yoktu kasık ağrım da ondan panik oldum.canım panik yapma sakin biraz uzan bakalım o zonklama ve ağrı bende de oldukca mevcut hatta bu hafta çok oldu sürekli oturuyoruz masa başında iki büklüm kalıyoruz
Ben de geçmezse sorarım doktora bakalım be diyecek. Gerçi ne diyeceği belli dinlen diyecek:)kusum stres yapma banada oluo o zonklama gıbı ondan nst ıstedı doktor yarın bakcakmıs bırsey yoktur herhalde kız 1 haftadır dolasıom ben oyle
Haydaa :) ben doktor odasında uzandım valla. Kimse yok bugün şirkette müdürler falan.kızım banada nazar ettınız artıkın yatamıom ofısde onun yerıne evde cok uyuyup gelıom erkek elaman var artık koltuk bana ben koltuga bakıom
Haydaa :) ben doktor odasında uzandım valla. Kimse yok bugün şirkette müdürler falan.
valla allah kolaylık versin bize. çalışırım nolcak diyordum ama bu ağrı bugün zorladı beni. Bakalım zaman ne gösterecek?yok kız uzanamıyorum ben artık gercı benımde 6 haftam kaldı ayrılmaya
valla allah kolaylık versin bize. çalışırım nolcak diyordum ama bu ağrı bugün zorladı beni. Bakalım zaman ne gösterecek?
ablan böyle diyorsa bizim durum vahim valla. allah güç versin bize...bazen benımde oyle oluyo ama subat 26 ya kadar devam etmek zorundayım yoksa ıse erken donmem gerkıcek ablam temmuz 1 masandasın dedı valla
ablan böyle diyorsa bizim durum vahim valla. allah güç versin bize...
kim bakacak bebeğe canım?aynen kusum valla oyle dedı
kim bakacak bebeğe canım?
Insalllahhhh zeynebimmm hayirlisiylaa sende bugunlere gelirsinnnnnohhh habibtemmm 31. Haftayı devirmişsin. Bnde gorucek miyim o gunleri