• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bugün ben de tuhafım kızlar, geçmişti kasık ağrım yine başladı. üşüttüm mü acaba? tırsıyorum da açıkçası zaten pimpirikliyim. aşağıda zonklama gibi ağrı da hissettim az da olsa. ay hayırlısı ile geçseydi bugün de...

bugün ben de tuhafım kızlar, geçmişti kasık ağrım yine başladı. üşüttüm mü acaba? tırsıyorum da açıkçası zaten pimpirikliyim. aşağıda zonklama gibi ağrı da hissettim az da olsa. ay hayırlısı ile geçseydi bugün de...
sen ızınemı cıksan acaba artık canımmm

hem senınde 32 ye az kalmıs canımmm sende cıkkkk walla ıkı hafta zor dayanabıldım artıkkk gercekten gıtmıyor artıkk cok zorldaı benı bu hafta ozellıkleee
kuzum evet 27 sinde doluyor benimde çalışabilirlik almaya gitcem bana da artık çok zor ama dayanabildiğim kadar dayancam ee biraz da rahat olcam istediğim zaman ayrılma hakkım var nede olsa

canım panik yapma sakin biraz uzan bakalım o zonklama ve ağrı bende de oldukca mevcut hatta bu hafta çok oldu sürekli oturuyoruz masa başında iki büklüm kalıyoruz :(

kusum stres yapma banada oluo o zonklama gıbı ondan nst ıstedı doktor yarın bakcakmıs bırsey yoktur herhalde kız 1 haftadır dolasıom ben oyle

canım panik yapma sakin biraz uzan bakalım o zonklama ve ağrı bende de oldukca mevcut hatta bu hafta çok oldu sürekli oturuyoruz masa başında iki büklüm kalıyoruz :KK43:
Şimdi yine uzandım. Doğru hep masa başı oturuyoruz. Biraz daha dinleneyim bakalım. Bugüne kadar yoktu kasık ağrım da ondan panik oldum.

kusum stres yapma banada oluo o zonklama gıbı ondan nst ıstedı doktor yarın bakcakmıs bırsey yoktur herhalde kız 1 haftadır dolasıom ben oyle
Ben de geçmezse sorarım doktora bakalım be diyecek. Gerçi ne diyeceği belli dinlen diyecek:)

Back